Προς το περιεχόμενο

Αγορά iPhone από netmobile.gr?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχοντας χαλάσει το παλιό μου κινητό, ψάχνω να αγοράσω καινούριο και είπα να κάνω την αλλαγή από android σε iOS. Συνήθως κάνω αγορές από skroutz αλλά βρήκα στο bestprice μαγαζιά με τιμές 100-150 ευρώ κάτω από τα φθηνότερα στο skroutz. Συγκεκριμένα, το netmobile.gr έχει σταθερά την πιο χαμηλή τιμή σε κάθε μοντέλο, και οι τιμές φαίνονται κάπως ύποπτες (σε μερικά μοντέλα πιο φθηνά από τις τιμές της apple στην αμερική...). Δε γνωρίζω για την αξιοπιστία των καταστημάτων στο bestprice, οπότε αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία με αυτό το μαγαζί (ή άλλο με τέτοιες χαμηλές τιμές), θα εκτιμούσα μία καθοδήγηση. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχωράς άφοβα.

Έχω αγοράσει τουλάχιστον 3 κινητά από το συγκεκριμένο κατάστημα έτσι όπως έπρεπε να είναι.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JScor είπε

Καλησπέρα,

έχοντας χαλάσει το παλιό μου κινητό, ψάχνω να αγοράσω καινούριο και είπα να κάνω την αλλαγή από android σε iOS. Συνήθως κάνω αγορές από skroutz αλλά βρήκα στο bestprice μαγαζιά με τιμές 100-150 ευρώ κάτω από τα φθηνότερα στο skroutz. Συγκεκριμένα, το netmobile.gr έχει σταθερά την πιο χαμηλή τιμή σε κάθε μοντέλο, και οι τιμές φαίνονται κάπως ύποπτες (σε μερικά μοντέλα πιο φθηνά από τις τιμές της apple στην αμερική...). Δε γνωρίζω για την αξιοπιστία των καταστημάτων στο bestprice, οπότε αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία με αυτό το μαγαζί (ή άλλο με τέτοιες χαμηλές τιμές), θα εκτιμούσα μία καθοδήγηση. 

Ευχαριστώ.

Φίλος πήρε πριν κάνα μήνα iphone 12 και εγώ πριν δύο βδομάδες s20 fe 

Και τα δύο μια χαρά γνησιότατα.

• Like 1
Δημοσ.

Iphone έχει 1 χρόνο εγγύηση όχι 1 χρόνια. Και αναφέρουν ότι για service,  αν διαβάσεις τα σχόλια, το στέλνεις σε αυτούς. Όχι σε επίσημη αντιπροσωπεία. Διάβασε όλα τα σχόλια. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panosv8 είπε

Γίνεται να αγοράσω ένα κινητό από αυτό το κατάστημα , με απόδειξη τιμολογίου?

Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει μιας και από ότι λέει στο σάιτ το τιμολόγιο βγαίνει σχεδόν ίδιο με την απόδειξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...