Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δε ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα. Αν οχι θα το διορθώσω

1. Κανει ο 2600x με την ψυκτρα του 5600x; 
2. Σε τι τιμη θα μπορούσα να τα βάλω στις αγγελίες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fullthrottl3 είπε

1. Κανει ο 2600x με την ψυκτρα του 5600x; 
2. Σε τι τιμη θα μπορούσα να τα βάλω στις αγγελίες;

1.) Από άποψη συμβαότητας ναι. Από άποψη χρήσης για τις περισσότερες εφαρμογές πάλι ναι, για άλλες όπως video editing και πολύωρο gaming με δυνατή κάρτα, όχι .

2.) 140€ μαζί. 130€ + 20€ χώρια.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε!

Στις 7/2/2022 στις 11:48 ΠΜ, 3DJIN είπε

κανει αλλα επειδη ο 2600Χ δεν ηταν ποτε και τερας επιδοσεων δε νομιζω οτι θα κερδισεις κατι στα λεφτα.

Απλά σκέφτομαι να πάρω τον 5600x και η ψύκτρα του θα μου μείνει γιατί έχω πάρει άλλη. Οπότε να τη δώσω μαζί με τον παλιό μου CPU

Δημοσ.
23 ώρες πριν, fullthrottl3 είπε

Ευχαριστω πολυ φιλε!

Απλά σκέφτομαι να πάρω τον 5600x και η ψύκτρα του θα μου μείνει γιατί έχω πάρει άλλη. Οπότε να τη δώσω μαζί με τον παλιό μου CPU

Όπως ειπώθηκε και απο πάνω θα δουλέψει μεν αλλά η ψύκτρα του 5600 είναι πιο αδύναμη (wraith stealth ) απο την ψύκτρα που πάει σε 2600 (wraith spire) 

Αυτό γιατί ο 2600 ειναι πιο ζεστός επεξεργαστής (95watt TDP) και η wraith stealth φτιάχτηκε για πιο ψυχρούς επεξεργαστές σαν τον 5600 που έχει 65watt TDP  

Στην πράξη δεν θα συμβεί τίποτα μοιραίο πχ να χαλάσει η μητρική ή ο επεξεργαστής απλά οι θερμοκρασίες γενικά θα ειναι λίγο πιο ανεβασμένες στον 2600 (σε σύγκριση με το αν το είχες με μαμά ψύκτρα και έτρεχε το ίδιο επεξεργαστικό φορτίο) + θα κάνει παραπάνω θόρυβο γιατί αναγκαστικά το πιο μικρό wraith stealth για να ανταπεξέλθει θα ανεβάζει στροφές στο ανεμηστιράκι + ενδεχόμενα να μην μπορεί να φτάσει το OC potential του ο 2600 για αυτόν τον λόγο ή/και ούτε τα boost ρολόγια του σε παρατεταμένη χρήση. 

Με άλλα λόγια θα είναι συμβιβασμός και όχι καλός συνδυασμός.

Αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος απο την άλλη όμως ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων αν δεν γνωρίζει την διαφορά και να του κακοφαίνεται που δεν μπορεί να φτάσει το boost ή να κάνει ικανοποιητικό OC ή που να ακούει το ανεμιστηράκι να τρέχει πιο πολύ όταν κάνει απαιτητικές εργασίες (encoding, gaming κ.α) 

Γιαυτό προτείνω να τα πουλήσεις χωριστά δώσε τιμές για το κάθε εξάρτημα χωριστά και αν θέλει κάποιος να τα πάρει και τα 2 μαζί ας το κάνει 

• Like 3
Δημοσ.

βεβαια στο μελλον αμα πουλησεις τον 5600χ θα δυσκολευτεις χωρις την boxed ψυκτρα.Δεν καταλαβαινω γιατι τα κανεις αυτα 20ε(με πολυ κοπο) δε σωζουν κανεναν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...