Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είμαι κάτοχος καρτοσυμβολαίου wind το οποίο λήγει σε ένα μήνα, θέλησα να πάω σε f2g και μου ζητάνε από το κατάστημα 30 ευρώ για υποβάθμιση της σύνδεσης. 

Μπορώ να κάνω φορητοτητα σε έναν άλλο παροχο σε καρτοκινητο φυσικά και αμέσως να ξανακάνω φορητοτητα στην wind για f2g για να γλιτώσω το 30αρι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24 θα σου  βγει 12 εκει που  θα πας και 12 ξανα πίσω για wind

Γιατί οι περισσότεροι ζητάνε μαζί να πάρεις και 10 η 12 ευρώ κάρτα

Ψάξτο αλλά δεν νομίζω να γίνεται δωρεάν πια 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ababa641 είπε

Μπορώ να κάνω φορητοτητα σε έναν άλλο παροχο σε καρτοκινητο φυσικά και αμέσως να ξανακάνω φορητοτητα στην wind για f2g για να γλιτώσω το 30αρι?

νομίζω όχι. ίσως μπορείς να πας σε άλλο πάροχο καρτοκινητό για 1-2 μήνες κ μετά να γυρίσεις σε F2go, πχ πας σε CU ένα μήνα κ μετά γυρνάς

ψάξε σε site ή πάρε τηλ κ δες, νομίζω τα καρτοκινητά δε δεσμεύονται με χρονική διάρκεια 

Δημοσ.

Δηλαδή μπορώ να αλλάξω και μετά από μια μέρα...? αφου δεν υπάρχει χρονική δέσμευση.

2 ώρες πριν, bill2015 είπε

24 θα σου  βγει 12 εκει που  θα πας και 12 ξανα πίσω για wind

Γιατί οι περισσότεροι ζητάνε μαζί να πάρεις και 10 η 12 ευρώ κάρτα

Ψάξτο αλλά δεν νομίζω να γίνεται δωρεάν πια 

Τα 12€ θα τα δώσω έτσι κι αλλιώς για το f2g, το θέμα είναι να μην δώσω χρήματα για την μια μέρα που θα πάω σε άλλο πάροχο.

Τα 30€ που ζητάει η Wind δε νομίζω να σου τα δίνει σε χρόνο...οπότε θα είναι 30+12=42€

Δημοσ.

Δε ξερω για το χρονικο περιθωριο(αν υπαρχει.)Εγω που ημουν σε καρτοσυνδεση wind ηθελα να παω σε q και το ψεμα ηταν οτι δεν υπαρχουν καρτες για αλλαγη οταν ερχεσαι απο wind...Ανακαλυψα οτι ειναι μια παγια τακτικη ωστε να μην φευγεις απο wind για q,οποτε πηγα cu για ενα μηνα και μετα εκανα μεταφορα  σε q.

Δημοσ.

Πήγα σε κατάστημα wind και μου είπαν ότι πρέπει να δώσω 30 ευρώ για να μεταβώ σε καρτοκινητο συν 12 ή 15 ευρώ για κάρτα. 

Τους είπα ότι θα κάνω φορητοτητα και μετά θα ξανακάνω φορητοτητα για f2g. Όλα καλά και μάλιστα τσεκαραν αν θα έχω ποινή αποχώρησης αλλά επειδή λήγει σύντομα το συμβόλαιο δεν έχω. 

Πάω vodafone σε κατάστημα και μου ζητάνε 15 ευρώ και μετάβαση σε 3-4 μέρες. Μπαίνω στο σαιτ τους και βλέπω ότι με την κάρτα των 12 ευρώ στην στέλνουν σπίτι. 

Μπαίνω και cosmote το ίδιο στα 12 ευρώ. 

Κάνω αίτηση φορητοτητας what's up και την άλλη μέρα το πρωί με παίρνουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων και μου λένε ότι θα μου στείλουν την κάρτα σε 4 εργάσιμες. 

Το μεσημέρι μπαίνω στο mywind και μου βγάζει προσφορά το w3 στα 17,10 ευρώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου δίνουν το w10 στα 20 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή προσφορά. 

Πρέπει να γίνει διακοπή φορητοτητας όμως πρώτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...