MasterX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Η 450 1 x 5050 RGB LED strip 12V connector , προτιμησε την γιατι δεν κερδιζεις κατι παραπανω με b550 & 5600g Το κουτι νομιζω αν θυμαμαι καλα δουλευει απο button δικο του το rgb 7 λεπτά πριν, nickol-us είπε Θα χρειαστεί να κάνεις update το bios απλά γίνεται και χωρίς συμβατό cpu απλά μέσω usb stick , οπότε ναι δεν έχεις πρόβλημα (φαντάζομαι ότι έχεις usb stick) Οπως σωστά είπε και ο triplex, το κουτί διαθέτει rgb controller και δεν χρειάζεται να έχεις υποστήριξη rgb από την μητρική, εκτός αν σε ενδιαφέρει να βάλεις άλλα πράγματα (πχ rgb ram, rgb gpu κτλ). Συνδέεις τον controller με το reset του κουμπιού και έχεις τον έλεγχο από εκεί. Αν σε ενδιαφέρει να συγχρονίσεις και άλλα πράγματα τότε πρέπει να βρεις μητρική που υποστηρίζει argb Δε γνωριζω πολλα απο RGB.. εφοσον το κουτι εχει rgb controller σημαινει οτι δεν χρειαζεται να συνδεσθει στη μητρικη; και παιρνει ρευμα απο το τροφοτοτικο; δεν θα βαλουμε καποια εξτρα ταινια RGB .. μονο το φωτισμο του κουτιου θελουμε να δουλεψει για το κουτι βρηκα αυτα: για 5V λεει (επισης τι ειναι αυτο το βυσμα POWER στη δευτερη εικονα δεξια;; εχει σχεση με το φωτισμο;) για την MSI B450-A Pro Max στο site του κατασκευαση βρηκα: λεει για strips στα 12V και για την Gigabyte B550M DS3H στο site του κατασκευαση βρηκα: εδω εχει 2 headers, για 5V και 12V Τι πρεπει να κανω για να δουλεψει απλως ο φωτισμος του κουτιου;;;;
nickol-us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως είπα το argb χρειάζεται εφόσον θες να συγχρονίσεις στο ίδιο χρώμα όλες τις πιθανές συσκευές εκτός των ανεμιστήρων. Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει τότε κάνουν όλες οι μητρικές, αφού οι ανεμιστήρες μπορούν να δουλέψουν αυτόνομα, με τροφοδοσία μόνο από το τροφοδοτικό, μέσω του rgb controller που διαθέτει το κουτί. Θα συνδέσεις επάνω του τα fans και τροφοδοσία από το τροφοδοτικό (και το reset στο rgb sw button για έλεγχο/εναλλαγή). Οι υπόλοιπες συνδέσεις είναι argb για συγχρονισμό που δεν σε αφορούν Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από nickol-us 1
triplex1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, MasterX είπε Δε γνωριζω πολλα απο RGB.. εφοσον το κουτι εχει rgb controller σημαινει οτι δεν χρειαζεται να συνδεσθει στη μητρικη; και παιρνει ρευμα απο το τροφοτοτικο; δεν θα βαλουμε καποια εξτρα ταινια RGB .. μονο το φωτισμο του κουτιου θελουμε να δουλεψει για το κουτι βρηκα αυτα: για 5V λεει (επισης τι ειναι αυτο το βυσμα POWER στη δευτερη εικονα δεξια;; εχει σχεση με το φωτισμο;) για την MSI B450-A Pro Max στο site του κατασκευαση βρηκα: λεει για strips στα 12V και για την Gigabyte B550M DS3H στο site του κατασκευαση βρηκα: εδω εχει 2 headers, για 5V και 12V Τι πρεπει να κανω για να δουλεψει απλως ο φωτισμος του κουτιου;;;; τα 4πινα ειναι 12βολτ (τετοιο εχει η msi) , τα 3πινα ειναι 5βολτ , αν δουλευουν τα φαν απο ενα κουτι δουλευουν στο φουλ στροφων αυτην την εχω εγω , εχει 2+2 https://www.skroutz.gr/s/23777984/Asrock-B550M-Pro4-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html αυτη επισης εχει 2+2 https://www.skroutz.gr/s/26231445/MSI-B550M-Pro-VDH-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html μη κολλας σε 20ευρω αν ειναι η διαφορα η Ashrock ερχεται με 1.70 bios και πανω και μπαινει επανω ο 5600g
MasterX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, nickol-us είπε Όπως είπα το argb χρειάζεται εφόσον θες να συγχρονίσεις στο ίδιο χρώμα όλες τις πιθανές συσκευές εκτός των ανεμιστήρων. Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει τότε κάνουν όλες οι μητρικές, αφού οι ανεμιστήρες μπορούν να δουλέψουν αυτόνομα, με τροφοδοσία μόνο από το τροφοδοτικό, μέσω του rgb controller που διαθέτει το κουτί. Θα συνδέσεις επάνω του τα fans και τροφοδοσία από το τροφοδοτικό (και το reset στο rgb sw button για έλεγχο/εναλλαγή). Οι υπόλοιπες συνδέσεις είναι argb για συγχρονισμό που δεν σε αφορούν 28 λεπτά πριν, triplex1 είπε τα 4πινα ειναι 12βολτ (τετοιο εχει η msi) , τα 3πινα ειναι 5βολτ , αν δουλευουν τα φαν απο ενα κουτι δουλευουν στο φουλ στροφων αυτην την εχω εγω , εχει 2+2 https://www.skroutz.gr/s/23777984/Asrock-B550M-Pro4-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html αυτη επισης εχει 2+2 https://www.skroutz.gr/s/26231445/MSI-B550M-Pro-VDH-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html μη κολλας σε 20ευρω αν ειναι η διαφορα η Ashrock ερχεται με 1.70 bios και πανω και μπαινει επανω ο 5600g οπως ειπε ο nickol-us δεν χρειαζομαι κατι απο τη μητρικη για το φωτισμο του κουτιου. Οποτε τα 2+2 που μου λες ειναι αχρηστα νομιζω ε; οποτε να προτιμησω την Β450 αφου δεν μου κανει διαφορά πουθενα;
triplex1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, MasterX είπε οπως ειπε ο nickol-us δεν χρειαζομαι κατι απο τη μητρικη για το φωτισμο του κουτιου. Οποτε τα 2+2 που μου λες ειναι αχρηστα νομιζω ε; οποτε να προτιμησω την Β450 αφου δεν μου κανει διαφορά πουθενα; σε ειπα και γω πριν , τα δουλευεις απο το διακοπτη του κουγκαρ 1
MasterX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 για την B450-A-PRO-MAX βλεπω οτι δεν υποστηριζει ταχυτητα μνημης 3600 αλλα τις κοντινες 3466/ 3733...! αρα δεν ειναι καλη περιπτωση λογικα ε; να κοιταξω καποια πο τις αλλες που ειπατε και δειχνουν να υποστηριζουν 3600;
triplex1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, MasterX είπε για την B450-A-PRO-MAX βλεπω οτι δεν υποστηριζει ταχυτητα μνημης 3600 αλλα τις κοντινες 3466/ 3733...! αρα δεν ειναι καλη περιπτωση λογικα ε; να κοιταξω καποια πο τις αλλες που ειπατε και δειχνουν να υποστηριζουν 3600; Εχει πρηστει το συκωτι μου!!!!! ......μια χαρα ειναι
MasterX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εχει πρηστει το συκωτι μου!!!!! ......μια χαρα ειναι φιλε μου συγνωμη αν σε κουρασα.. ειναι επισης κατι που δεν το ξερω ουτε το καταλαβαινω γι αυτο το ρωτησα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από MasterX
nickol-us Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 H αλήθεια είναι πως έτσι που αναγράφεται στο site είναι λες και δεν το υποστηρίζει ωστόσο αν κοιτάξεις το ram qvl θα βρεις πολλές μνήμες που αναφέρει οτι τρέχει σε 3600mhz https://www.msi.com/Motherboard/B450-A-PRO-MAX/support#support-mem-19
triplex1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 59 λεπτά πριν, MasterX είπε φιλε μου συγνωμη αν σε κουρασα.. ειναι επισης κατι που δεν το ξερω ουτε το καταλαβαινω γι αυτο το ρωτησα. Ερωτηση.....ποσα λεφτα θα την πληρωσεις αμα την παρεις?
MasterX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, triplex1 είπε Ερωτηση.....ποσα λεφτα θα την πληρωσεις αμα την παρεις? την MSI B450-A Pro Max στα 62ε αλλιως να παω στη Gigabyte B550M DS3H Micro ATX που τωρα πηγε στα 85€ η στην MSI B550M Pro-VDH στα 83€
triplex1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, MasterX είπε την MSI B450-A Pro Max στα 62ε αλλιως να παω στη Gigabyte B550M DS3H Micro ATX που τωρα πηγε στα 85€ η στην MSI B550M Pro-VDH στα 83€ me 5600G δεν ειπαμε? περιμενε να δω κατι 1
MasterX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nickol-us είπε H αλήθεια είναι πως έτσι που αναγράφεται στο site είναι λες και δεν το υποστηρίζει ωστόσο αν κοιτάξεις το ram qvl θα βρεις πολλές μνήμες που αναφέρει οτι τρέχει σε 3600mhz https://www.msi.com/Motherboard/B450-A-PRO-MAX/support#support-mem-19 δεν καταλαβαινω που πρεπει να κοιταξω στα: Memory by RX-1X00 Memory by RX-2X00G/GE Memory by RX-2X00 Memory by RX-3X00G Memory by RX-3X00 οποτε καλυτερα να παμε σε αλλη μαλλον.. στα 3733 μπορω να ανεβασω τις μνημες χωρις πολλα πολλα; Αν τις τρεξω στα 3466 δεν θα εχουν θεμα παντως ε; οποτε για να γλιτωσει 23ε μπορει να συμβιβαστει με 150ΜHz λιγοτερα Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από MasterX
triplex1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, MasterX είπε η στην MSI B550M Pro-VDH στα 83€ Αυτην παρε , ασε την pro max μη την κοιτας καθολου
MasterX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Αυτην παρε , ασε την pro max μη την κοιτας καθολου Οκ σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα