Dantε Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα αμφισβητώ εγώ, να και η νομοθεσία: "ο νόμος 1703/1987 (τροποποιημένος από τον ν. 2235/1994), ο οποίος στο άρθρο 2§1 ορίζει πως: «Η μίσθωση ακινήτου για κατοικία ισχύει τουλάχιστον για τρία (3) έτη, κι αν ακόμη έχει συμφωνηθεί για βραχύτερο χρονικό διάστημα ή για αόριστο χρόνο. Η διάταξη αυτή ισχύει και μετά την 1.7.1997. Σύντμηση της τριετίας επιτρέπεται με νεότερη συμφωνία απέχουσα από την έναρξη της μισθωτικής σύμβασης τουλάχιστον έξι (6) μήνες μετά την κατάρτισή της και αποδεικνυόμενη με συμβολαιογραφικό έγγραφο»" Η ανανέωση στο taxis, αλλά ακόμα και ιδιωτικό συμφωνητικό να υπήρχε για την ανανέωση, ΔΕΝ είναι συμβολαιογραφικό έγγραφο. Μονος σου το λες.Η ανανεωση δεν ειναι συμβολαιογραφικο εγγραφο αρα δεν ισχυει η συντμηση της 3ετιας,αρα ισχυει η 3ετια! 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Μονος σου το λες.Η ανανεωση δεν ειναι συμβολαιογραφικο εγγραφο αρα δεν ισχυει η συντμηση της 3ετιας,αρα ισχυει η 3ετια! Το πρόβλημα είναι ότι ο φίλος - αυτός που ο ts τον χαρακτήρισε επιθετικό - είχε γράψει το ακριβώς αντίθετο, σε αυτόν απάντησα: 1 ώρα πριν, greekfragma είπε Αν πατήσεις αποδοχή στο νέο που εμφανίστηκε χάνεις την 3ετή προστασία και θα ισχύσει η ημερομηνία λήξης του 1/1/2021 άρα σωστά θα πρέπει να φύγεις 31/12/2021
greekfragma Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 minutes ago, Joshua21 said: Το πρόβλημα είναι ότι ο φίλος - αυτός που ο ts τον χαρακτήρισε επιθετικό - είχε γράψει το ακριβώς αντίθετο, σε αυτόν απάντησα: συμβολαιογραφικό ΔΕΝ είναι αλλά ΑΝ τον πάει δικαστικά και δικαωθεί γιατί αποδέχθηκε το taxis μια χαρά τον πετάει έξω μόλις λήξει η ανανέωση. έλα τώρα εντάξει..πες το ξεκάθαρα. γουστάρεις να μου τη μπαίνεις σε αυτά τα θρεντ λέγοντας τις κλασσικές δικηγορίστικες τυπικούρες όταν ξέρεις οτι εξαρχής άλλο καίει τον TS.
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε συμβολαιογραφικό ΔΕΝ είναι αλλά ΑΝ τον πάει δικαστικά και δικαωθεί γιατί αποδέχθηκε το taxis μια χαρά τον πετάει έξω μόλις λήξει η ανανέωση. Για τελευταία φορά, οι αστήρικτοι ισχυρισμοί σου ΔΕΝ αποτελούν επιχειρήματα. 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε έλα τώρα εντάξει..πες το ξεκάθαρα. γουστάρεις να μου τη μπαίνεις σε αυτά τα θρεντ λέγοντας τις κλασσικές δικηγορίστικες τυπικούρες όταν ξέρεις οτι εξαρχής άλλο καίει τον TS. Έχω αλλεργία στις ανακρίβειες που γράφονται, όταν τις εντοπίζω έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να τις επισημάνω, άσχετα ποιος τις έχει γράψει. Αν έχεις πρόβλημα με αυτό, τότε σταμάτα να γράφεις ανακρίβειες. Επίσης μάθε πως τα δικαστήρια την νομοθεσία την βλέπουν ως ευαγγέλιο, όχι ως "δικηγορίστικες τυπικούρες".
greekfragma Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 τελευταία φορά που σε διαβάζω. μπαίνεις ignore list και μη με ξανακάνεις παράθεση. γράψε οτι θες δίχως να μου έρχεται ειδοποίηση. να κοιτάξεις τις αλλεργίες σου και την ακατανίκητη επιθυμία στην αποστειρωμένη πληροφόρηση. οι νόμοι και τα δικαστήρια έχουν πολλές ερμηνείες ανάλογα την περίσταση και δεν είναι πανάκεια. εσύ του λες εξασφαλισμένος 100%. εγώ του λέω αν θέλει να κρατήσει την 3ετία να μην υπογράψει και αποδεχθεί ΤΙΠΟΤΑ που ΜΠΟΡΕΙ να τον βάλει σε μπελάδες. αντίο σου. 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε τελευταία φορά που σε διαβάζω. μπαίνεις ignore list και μη με ξανακάνεις παράθεση. γράψε οτι θες δίχως να μου έρχεται ειδοποίηση. να κοιτάξεις τις αλλεργίες σου και την ακατανίκητη επιθυμία στην αποστειρωμένη πληροφόρηση. οι νόμοι και τα δικαστήρια έχουν πολλές ερμηνείες ανάλογα την περίσταση και δεν είναι πανάκεια. εσύ του λες εξασφαλισμένος 100%. εγώ του λέω αν θέλει να κρατήσει την 3ετία να μην υπογράψει και αποδεχθεί ΤΙΠΟΤΑ που ΜΠΟΡΕΙ να τον βάλει σε μπελάδες. αντίο σου. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να σε κάνω παράθεση όταν εντοπίζω πως έχεις γράψει ανακρίβειες, αν δεν σ' αρέσει ξυδάκι. Αποστειρωμένο κιόλας Αντίο προς το παρόν.
emilios87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα να λύσετε τις όποιες διαφορές έχετε με την ησυχία σας Στο θέμα μας, καταλαβαίνω ότι αν δεν κάνω αποδοχή στο νέο συμβόλαιο είμαι καλυμμένος για 3 χρόνια ενώ αν κάνω ανανέωση είμαι και πάλι καλυμμένος αλλά αποδεικνύεται από δικαστήρια κτλ. Σωστό? 2
Nabuko Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 @emilios87 ψάξε βρες ένα σπιτάκι καλύτερα για να έχεις την ησυχία σου. Καλύτερο απ' το να μπλέξεις σε τέτοιες καταστάσεις και να τσαντίζεσαι 9 1
tounion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, emilios87 είπε Πάντως αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα να λύσετε τις όποιες διαφορές έχετε με την ησυχία σας Στο θέμα μας, καταλαβαίνω ότι αν δεν κάνω αποδοχή στο νέο συμβόλαιο είμαι καλυμμένος για 3 χρόνια ενώ αν κάνω ανανέωση είμαι και πάλι καλυμμένος αλλά αποδεικνύεται από δικαστήρια κτλ. Σωστό? Εννοειται δεν κάνεις αποδοχή. Όμως ξεκινα να ψάχνεις δεν έχει νόημα.. αλλά μέχρι να βρεις τον παίζεις μπαλιτσα με την 3ετια και πληρωμή κάθε 1η στην τράπεζα και καλή καρδιά Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από tounion
insoholic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, emilios87 είπε Πάντως αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα να λύσετε τις όποιες διαφορές έχετε με την ησυχία σας Στο θέμα μας, καταλαβαίνω ότι αν δεν κάνω αποδοχή στο νέο συμβόλαιο είμαι καλυμμένος για 3 χρόνια ενώ αν κάνω ανανέωση είμαι και πάλι καλυμμένος αλλά αποδεικνύεται από δικαστήρια κτλ. Σωστό? Βρε μήπως είσαι αρνητής αποδοχής και είσαι σε αδιέξοδο;
emilios87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, insoholic είπε Βρε μήπως είσαι αρνητής αποδοχής και είσαι σε αδιέξοδο; Χαχαχα όχι, δεν έχω τέτοια προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι κοιτάω για σπίτι γιατί δεν έχω όρεξη για μπελάδες αλλά είναι αρκετά δύσκολο να βρεις. Από την άλλη με εκνευρίζει αφάνταστα που μπήκα σε ένα σπίτι με σκοπό να κάτσω, είμαι τυπικός σε όλα και με το παραπάνω και επειδή του κάπνισε σε ένα βράδυ πρέπει να μετακομίσω ξανά. Οπότε προετοιμάζομαι από τώρα για την περίπτωση που στραβωσει το όλο θέμα και αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω ότι δικαιούμαι βάση νόμου. * Την ανανέωση του συμβολαίου δεν την έχω αποδεχθεί
insoholic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, emilios87 είπε Χαχαχα όχι, δεν έχω τέτοια προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι κοιτάω για σπίτι γιατί δεν έχω όρεξη για μπελάδες αλλά είναι αρκετά δύσκολο να βρεις. Από την άλλη με εκνευρίζει αφάνταστα που μπήκα σε ένα σπίτι με σκοπό να κάτσω, είμαι τυπικός σε όλα και με το παραπάνω και επειδή του κάπνισε σε ένα βράδυ πρέπει να μετακομίσω ξανά. Οπότε προετοιμάζομαι από τώρα για την περίπτωση που στραβωσει το όλο θέμα και αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω ότι δικαιούμαι βάση νόμου. * Την ανανέωση του συμβολαίου δεν την έχω αποδεχθεί Μαλλον ηρθε καιρος να παρεις κανενα δικο σου εστω κ με δανειο και αντι να δινεις ενοίκιο, θα πληρωνεις το δανειο. Στο τελος θα σου μεινει κ το σπιτι. Τωρα πετάμε λεφτά (κ γω μαζι)
emilios87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ισχύει, πεταμένα λεφτά όπως το είπες
jimis_vts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως θα συνεχίσω να σε κάνω παράθεση όταν εντοπίζω πως έχεις γράψει ανακρίβειες, αν δεν σ' αρέσει ξυδάκι. Αποστειρωμένο κιόλας Αντίο προς το παρόν. Η αλήθεια είναι πως τρώγεσαι αγορίνα. Δε ξέρω τι διαφορές έχετε αλλά από νόμους μάλλον πας πάλι στα θρανία για ανάγνωση. Προσεχε: ανάγνωση όχι ερμηνεία όπως θες εσύ. 3
andreas1gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, emilios87 είπε Καλησπέρα, νοικιάζω ένα σπίτι από 1/1/2020 (τυχαίες οι ημερομηνίες) και είχα κάνει συμβόλαιο για 1 χρόνο. Με την λήξη του συμβολαίου μου έκαναν ανανέωση μέσω taxis για άλλο έναν χρόνο δλδ έως 31/12/21 την οποία ούτε έχω αποδεχθεί αλλά ούτε έχω δεχθεί. Πρόσφατα με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης προφορικά ότι θα χρειαστεί το σπίτι και πως όποτε θέλω μπορώ να αποχωρήσω και πως με την λήξη του συμβολαίου δεν θα μου το ανανεώσει. Γνωρίζω από προηγούμενη ερώτηση μου στο forum πως στα νέα συμβόλαια το λιγότερο που μπορείς να παραμείνεις είναι η 3ετια ανεξαρτήτως συμβολαίου. Ισχύει το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση ή αν πατήσω αποδοχή στο δεύτερο συμβόλαιο θα ισχύει αυτό και θα πρέπει να αποχωρήσω 31/12/2021? Ζήτησε 1-2 μήνες max για να βρεις νέο σπίτι και φύγε από εκεί. Τώρα μην κάθεσαι να τσακώνεσαι και να χαλάς την ψυχική σου υγειά με ίντριγκες και το μόνο που να σε νοιάζει να είναι πως να την σπάσεις στον άλλον…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα