Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έξυπνη κίνηση από την Intel, αν και παραδέχεται ότι έχει bugs, με αυτή την κίνηση αν προκύψει κανένα σοβαρό θα γυρίσει και θα πει, εγώ σας τα είπα, έχουν bugs

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποτε τους διαφήμιζαν για γρηγορότερους - ισχυρότερους, τώρα έχουν λιγότερα bugs. Ό,τι μπορεί κανείς. 

• Like 4
Δημοσ.

Ας μου δώσει πίσω τα μισά λεφτά γιατί τα cpus της σχεδόν κόπηκαν στην μέση σε επιδόσεις και μετά μιλάμε. Μέχρι τότε AMD όχι για κάνα άλλο λόγο, γιατί είναι καλύτερη και ποιο vfm και future vfm από την Ίντελ. Αυτα

• Like 5
Δημοσ.

Άρα ξέρατε...και είχατε και κάνει και συγκριτικά με τους άλλους? Και οι κάρτες σας στον θεό γιατί είσαστε πολύ καλοί ε? Μια χαρά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας στην κατοχη μου και intel και amd, μπορω να πω οτι η intel ειναι πολυ πιο σταθερη και smooth παρα την amd (αν και πιο προσφατο setup). Βεβαια μπορει να φταιει κ καποιο αλλο εξαρτημα. Για μια καρτα amd sapphire που ειχα στο παρελθον δεν θελω να συζητησω καν την δραματικη εμπειρια μου. Παροτι οι amd ειναι αρκετα δυνατοι πλεον και VFM δεν θα το ξαναρισκαρω διοτι χρησιμοποιω το πισι για δουλεια. Ισως ειμαι ατυχος με την amd τι να πω

Επεξ/σία από neoxrated
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σουρωτήριιιιιι   :)

sourotiri-tsoukalas.jpg

1 ώρα πριν, neoxrated είπε

Έχοντας στην κατοχη μου και intel και amd, μπορω να πω οτι η intel ειναι πολυ πιο σταθερη και smooth παρα την amd (αν και πιο προσφατο setup). Βεβαια μπορει να φταιει κ καποιο αλλο εξαρτημα. Για μια καρτα amd sapphire που ειχα στο παρελθον δεν θελω να συζητησω καν την δραματικη εμπειρια μου. Παροτι οι amd ειναι αρκετα δυνατοι πλεον και VFM δεν θα το ξαναρισκαρω διοτι χρησιμοποιω το πισι για δουλεια. Ισως ειμαι ατυχος με την amd τι να πω

Δεν είσαι άτυχος, αλλά τυχερός... Είδες τα στραβά της amd νωρίς... Σε άλλους, τους παίρνει χρόνια να τα δουν ή κάνουν οτι δεν τα βλέπουν και έχουν home page την σελίδα BIOS update της μητρικής τους και της Agesa... :)

Α, κι έχεις μείνει πίσω... Τα τελευταίo χρονικό διάστημα δεν είναι ούτε vfm... :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, grgz είπε

Κάποτε τους διαφήμιζαν για γρηγορότερους - ισχυρότερους, τώρα έχουν λιγότερα bugs. Ό,τι μπορεί κανείς. 

Γιατί σε επιδόσεις είναι πίσω με τους Alder Lake? 

Δημοσ.

Η κάθε εταιρεία προσφέρει τα δικά της καλά,αν και η Intel ανέκαθεν ήταν πιο αξιόπιστη εταιρεία με καλύτερη διαχείριση πυρήνων, από το 2017 όμως η AMD τα κατάφερε με τους αξιόλογους Ryzen και πλέον θεωρώ ότι και οι δύο εταιρείες μπορούν να προσφέρουν κάτι καλό και αξιόπιστο, αν καί αυτόν τον καιρό λόγω τιμών η Intel είναι πιο VFM πρόταση για ένα καλό και budget pc

Η κάθε εταιρεία προσφέρει τα δικά της καλά,αν και η Intel ανέκαθεν ήταν πιο αξιόπιστη εταιρεία με καλύτερη διαχείριση πυρήνων, από το 2017 όμως η AMD τα κατάφερε με τους αξιόλογους Ryzen και πλέον θεωρώ ότι και οι δύο εταιρείες μπορούν να προσφέρουν κάτι καλό και αξιόπιστο, αν καί αυτόν τον καιρό λόγω τιμών η Intel είναι πιο VFM πρόταση για ένα καλό και budget pc

Δημοσ.

Ότι και να κάνει η intel μόνο σόμπες τσιπ ξέρει να φτιάξει. Ας αφήσει τις φανφάρες και ας φτιάξει κάτι με μεγάλη απόδοση για τα λάπτοπ και της φορητές συσκευές όπως έκανε η Apple και η AMD.

Όσο για το άρθρο της intel οι τρίχες της έφτεγαν.

• Like 1
Δημοσ.

ποσο αφελεις ειστε που διαλεγετε κ μεριες κ φανατικα κιολας....

οι περισσοτερες κινησεις κ των 2 εταιρειων εινα προσχεδιασμενες προμελετημενες κ συμφωνημενες κατω απ το τραπεζι...

για ποιο λογο? για να σας τα παιρνουν φυσικα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...