eko13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Εδώ και μέρες αντιμετωπίζω στο δεύτερο τηλέφωνο μου ένα περίεργο θέμα. Όταν πάω να το φορτίσω, ενω αναγνωρίζει ότι συνδέθηκε και σου βγάζει μήνυμα ότι συνδέθηκε ο turbo changer, δεν φορτίζει! Και παρότι στις επιλογές μπαταρίας σου λέει θα φορτίσει πλήρως σε 3 ώρες πχ, η στάθμη πέφτει και δεν ανεβαίνει, άρα δεν φορτίζει. Και ενώ το είχα για απόσυρση όταν το συνέδεσα σε θύρα usb στο λαπτοπ φορτίσε κανονικά και πλήρως! Δεν είναι θέμα ταχυφορτιστων, δοκίμασα 4 φορτιστές (ο ένας τελείως απλός) και δύο καλώδια! Τι μπορεί να φταίει? Νταξει είναι στα τελευταία του, αλλά η μπαταρία ιμιτασιόν έχει αλλαχθεί πρόσφατα, ενω το έχω για χρήση μέσα στο σπιτι για τον έξτρα προβολέα του κυρίως (moto z2 play).
GATE123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Το πρώτο πράγμα είναι το backup και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μήπως έχει κολλήσει. Το ξέρω ότι μπορεί να έχεις αρκετά πράγματα μέσα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αρχή.
GATE123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Υποθέσεις κάνω. Δεν μπορεί στο λάπτοπ να φορτίζει και με φορτιστή όχι. Είναι λίγο κουλό.
Tsilitheo2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Η "ιμιτασιον" μπαταρια που λες φιλε μου απλα δεν υποστηριζει ταχυφορτιση.. Ουτε φορματς ουτε τιποτε .. Απλα ζησε μαζι της . Αργη φορτιση
eko13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μα δεν ειναι θεμα αργης φορτισης! Δεν φορτιζει καθολου απο μπριζα! Μονο με καλωδιο απο το λαπτοπ! Για αυτο λεω οτι ειναι περιεργο!
Tsilitheo2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βαλε απλο φορτιστη .. Οχι ταχυφορτιστη... Χμμμ λες οτι δοκιμασες και απλον... Περιεργο... Δοκιμασε αλλον Οπως τοποθετησες την μαιμου μπαταρια ,φορτιζε;;;. Ή παρουσιασε τοτε το θεμα;;... Το λαπτοπ δινει 0.5a ενω ο φορτιστης πολυ περισσότερο Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Tsilitheo2
eko13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δούλευε κανονικά μέχρι πριν μερικές μέρες. Έχω δοκιμάσει 4 φορτιστές και δύο καλώδια. Ο ένας είναι τέλειως απλός από nefos.
eko13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Google is your friend... Δεν ειναι σπανιο προβλημα! Απο οτι φαινεται ειναι λαθος της συνδεσιμοτητας usb, γιατι απο οτι βλεπω ουτε το αναγνωριζει σαν δισκο οταν το συνδεω στο λαπτοπ. Υποτιθεται οτι φτιαχνει στις επιλογες διαχειριστη στην προτημιση usb (φορτιση, media files κτλ) αλλα παροτι το αλλαξα δεν εφτιαξε. Ισως τελικα φτιαξει οντως με φορματ.
eko13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Εκανα φορματ και δεν εφτιαξε αρχικα, πηγα στις ρυθμισεις διαχειριστη και εβαλα ρυθμιση usb φορτιση, με ταχυφορτιστη παλι δεν φορτιζε αλλα με τον απλο του neffos, φορτιζει! 😄 Προφανως εχει θεμα αλλα δεν το ψαχνω αλλο, αφου κυριως το εχω για τον προβολεα μεσα στο σπιτι...
GATE123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Αφού φορτίζει με τον neffos μην μιλάς καθόλου. Άστο όπως είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα