Προς το περιεχόμενο

Η Meta απειλεί να αποχωρήσει από την ΕΕ αποκλείοντας τα Facebook και Instagram στους Ευρωπαίους πολίτες [Ενημέρωση]

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μακάρι αλλά αποκλείεται. Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου σε κάποιον Ρώσο h4ck3r, αλλά ακόμα να βρεθεί αυτή η ψυχή...

Πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τους πάντες με 1 κινητό στο χέρι να ασχολούνται με FB και Instagram ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Ειδικά στο ασθενές φύλλο το ποσοστό είναι κοντά στο 100%.

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το μονο που με τρωει ειναι οτι το marketplace θα λειπει και βρηκα τοσα πολλα games μεσω αυτου.

Τη περασμενη βδομαδα μονο, γλυτωσα 160 ευρω σε αγορες. Παραεχω φαει ghosting τις τελευταιες βδομαδες απο εδω. 

10 hours ago, GoMaR said:

Έχω φβ και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για ευκολία και για την δουλειά μου.  Ινσταγκραμ σπάνια  μπαίνω.  Παρακαλαω να κλείσουν ομως όλα αυτά μπας και συνειδητοποιήσει  ο κόσμος την κατάντια που ζούμε και την εξάρτηση που έχουμε από αυτά. 

Εμμέσως πλην σαφώς ειτε χρησιμοποιείς φβ η ινστα το συναντας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στη ζωή σου οποτε δεν τιθεται θέμα απαγωγής η μαχαίρι στο λαιμό που λέτε οι περισσότεροι σαν πρώτη απάντηση στους "haters"

Πολλά πράγματα συναντάς στην ζωή καθημερινά χωρίς να σε υποχρεώνει κανένας να τα χρησιμοποιείς. Το λες και μόνος σου, για ευκολία το χρησιμοποιήσεις, δεν είναι υποχρεωτικό. Επίσης δεν νοείται να είναι η κάποιος hater ενός πράγματος το οποίο χρησιμοποιεί. 

Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Πολλά πράγματα συναντάς στην ζωή καθημερινά χωρίς να σε υποχρεώνει κανένας να τα χρησιμοποιείς. Το λες και μόνος σου, για ευκολία το χρησιμοποιήσεις, δεν είναι υποχρεωτικό. Επίσης δεν νοείται να είναι η κάποιος hater ενός πράγματος το οποίο χρησιμοποιεί. 

Για ευκολία είπα  όπως και για την δουλειά μου.  Την ευκολια μπορώ να την αντικαταστησω με αλλα προγράμματα. 

Τα επαγγελματικά  μου οχι τόσο εύκολα. 

Δεν εννοώ ότι βγαζω αμεσο χρημα μεσα απο το φβ, αλλα με βοηθάει στη γνώση και την εξέλιξη. 

Το ότι εχω επιλέξει  να το χρησιμοποιώ, δεν ειναι απαραίτητα  δικιας μου επιλογής μόνο.  Αλλα και οι συνθήκες  μπορεί να σε αναγκάσουν  να γίνεις χρήστης.  Για αυτό επιλέγω  και να κάνω  και μετρημένη  χρήση. 

Όσον  αφορά  το ινσταγκραμ, για μενα το θεωρώ καταστροφή και για αυτό δε το χρησιμοποιώ. Το να μπω μια φορά τον μηνα, να δω αν εχω καποιο νεο (παλι οσον αφορά  την δουλεια) ναι θα το κάνω. 

(Ουτε μια φωτογραφία  δικια μου δεν εχω)

Αλλα ναι, θα ηθελα να σβηστούν  απο τον χάρτη  αυτες οι δυο πλατφόρμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλαυσίγελος τα σχόλια για το θέμα, οι περισσότεροι που λένε "στο καλό να πάει":

a) δεν έχουν λογαριασμό fb οπότε η άποψη τους δε ενδιαφέρει κανέναν.

b) μπήκαν στο καπάκι fb για άλλο ένα γρήγορο "Κόκλα κάνε με αντ είμαι πλοκ" πριν πέσει η αυλαία του fb... 

Δε φταίει το εργαλείο ρε μόρτες, αλλά πως το χρησιμοποιείς.... (και ούτε σε υποχρεώνει κανείς γι αυτό)

Επεξ/σία από pentraks

Τα μισά και παραπάνω σχόλια τους άρεσε η ανάρτησή και θέλουν να καταργηθεί το FB από την Ευρώπη. Παιδιά, υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγετε "Διαγραφή προφίλ", μπορείτε να το κάνετε και τώρα, δεν το ξέρατε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε προφίλ; Άρα αφού έχετε ακόμα προφίλ και συνδέεστε σε αυτό, μόνο υποκρισία είναι τα σχόλια τύπου "μακάρι να φύγει".

Υ.Γ. Δεν θέλω να θίξω κάποιον, καλοπροαίρετο το σχόλιο, τροφή για σκέψη.

• Like 1

H Μeta προσφέρει παγκόσμιες υπηρεσίες με dataservers σε όλο το πλανήτη που αλληλεπιδρούν. Αυτό που απαιτεί η ΕΕ είναι παράλογο και ανέφικτο και δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αυτή είναι η ουσία της ανακοίνωσης της Meta. Ο κόσμος στη Ευρώπη αντί να υποστηρίζει την εταιρεία, υποστηρίζει τους πολιτικούς που δεν ξέρουν τι ψηφίζουν.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, aeon_02 είπε

Τα μισά και παραπάνω σχόλια τους άρεσε η ανάρτησή και θέλουν να καταργηθεί το FB από την Ευρώπη. Παιδιά, υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγετε "Διαγραφή προφίλ", μπορείτε να το κάνετε και τώρα, δεν το ξέρατε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε προφίλ; Άρα αφού έχετε ακόμα προφίλ και συνδέεστε σε αυτό, μόνο υποκρισία είναι τα σχόλια τύπου "μακάρι να φύγει".

Υ.Γ. Δεν θέλω να θίξω κάποιον, καλοπροαίρετο το σχόλιο, τροφή για σκέψη.

Τροφή για σκέψη... Ο μόνος λόγος που το κρατάω είναι για να μην χαθώ με φίλους και γνωστούς από τα παλιά. Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν ως μέσο επικοινωνίας και δεν θέλουν να το αλλάξουν. Προτιμότερο δεν είναι να μιλήσεις με κάποιον στο τηλέφωνο ή να τον δεις από κοντά, από το να κάνεις texting; Γιατί εκεί καταλήγει το πράγμα.

Δυστυχώς κανείς μας δεν έχει την "δύναμη" να πείσει κανέναν να το κλείσει για να αλλάξει έμμεσα συνήθειες / νοοτροπία. Αν κλείσει από μόνο του, για οποιοδήποτε λόγο, θα αναγκαστούν όλοι να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα ή γενικότερα να αλλάξουν αυτή την κακή συνήθεια.

Επεξ/σία από denz

Ριξτο Mark Ριξτο να ησυχάσουμε. Έχει παραγίνει το κακό με τα δεδομένα και το έχασες το παιχνίδι ρε king data. 

Επιστροφή στην κανονικότατα. #cancelinfluencers

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, medidia είπε

H Μeta προσφέρει παγκόσμιες υπηρεσίες με dataservers σε όλο το πλανήτη που αλληλεπιδρούν. Αυτό που απαιτεί η ΕΕ είναι παράλογο και ανέφικτο και δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αυτή είναι η ουσία της ανακοίνωσης της Meta. Ο κόσμος στη Ευρώπη αντί να υποστηρίζει την εταιρεία, υποστηρίζει τους πολιτικούς που δεν ξέρουν τι ψηφίζουν.

Το βλέπεις λίγο ανάποδα, η ΕΕ αναφέρει/ζητάει/απαιτεί ότι αφού έχει dataservers σε όλο τον πλανήτη γιατί δεν κάνει και ένα στην Ευρώπη ώστε οι πολίτες της, από τους οποίους βγάζει κέρδος, να επωφεληθούν από αυτά μέσω της φορολογίας ή των θέσεων εργασίας που θα δημιουργηθούν?

Επεξ/σία από AtiX

Παιδιά στο διάβολο  να πάει το F/B έχει καταστρέψει  κόσμο και κοσμάκι. Μακάρι να βρουν έναν μεταφραστή να διαβάσει τα μηνύματά μας.

Δεν  δίνουν λογαριασμό σε κανένα,δεν επιτρέπουν να επικοινωνήσεις μαζί τους και γενικά σε θεωρουν ασήμαντο, μαλλον ανύπαρκτο. Σε αποκλείουν όποτε θέλουν χωρίς λόγο και δεν απολογούνται πουθενά, ειδικά εδώ στην Ελλάδα το ελληνικό δημόσιο και  οι όποιοι μηχανισμοί υπάρχουν (;) δεν προστατεύουν σε καμια περίπτωση τους χρήστες στην χώρα μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...