Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

[...] Με την συγκεκριμένη εφαρμογή δεν μου δουλευε το vpn. Αλλα κατάβασα άλλη εφαρμογή για vpn και όντως τον πήρε τον κωδικό.[...]

Γιατί δεν μας λες με ποια το κατάφερες;

Share the knowledge!

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, micos000 είπε

Share the knowledge!

Αν και δεν έχω Android, κάνεις τη δουλειά σου με αυτό και με NordVPN

Δημοσ.

Για το nord ξέρω αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι paid και με αυτό είπε ο φίλος ότι δεν τα κατάφερε.

Εγώ πάντως που χρειάστηκα ένα δωρεάν vpn για να ξεγελασω το roku που έχω και να μπορέσω να βάλω το disney+ (σύνδεση με Αμερική) το έκανα με το setupvpn addon στον Firefox.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Για το nord ξέρω αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι paid και με αυτό είπε ο φίλος ότι δεν τα κατάφερε.

Εγώ πάντως που χρειάστηκα ένα δωρεάν vpn για να ξεγελασω το roku που έχω και να μπορέσω να βάλω το disney+ (σύνδεση με Αμερική) το έκανα με το setupvpn addon στον Firefox.

Με πρόσθετα σε φυλλομετρητές δεν είχα καταφέρει κάτι όταν χρειάστηκα παλιότερα. Οπότε είχα κάνει δοκιμή με Urban, αλλά κατέληξα σε NordVPN (με ετήσια συνδρομή).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Share the knowledge!

Αυτή την εφαρμογή κατέβασα και κατάφερα να βάλω τον κωδικό. https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.turkey

Αν και πιστεύω περισσότερο ρόλο έπαιξε οτι πέρασαν 24 ώρες. Τον επόμενο μήνα θα το ξανα δοκιμάσω απο το pc πρώτα με τον Windscribe που έχω και μετά θα το κάνω απο το κινητό.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris1090t είπε

Αυτή την εφαρμογή κατέβασα και κατάφερα να βάλω τον κωδικό. https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.turkey

Αν και πιστεύω περισσότερο ρόλο έπαιξε οτι πέρασαν 24 ώρες. Τον επόμενο μήνα θα το ξανα δοκιμάσω απο το pc πρώτα με τον Windscribe που έχω και μετά θα το κάνω απο το κινητό.

Σωστά, όπως σε ενημέρωσαν και από το Support τους ότι θα μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Έχω την εντύπωση όμως πως δεν υπάρχει λόγος να βάζεις VPN για να κάνεις Redeem την κάρτα γιατί ήδη προσπαθείς να προσθέσεις "χρήματα" ίδιας χώρας.

Δημοσ.

Βασικά το VPN μονο για να κάνω redeem  χρειάζεται καθώς αν δεν βάλω VPN το netflix με βγάζει στο ελληνικό site κατευθείαν με βάση την IP που διαβάζει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

Βασικά το VPN μονο για να κάνω redeem  χρειάζεται καθώς αν δεν βάλω VPN το netflix με βγάζει στο ελληνικό site κατευθείαν με βάση την IP που διαβάζει.

Δεν έχει να κάνει αυτό. Αν θες πάντως δοκίμασε το να κάνεις Redeem χωρίς VPN. Εφόσον έχεις τη σωστή Gift στο σωστό νόμισμα.

Και για επιβεβαίωση. Από Τζηάρ, χωρίς Βηπηέν κλπ όσον αφορά το Redeem, μόλις τώρα!

image.png.ca224be756d6149367b2765814c513b7.png

image.png.0d75333357179decd803a5eafec91412.png

image.png.4afd3be2b38c2aa349579c160af454e7.png

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...