JScor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχοντας χαλάσει το παλιό μου κινητό, ψάχνω να αγοράσω καινούριο και είπα να κάνω την αλλαγή από android σε iOS. Συνήθως κάνω αγορές από skroutz αλλά βρήκα στο bestprice μαγαζιά με τιμές 100-150 ευρώ κάτω από τα φθηνότερα στο skroutz. Συγκεκριμένα, το netmobile.gr έχει σταθερά την πιο χαμηλή τιμή σε κάθε μοντέλο, και οι τιμές φαίνονται κάπως ύποπτες (σε μερικά μοντέλα πιο φθηνά από τις τιμές της apple στην αμερική...). Δε γνωρίζω για την αξιοπιστία των καταστημάτων στο bestprice, οπότε αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία με αυτό το μαγαζί (ή άλλο με τέτοιες χαμηλές τιμές), θα εκτιμούσα μία καθοδήγηση. Ευχαριστώ.
GATE123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προχωράς άφοβα. Έχω αγοράσει τουλάχιστον 3 κινητά από το συγκεκριμένο κατάστημα έτσι όπως έπρεπε να είναι. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123 1
Nik1239 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, JScor είπε Καλησπέρα, έχοντας χαλάσει το παλιό μου κινητό, ψάχνω να αγοράσω καινούριο και είπα να κάνω την αλλαγή από android σε iOS. Συνήθως κάνω αγορές από skroutz αλλά βρήκα στο bestprice μαγαζιά με τιμές 100-150 ευρώ κάτω από τα φθηνότερα στο skroutz. Συγκεκριμένα, το netmobile.gr έχει σταθερά την πιο χαμηλή τιμή σε κάθε μοντέλο, και οι τιμές φαίνονται κάπως ύποπτες (σε μερικά μοντέλα πιο φθηνά από τις τιμές της apple στην αμερική...). Δε γνωρίζω για την αξιοπιστία των καταστημάτων στο bestprice, οπότε αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία με αυτό το μαγαζί (ή άλλο με τέτοιες χαμηλές τιμές), θα εκτιμούσα μία καθοδήγηση. Ευχαριστώ. Φίλος πήρε πριν κάνα μήνα iphone 12 και εγώ πριν δύο βδομάδες s20 fe Και τα δύο μια χαρά γνησιότατα. 1
Fotia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 https://www.netmobile.gr/index.php?route=information/information&information_id=23 1
kundi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 εχω αγορασει 3 κιν , αντικαταβολη ολα τα εχω βαλει πηγα στο κουριερ πληρωσα και παρελαβα κανονικα!
pankostas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Iphone έχει 1 χρόνο εγγύηση όχι 1 χρόνια. Και αναφέρουν ότι για service, αν διαβάσεις τα σχόλια, το στέλνεις σε αυτούς. Όχι σε επίσημη αντιπροσωπεία. Διάβασε όλα τα σχόλια.
panosv8 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Γίνεται να αγοράσω ένα κινητό από αυτό το κατάστημα , με απόδειξη τιμολογίου?
Nik1239 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, panosv8 είπε Γίνεται να αγοράσω ένα κινητό από αυτό το κατάστημα , με απόδειξη τιμολογίου? Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει μιας και από ότι λέει στο σάιτ το τιμολόγιο βγαίνει σχεδόν ίδιο με την απόδειξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα