Hamurabi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα παιδια. Εχω απτον ΟΤΕ τη συγκεκριμένη συσκευή με καρτα σιμ μεσα κ κοψανε το νετφλιξ για οταν χρησιμοποιείς τη συσκευή μακρια απο εκεο που εχεις "ορίσει". Τη χρησιμοποιουσα στο εξοχικο μου για νετφλιξ. Κ μολις το κοψανε. Δεν εχω pc μονιμο εκει. Γίνεται να του βαλω vpn ωστε να χω παλι Netflix? Eυχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Vpn δε περνει αποτι βλεπω το μανιουαλ αλλα μπορω να βαλω dns-dynamic Μπορω με αυτο να. Κανω κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Κανεις ρε παιδες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 το κλειδωμα μαλλον γινεται με ποιες κυψελες κλειδωνει η sim.δεν ειναι θεμα netflix δηλαδη.δυστυχως κατι παραπανω δεν ξερω. 2 hours ago, Hamurabi said: Κανεις ρε παιδες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Ααα οκ Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 09/02/2022 at 10:05, Hamurabi said: Ααα οκ Ευχαριστώ πολυ και το dyndns ειναι ασχετο.το dyndns ειναι για να κανει αντιστοιχιση της dynamic ip σου με ενα dyndns ωστε να την γνωριζεις ανα πασα στιγμη χωρις να ειναι static και χωρις να ρωτας τον παροχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα