edm0d0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προχθές παρέλαβα μία extra sim με το GigaΜax unlimited πρόγραμμα. Την έχω συνδέσει σε 5g router ZTE MU5001. Την πρώτη μέρα σε αρκετά speedtest που έκανα είχα 700/120mbps ενώ μετά από την πρώτη το upload έπεσε στα 25mbps. Το κινητό μου που έχει την βασική sim του unlimited δεν έχει κόφτη και πάει κανονικά το upload 100-120mbps. Μπορώ να πάρω την Cosmote να της ζητήσω να βγάλει τον κόφτη; Μπορεί να το κάνει αυτό έστω και σε extra sim; Πήρα την extra sim για να αντικαταστήσω το fiber 200 που έχω και να καταργήσω τελείως το σταθερό αφού το σήμα του 5g είναι πολύ καλό. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από edm0d0n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν υφίσταται κόφτης. Οπότε, σίγουρα κάτι άλλο φταίει για την αστάθεια στην ταχύτητα (π.χ. θέμα "συμβατότητας" του router με το δίκτυο της Cosmote, κ.λπ.). Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από pluss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα να αντικαταστήσεις το fiber 200 με 5G. Οι κινητές επικοινωνίες έτσι είναι, παίζει πολύ traffic management/QoS που δεν υπάρχει σε τόσο βαθμό (σχεδόν καθόλου στην cosmote ευτυχώς) στη σταθερη. Μην ξεκινάτε να βγάζετε τις fftx για 5G, ανέκαθεν οι σταθερές συνδέσεις είχαν περισσότερη αξιοπιστία. Καλό το 5G αλλά όταν είσαι εκτός σπιτιού. Τώρα το τι έγινε στη δική σου περίπτωση δεν ξέρω, θα τη δοκίμαζα αυτή τη sim με το κινητό σου που έχεις τη βασική να δω αλλά ίσως να έχει να κάνει με το traffic management που σου είπα και μετά από λίγο λογικά θα βγει όταν θα είναι λιγότεροι συνδεδεμένοι στον ίδιο σταθμό. Από την υποστήριξη δύσκολο να στο βγάλουν, αυτό το logic είναι στο λογισμικό που τρέχουν στους σταθμούς βάσης, δεν μπορούν εύκολα να το πειράξουν ειδικά αυτοί στην υποστήριξη που μιλάμε εσύ και εγώ τηλεφωνικά, είναι άλλα τα τμήματα που έχουν πρόσβαση σε αυτά και δεν είναι τμήματα που είναι προσβάσιμα από τους πελάτες/τελικούς χρήστες. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από user2163 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μια χαρά έχει κόφτη παντού ξεφτιλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα