nitsa21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Παντως μου εκανε εντυπωση οταν αυτος ο συμφοιτητης μου με πτυχιο ΤΕΙ και ενω θεωρειται ΤΕ στο δημοσιο οταν εδωσε στην Εθνικη Σχολη Δημοσιας Διοικησης και περασε μπηκε ως ΠΕ στην υπηρεσία Φυσικα μπηκε και καλως.Αφου τελειωσε την κορυφαια σχολη δημοσιας διοικησης ,ΠΕ του κερατα ηταν ο ανθρωπος Ο διαχωρισμος ΤΕΙ και ΑΕΙ πρεπει να τελειωσει.Αφ ης στιγμης κυρια πολιτεια τα θεωρεις πανεπιστημια ,σαν τετοια πρεπει να τα αντιμετωπιζεις.Αλλιως ας τα αφηνες οπως ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, nitsa21 είπε Φυσικα μπηκε και καλως.Αφου τελειωσε την κορυφαια σχολη δημοσιας διοικησης ,ΠΕ του κερατα ηταν ο ανθρωπος Ο διαχωρισμος ΤΕΙ και ΑΕΙ πρεπει να τελειωσει.Αφ ης στιγμης κυρια πολιτεια τα θεωρεις πανεπιστημια ,σαν τετοια πρεπει να τα αντιμετωπιζεις.Αλλιως ας τα αφηνες οπως ηταν. Υπαρχει καποιος που μπαινει στην συγκεκριμενη Σχολή και δε τη τελειώνει;! 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_panel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Να σε ρωτησω. Εγω τελειωσει ΤΕΙ Λογιστικης και Χρηματοοικονομικης και εχω ΜΒΑ απο την ασοεε. Αν δωσω κατατακτηριες στο οικονομικο ενος πανεπιστημιου και περασω, ποσα μαθηματα θα μου αναγνωριστουν? Δεν ξερω αν καποιο τμημα εχει αριθμητικο περιορισμο, ως προς τον αριθμο μαθηματων που αναγνωριζει, αλλά κανεις αίτηση για το μαθημα ή τα μαθηματα που σ ενδιαφερουν, τους δινεις την υλη που διδαχθηκες και θ αποφασισουν αυτοι αν δικαιουσαι απαλλαγη. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από Dark_panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 7/2/2022 στις 1:53 ΜΜ, hevidis είπε Καλησπέρα σας, αν ξαναδώσω πανελλήνιες και περάσω σε σχολή με μαθήματα που εχω περάσει ήδη στην σχολή που ειμαι τωρα θα πρεπει να τα ξαναδωσω η τα περναω αυτοματα στην εξεταστικη? παρε στη γραμματεία της σχολής που θελεις να περάσεις και ρωτησε. Αν γινεται θα σου που να εχεις βεβαίωση και αναλυτική βαθμολογια καθως και τον οδηγο σπουδων για το ετος εισαγωγης σου οπου περιγράφεται η υλη. στη σχολή που είμαι παντως καποιοι καθηγητες δεν αναγνωρίζουν μαθηματα ακομα κι απο μετεγγραφές ή προηγουμενες σχολές με πτυχίο ενω αλλοι αναγνωρίζουν. ειναι θεμα σχολής και καθηγητη καθαρα 12 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Να σε ρωτησω. Εγω τελειωσει ΤΕΙ Λογιστικης και Χρηματοοικονομικης και εχω ΜΒΑ απο την ασοεε. Αν δωσω κατατακτηριες στο οικονομικο ενος πανεπιστημιου και περασω, ποσα μαθηματα θα μου αναγνωριστουν? αναλογα το οριο μαθηματων που αναγνωρίζουν, περισσότερες πιθανότητες εχεις να σου αναγνωριστουν μαθηματα κοινα με το μεταπτυχιακό γιατι των ΤΕΙ σε πολλά πανεπιστημια δεν τα αναγνωρίζουν. συνηθως το γράφουν στον οδηγο σπουδων στην ενότητα για τις κατατακτήριες 7 ώρες πριν, nitsa21 είπε Γιατι εδω τι ειναι? Τα περισσοτερα πανεπιστημια (σχεδον ολα) batchelor τα θεωρουν.Εγω δεν εγραψα οτι διαφερουν σε κατι.Στις υποδομες αναφερθηκα και στην προεργασια ανωτατικοποιησης οχι στο επιπεδο των πτυχιων.Κανονικοτατα ισοτιμα πτυχια με τα ΑΕΙ ειναι,αλλωστε πλεον δεν υπαρχουν ΤΕΙ αλλα μονο ΑΕΙ ενημερωτικα, ολα ΑΕΙ είναι απο το 2001. ο διαχωρισμός ήταν ΤΕΙ και Πανεπιστημια, οχι ΤΕΙ-ΑΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα