Προς το περιεχόμενο

Η Meta απειλεί να αποχωρήσει από την ΕΕ αποκλείοντας τα Facebook και Instagram στους Ευρωπαίους πολίτες [Ενημέρωση]

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καλα μην τρελενεστε, δεν προκειται να γινει αυτο. Ασκει πιεση στην Ευρωπη γιατι μπορει.

Μπορει να κανετε το χαβαλε σας και να βγαζει ο καθεις τα απωθημενα του, αλλα fb/insta αποτελουν σημαντικο κομματι της ευρωπαικης οικονομιας και οχι μονο. Προφανως και ο Ζακεμπεργκ ειναι σε θεση να βαραει παλαμακια και η ΕΕ να χορευει. Προφανως αν παει να γινει το παραμικρο, θα μπουνε μπροστα πολυεθνικες κλπ που θα ζημιωθουν απο μια υποθετικη αποχωρηση fb/insta, ωστε να πιεσουν με τη σειρα τους την ΕΕ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο καλό και από το πεζοδρόμιο αγαπητέ(?) Ζούκο. Μην ξεχνάς όμως ότι:

1) Με την αποχώρηση μόλις 1 εκ. χρηστών η μετοχή σου έχασε 20% (με βάση πάντα τα δικά σου λεγόμενα). Σκέψου πόσο θα πέσει με -600 εκ. χρήστες.

2) Όταν κάποια στιγμή θα εφεύρεις μια καινούργια εφαρμογή-πρόγραμμα, πάλι τη δικιά μου (ευρωπαϊκή) πόρτα θα χτυπήσεις για να την πασάρεις-πουλήσεις. Και τότε θα είναι η δικιά μου σειρά να σου κουνήσω το δάχτυλο και να σε αγνοήσω λέγοντας σου ''υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές'' 

• Like 1

Παντα θα υπάρχει ενας αλλος που θα καλύψει την θέση αυτού που φεύγει σιγα μην παθουμε και σύνδρομο για το καθε app που θα κλείσει και μακαρι να κλείσει γιατι σαν πολύ μεγάλωσε ώρα να ερθει καμια αλλη ιδεα 

• Like 1

Δεν εκατσα να τα διαβασω ολα... Βαρεθηκα.. Αλλα αν κατάλαβα καλα... Απειλει οτι θα φυγει απο μια αγορα που του αποφέρει ενα τεραστιο ποσοστο κερδων? Που η οποια αγορα αν γινει αυτο.. Οκ εχει προφανως εναλλακτικες... Viber πχ ετσι προχειρα π μου ρθε... Δηλαδη καποιος απειλει οτι θα φυγει απο καπου που τον "ταιζουν". Αρα μετα θα "τρωει" λιγοτερο.Κατι δεν καταλαβα καλα μαλλον.. 😛.... Παντως... Στο καλο... Κ ας εχω κ ινστα κ φμπ... Καλο θα κανει σε ολο τν κοσμο νομίζω.. 

• Like 1

15 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Οι μισοι εδω μεσα θα κλαιτε αν γινει κατι τετοιο.

Κυρίως αυτοί που έχουν επαγγελματικούς λογαριασμούς και αυτοί που ενδιαφέρονται για το μέλλον του meta vr... Βασικά ζουν οικογένειες από το facebook όποιος απλά βιάζεται να πει στα τσακιδια. Και εγώ το ίδιο λέω για να μην παρεξηγηθούμε. Αυτό που με νοιάζει ΜΟΝΟ είναι το meta VR και το ocylus... δηλαδή αν κατάλαβα καλά όσοι έχουν oculus και λογαριασμό απλά θα πάψουν να λειτουργούν  τα headset τους? Το πούλησα πρόσφατα και ίσως την γλύτωσα αλλά αναρωτιέμαι αν γίνει όλοι αυτοί που έχουν τι κάνουν? οεο?

... το καλό είναι οτι υπάρχει σύγκλιση απόψεων ...

.. απο την άλλη, αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη μαλακία που εχει πει ο ζουζου...

... το google να μη μας κόψουν μόνο ...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Κυρίως αυτοί που έχουν επαγγελματικούς λογαριασμούς και αυτοί που ενδιαφέρονται για το μέλλον του meta vr... Βασικά ζουν οικογένειες από το facebook όποιος απλά βιάζεται να πει στα τσακιδια.

Επεξ/σία από Bullrich

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...