Προς το περιεχόμενο

Η Meta απειλεί να αποχωρήσει από την ΕΕ αποκλείοντας τα Facebook και Instagram στους Ευρωπαίους πολίτες [Ενημέρωση]

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, polaki είπε

Κοίτα φίλε μου, απαντάω εγώ για εκείνον επειδή το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για εμένα. 

Επέλεξε να ασχολείται ή να μην ασχολείται με κάτι που θεωρεί ότι δεν πρεσβεύει τις αξίες του, και πολύ καλά κάνει. Το αν τώρα κάνει ανακύκλωση ή ταϊζει φτωχά παιδάκια στην Αφρική είναι άλλο θέμα. Και δεν σημαίνει προφανώς οτι εσύ που είσαι στα social δεν ενδιαφέρεσαι για τα προβλήματα στην αναπαραγωγή των πιγκουίνων λόγω φαινομένου του θερμοκηπίου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. 

Η πραγματικότητα, όσο και αν δε θέλει κάποιος μικρότερος από 35+ να παραδεχτεί, είναι ότι τα social media έχουν κάνει πολύ περισσότερο κακό στη ζωή μας, παρά καλό. Καταλαβαίνω ότι λόγο ηλικίας ίσως δεν το έχεις ζήσει. Και δεν πρόκειται και να το ζήσουμε πάλι, αφού πλέον η ίδια η ζωή έχει αλλάξει. 

Αλλά όποιος έχει επιλέξει να μην ασχολείται με τα social ζει μια πολύ πιο ήρεμη ζωή. Το γιατί δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε, αφού η "άλλη πλευρά" δεν θα το καταλάβει, οπότε τσάμπα θα το συζητάμε. Εξίσου χτικιό είναι και διάφορες ιστοσελίδες τύπου Πρώτο Θέμα, αν κάποιος μπαίνει στον πειρασμό να διαβάζει τα σχόλια. Το ίδιο και στο Gazzetta κλπ. Γενικότερα όσο περισσότερο κάποιος ασχολείται με τον εαυτό του, τους φίλους του και την οικογενειά του, τόσο το καλύτερο. Μακριά από τοξικές συμπεριφορές και εικόνες. 

Στα του FB... Προσωπικά προφανώς και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να φύγει το FB από την ΕΕ, και δεν θα άλλαζε και τίποτα καθώς απλά θα δημιουργούνταν κάτι αντίστοιχο ευρωπαικό, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ FACEBOOK. Άρα άσκοπη ψεύτικη απειλή, άσκοπο άρθρο και άσκοπα σχολιάζουμε όλοι μαζί εμείς για κάτι που δεν πρόκειται να γίνει. 

Γραφεις ενα κατεβατο με παραφιλοσοφιες, πρωτου ομως αποδωσεις σε αλλους πραγματα που δεν ισχυουν γιατι δε κανεις το κοπο να τους ρωτησεις πρωτα?

Και βασικα, δεν απαντησες καθολου σε αυτο το οποιο quotαρησες.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...