Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί 12600k με b660 και όχι z690; Msi Pro a παίρνει από πολλούς καλές κριτικές και την βρίσκεις ίσως πιο χαμηλά από την μητρική που κοιτάς

Η Noctua παίζει να έχει μέσα brackets, θα το μάθεις μόνο μετά από επικοινωνία με το κατάστημα. Αν δεν υπάρχουν μέσα, επικοινωνείς με την εταιρία, αποδεικνύεις ότι αγόρασες την ψύκτρα και σου τα στέλνουν δωρεάν.

Η χρήση του pc ποια θα είναι; Μνήμες ότι σηκώνει η τσέπη σου, προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για 16gb, καλύτερα δωστα και πάρε 32gb(αν σου χρειάζονται)

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Καλησπέρα στην παρέα 😄 Θα ήθελα κάποιες συμβουλές και λίγη βοήθεια μιας και αποφάσισα για 1η φορά να κινηθώ προς intel 

Έχω καταλήξει στα παρακάτω που θα τα πάρω μάλλον σίγουρα 

Intel Core i5-12600K  

B660 Tomahawk  

Pure Base 500DX 

Corsair RM750x 

Samsung 980 Pro

Από κει και πέρα για ψύξη μάλλον Noctua NH-D15 αλλά που βρίσκεις το 1700 bracket? Το έχουν τα μαγαζιά? ή επικοινωνία απευθείας με noctua 

και ποιες μνήμες να πάρω?? Αυτές θα ήταν εντάξει με 4000/cl16 ή κάτι ποιο οικονομικό και low profile τύπου Crucial Ballistix 3600/cl16 ,  για να χωρέσει και η ψύκτρα στο κουτί? 

Το build σου έχει καλή βάση, προσωπικά θα άλλαζα σίγουρα την ψύχτρα και θα πήγαινα στα ίδια χρήματα σε μία υδρόψυξη με έτοιμο bracket μέσα στο κουτί
για να μην ψάχνεσαι, όπως αυτή

Οι μνήμες RAM πανάκριβες χωρίς λόγο και αιτία.. δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από αυτές

Κι επειδή τις MSI τις μητρικές τις προτείνω προς αποφυγή σου έχω μία πολύ καλύτερη και ποιοτική επιλογή στα ίδια χρήματα εδώ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Καθαρά για το οπτικό κομμάτι... Η proΑ δεν μου γεμίζει το μάτι.. Αν η διαφορά b660/z690 είναι αν κάνεις οβερκλοκ δεν ασχολούμαι ούτε με επεξεργαστή ούτε με μνήμες, για αυτό ρώτησα για τις 4000/16, αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις θα κοιτάξω κάποιες σαφώς οικονομικότερες. Χρήση pc τίποτα απαιτητικό, browsing και ίσως κανένα game όταν μπει καρτα. 

Δεν χρειάζεται να κάνει oc για να πας σε z690, θεωρώ οτι θα αποδίδει καλύτερα ο 12600k στην z690.

Το οτι δεν σου γεμίσει το μάτι...πάσο, δεν έχω κάτι να συμπληρώσω, γούστα είναι αυτά.

"Χρήση pc τίποτα απαιτητικό, browsing και ίσως κανένα game όταν μπει καρτα".... μου φαίνεται οτι πετάς λεφτά. Δεν χρειάζεσαι τίποτα από ότι διάλεξες για την χρήση που θες... just saying

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι γινεται με τα power limits ομως?

αξιζει να χασεις σε αποδοση?

μηπως ειναι καλυτερα να κατεβεις σε 12400?

δε χρειαζεται να ξοδευτεις σε ψυκτρα αφου θα παιζεις τοσο χαμηλα

παρε την esports duo με 40ε

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αφού όλα είναι είναι προαποφασισμένα, αδυνατώ να καταλάβω γιατί ανοίχτηκε το θέμα...

Θα το παρει τελικα ή θα γυρισουμε 5-6 σελιδες ακομη;

• Like 1
Δημοσ.

και δεν ειναι καν παρασκευη

12400 θες φιλος,αντε πολυ πολυ 12500

βγαζει και passive η noctua αφου δε θες θορυβο

στη γελοια επιλογη μητρικης εγω κολλαω αν τελικα πας σε Κ,προφανως και θα επρεπε να πας σε z690

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...