dimitris1090t Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Αγόρασα χτες μέσω eneba ενα κλειδακι για Netflix τουρκίας αλλα μέχρι στιγμής δεν ενεργοποιήται μου βγάζει μήνυμα : Sorry, we are unable to process your request. είχε κανείς άλλος το ίδιο θέμα;
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, dimitris1090t είπε Καλησπέρα σας, Αγόρασα χτες μέσω eneba ενα κλειδακι για Netflix τουρκίας αλλα μέχρι στιγμής δεν ενεργοποιήται μου βγάζει μήνυμα : Sorry, we are unable to process your request. είχε κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Δεν μιλάς πάλι μαζί τους;
xristoss1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) και εγω εχτες απο το ιδιο site μου εβγαλε τα ιδια εκανα restart pc και ρουτερ μπηκα μετα απο μια ωρα με vpn ξανα και το περασε. το eneba δεν θα σε βοηθησει το κλειδι τους ειναι οκ Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από xristoss1
dimitris1090t Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μίλησα με το eneba αλλα μου ειπε να μιλησω με το chat του netflix και ουτε refund δέχτηκνα να μου κάνουν. Μίλησα με τον netflix έκανα τον τουρκο😅 και μου είπαν να περιμένω 24 ώρες γιατί μπορεί καθυστερεί η ενεργοποιήση του κωδικού. 4 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν μιλάς πάλι μαζί τους; 1 λεπτό πριν, xristoss1 είπε και εγω εχτες απο το ιδιο site μου εβγαλε τα ιδια εκανα restart pc και ρουτερ μπηκα μετα απο μια ωρα με vpn ξανα και το περασε. εγώ χτες δοκίαμσα τίποτα, σήμερα ξανα δοκίμασα μετά την δουλειά πάλι τίποτα. Βέβαια το ρουτερ δεν το έκανα επανεκκίνηση θα μπω απο κάποιον γείτόνα να δω αν δουλέψει.
xristoss1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 ειναι σκαλωμα του netflix το ιδιο ακριβως εκανε και σε μενα.. εγω το ενεργοποιησα σε αυτην την φορμα https://www.netflix.com/gr-en/redeem(γραψε στο google ενω εισαι σε vpn=netflix redeem giftcode) αλλα προσεξε να ειναι το τουρκικο link γιατι στο παραπανω που ειναι ελληνικο θα στο βγαζει οτι δεν υπαρχει.
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Μίλησα με το eneba αλλα μου ειπε να μιλησω με το chat του netflix και ουτε refund δέχτηκνα να μου κάνουν. Μίλησα με τον netflix έκανα τον τουρκο😅 και μου είπαν να περιμένω 24 ώρες γιατί μπορεί καθυστερεί η ενεργοποιήση του κωδικού. εγώ χτες δοκίαμσα τίποτα, σήμερα ξανα δοκίμασα μετά την δουλειά πάλι τίποτα. Βέβαια το ρουτερ δεν το έκανα επανεκκίνηση θα μπω απο κάποιον γείτόνα να δω αν δουλέψει. Ωραίος
dimitris1090t Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, xristoss1 είπε ειναι σκαλωμα του netflix το ιδιο ακριβως εκανε και σε μενα.. εγω το ενεργοποιησα σε αυτην την φορμα https://www.netflix.com/gr-en/redeem(γραψε στο google ενω εισαι σε vpn=netflix redeem giftcode) αλλα προσεξε να ειναι το τουρκικο link γιατι στο παραπανω που ειναι ελληνικο θα στο βγαζει οτι δεν υπαρχει. Το προσπάθησα και απο εδώ αλλά τίποτα. Εκεί βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από dimitris1090t
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Το προσπάθησα και απο εδώ αλλά τίποτα. Εκεί βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Βρε συ ασ το μην γινει block ο κωδικός. Ανέμενε όπως σου είπαν...
dimitris1090t Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, kormos είπε Βρε συ ασ το μην γινει block ο κωδικός. Ανέμενε όπως σου είπαν... Έχεις δίκαιο ας περιμένω άλλη μια μέρα. Βέβαια σήμερα στις 22:30 κλείνει 24ώρες
xristoss1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) δεν γινεται block ο κωδικος...εγω τον ειχα δοκιμασε και χωρις vpn και στο ελληνικο λινκ και μετα με vpn το πηρε μονο του.. θα στον παρει. υπομονη σου λεω ειλικρινα τα ιδια εβγαλε και μενα. μεσα απο το netflix "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εξαργύρωση του δώρου - προσπαθήστε ξανά αργότερα" Μεταβείτε στην τοποθεσία netflix.com/clearcookies, για να διαγράψετε το cookie του Netflix. Έτσι, θα αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας. Μεταβείτε στην τοποθεσία netflix.com/redeem και προσπαθήστε ξανά να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα σας. Αν εξακολουθεί να εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο έμπορος δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμη την κάρτα σας. Περιμένετε 24 ώρες πριν προσπαθήσετε ξανά να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα σας. Αν συνεχίζετε να βλέπετε αυτό το σφάλμα, επικοινωνήστε μαζί μας. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από xristoss1 1
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μπαίνεις από κινητό με αυτό και θα το πάρει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helalik.turkey.vpn
dimitris1090t Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, adi32 είπε Μπαίνεις από κινητό με αυτό και θα το πάρει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helalik.turkey.vpn Ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή δεν μου δουλευε το vpn. Αλλα κατάβασα άλλη εφαρμογή για vpn και όντως τον πήρε τον κωδικό σήμερα το πρωί απο το κινητό. Ευχαριστώ και πάλι όλους για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας! 1
kormos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή δεν μου δουλευε το vpn. Αλλα κατάβασα άλλη εφαρμογή για vpn και όντως τον πήρε τον κωδικό σήμερα το πρωί απο το κινητό. Ευχαριστώ και πάλι όλους για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας! Ωραία, άρα όπως σου είπαν πιστεύω ότι έπρεπε να αναμένεις 24 ώρες 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις