aypnia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δεν πρόκειται να το κάνει αυτό. Ειδικά τώρα που καταρρέουν οι μετοχές της Meta. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, aeon_02 είπε Τα μισά και παραπάνω σχόλια τους άρεσε η ανάρτησή και θέλουν να καταργηθεί το FB από την Ευρώπη. Παιδιά, υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγετε "Διαγραφή προφίλ", μπορείτε να το κάνετε και τώρα, δεν το ξέρατε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε προφίλ; Άρα αφού έχετε ακόμα προφίλ και συνδέεστε σε αυτό, μόνο υποκρισία είναι τα σχόλια τύπου "μακάρι να φύγει". Υ.Γ. Δεν θέλω να θίξω κάποιον, καλοπροαίρετο το σχόλιο, τροφή για σκέψη. Αγαπητέ/ή λόγω ηλικίας και ενασχόλησης με τεχνολογία είχα λογαριασμό από τους πρώτους στην Ελλάδα πίσω στο 2007 αν θυμάμαι καλά. Μόλις κατάλαβα λίγο καλύτερα τι παίζει τον διέγραψα οριστικά ( μέσα στο 6μηνο αν θυμάμαι). Φυσικά δεν έχω insta, tik tok κλπ γιατί όπως όταν ήμουν πιο νέος είχα επιλέξει να κλείσω την πόρτα σε σκουπίδια στυλ σειρές Φώσκουλου, Αννίτα Πάνια κλπ κλπ (ατελείωτη λίστα ) έτσι και τώρα θεωρώ (με βάση το δικό μου αισθητικό κριτήριο και λογική) ότι αυτές οι υπηρεσίες που απευθύνονται σήμερα σε νεότερο κοινό απ' ότι τα τηλεσκουπίδια που είχαν ως κοινό την γιαγιά μου και την μάνα μου είναι το ίδιο ακριβώς με αυτές και έχουν μοναδικό σκοπό την αποβλάκωση του κόσμου, τον δήθεν εύκολο πλουτισμό και την χαζοενασχόληση και τελικά την παραίτηση του από τα σημαντικά προβλήματα που έχει ο πλανήτης - ήπειρος -χώρα. Με την έννοια αυτή στο καλό να πάει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν κλεισει το αμερικανικο θα δημιουργηθει ενα αλλο, ευρωπαϊκο. 1 ώρα πριν, monoxromos είπε Παιδιά στο διάβολο να πάει το F/B έχει καταστρέψει κόσμο και κοσμάκι. Μακάρι να βρουν έναν μεταφραστή να διαβάσει τα μηνύματά μας. Tην ιδια αποψη εχεις και για το ιnternet γενικοτερα, σωστα? 5 λεπτά πριν, jimakris είπε ...............και εχουν μοναδικό σκοπό την αποβλάκωση του κόσμου, τον δήθεν εύκολο πλουτισμό και την χαζοενασχόληση και τελικά την παραίτηση του από τα σημαντικά προβλήματα που έχει ο πλανήτης - ήπειρος -χώρα. Δηλαδη εσυ περισσοτερο απο τον εαυτο σου ενδιαφερεσαι για τα προβληματα του πλανητη, της ηπειρου και της χωρας? 😀 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Καλα θα ηταν να επαιρνε τον πουλο αλλα που τετοια τυχη.Μονο να ζησω την κλαψα των εντρεπριουνιερς/ιφλουενσερς που αποχωρησε fb/insta και απο το 2022 δεν εχω καμια αλλη απαιτηση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koupan16 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Ευκαιρία να συνδικαλιστούν επιτέλους και οι influencers για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos_1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Συμφωνω με αυτο που ειπε πιο κατω ο φιλος, Που τετοια τυχη ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris-tos90 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Καλά και μετά που θα δείχνουμε ότι και καλά περνάμε τέλεια??🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Τροφή για σκέψη για τους "δε σε αναγκάζει κανένας να το χρησιμοποιείς". Έχετε καταλάβει ότι και να μην εχουμε Facebook (ή οποιοδήποτε άλλο account στη Meta), το βρίσκουμε μπροστά μας ακόμα κι όταν δεν το θέλουμε και δεν το επιλέγουμε; Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα sites που έχουν JavaScript κώδικα του FB (π.χ το like button). Τα δεδομένα σου από αυτά, πάνε κατευθείαν στους servers του FB. Και πολλοι ακόμα τρόποι hijacking των δεδομένων σου, ακόμα κι όταν δεν έχεις σχέση με την τάδε εταιρεία. Και πες ότι εγώ θέλω να δώσω στην τάδε εταιρεία τη δραστηριότητα μου (π.χ Google για προσωποποιημένη αναζήτηση). Γιατί να πρέπει να βάλω 3rd party extensions όπως το Facebook Container για να αποκλείσω τις υπόλοιπες εταιρείες στις οποίες ΔΕΝ ΕΠΙΛΈΓΩ να δώσω πρόσβαση; Η φράση λοιπόν "δε σε αναγκάζει κάνεις να το χρησιμοποιείς, τι σε νοιάζει", είναι, στην καλύτερη, άτοπη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreCo9 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μαρκοοοο? Που παααας? Σταμαααατααα! Μην φευγεις ετσι! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δεν αποκλείεται την θέση του Facebook για την Ελλάδα να την πάρει το insomnia μ ειδική εφαρμογή…..😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ploumouris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, Nakis93 είπε Μόνο εμένα μου ακούγεται από προσβλητικό μέχρι και τρομακτικό το γεγονός ότι μία εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης απαιτεί από μια ολόκληρη ήπειρο να αλλάξει το νομοθετικό της πλαίσιο για χάρη των μετόχων της; Έχουμε ξεφύγει. Το πιό σωστό σχόλιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, rus είπε Δηλαδη εσυ περισσοτερο απο τον εαυτο σου ενδιαφερεσαι για τα προβληματα του πλανητη, της ηπειρου και της χωρας? 😀 Κοίτα φίλε μου, απαντάω εγώ για εκείνον επειδή το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για εμένα. Επέλεξε να ασχολείται ή να μην ασχολείται με κάτι που θεωρεί ότι δεν πρεσβεύει τις αξίες του, και πολύ καλά κάνει. Το αν τώρα κάνει ανακύκλωση ή ταϊζει φτωχά παιδάκια στην Αφρική είναι άλλο θέμα. Και δεν σημαίνει προφανώς οτι εσύ που είσαι στα social δεν ενδιαφέρεσαι για τα προβλήματα στην αναπαραγωγή των πιγκουίνων λόγω φαινομένου του θερμοκηπίου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Η πραγματικότητα, όσο και αν δε θέλει κάποιος μικρότερος από 35+ να παραδεχτεί, είναι ότι τα social media έχουν κάνει πολύ περισσότερο κακό στη ζωή μας, παρά καλό. Καταλαβαίνω ότι λόγο ηλικίας ίσως δεν το έχεις ζήσει. Και δεν πρόκειται και να το ζήσουμε πάλι, αφού πλέον η ίδια η ζωή έχει αλλάξει. Αλλά όποιος έχει επιλέξει να μην ασχολείται με τα social ζει μια πολύ πιο ήρεμη ζωή. Το γιατί δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε, αφού η "άλλη πλευρά" δεν θα το καταλάβει, οπότε τσάμπα θα το συζητάμε. Εξίσου χτικιό είναι και διάφορες ιστοσελίδες τύπου Πρώτο Θέμα, αν κάποιος μπαίνει στον πειρασμό να διαβάζει τα σχόλια. Το ίδιο και στο Gazzetta κλπ. Γενικότερα όσο περισσότερο κάποιος ασχολείται με τον εαυτό του, τους φίλους του και την οικογενειά του, τόσο το καλύτερο. Μακριά από τοξικές συμπεριφορές και εικόνες. Στα του FB... Προσωπικά προφανώς και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να φύγει το FB από την ΕΕ, και δεν θα άλλαζε και τίποτα καθώς απλά θα δημιουργούνταν κάτι αντίστοιχο ευρωπαικό, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ FACEBOOK. Άρα άσκοπη ψεύτικη απειλή, άσκοπο άρθρο και άσκοπα σχολιάζουμε όλοι μαζί εμείς για κάτι που δεν πρόκειται να γίνει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, aeon_02 είπε Τα μισά και παραπάνω σχόλια τους άρεσε η ανάρτησή και θέλουν να καταργηθεί το FB από την Ευρώπη. Παιδιά, υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγετε "Διαγραφή προφίλ", μπορείτε να το κάνετε και τώρα, δεν το ξέρατε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε προφίλ; Άρα αφού έχετε ακόμα προφίλ και συνδέεστε σε αυτό, μόνο υποκρισία είναι τα σχόλια τύπου "μακάρι να φύγει". Υ.Γ. Δεν θέλω να θίξω κάποιον, καλοπροαίρετο το σχόλιο, τροφή για σκέψη. Mα να μην το σκεφτει κανεις αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Αν και το βλέπω απίθανο μακάρι να γίνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στα τσακίδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα