Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν σε εξυπηρετεί να βάζεις Gift Cards και να μην τα "μπλέξεις" κι άλλο ώστε να βλέπεις με τον τρόπο που βλέπεις; :) 

Ναι εχεις δίκιο , μια χαρά βλέπω ☺️ δεν ξέρω αν θα εδινα την κάρτα στο support Μπορεινα ετρωγα και ban. απλως ετσι απο περιεργεια....😁

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Ναι εχεις δίκιο , μια χαρά βλέπω ☺️ δεν ξέρω αν θα εδινα την κάρτα στο support Μπορεινα ετρωγα και ban. απλως ετσι απο περιεργεια....😁

:) :)

Δημοσ.

Με VPN τουρκικό server μίλησα με το support μέσω chat και τους είπα ότι δε μπορώ να περάσω την καινούρια κάρτα. Με έβαλε σε ασφαλές περιβάλλον και την πέρασα και όλα οκ  έτσι απλά.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, marksk είπε

Με VPN τουρκικό server μίλησα με το support μέσω chat και τους είπα ότι δε μπορώ να περάσω την καινούρια κάρτα. Με έβαλε σε ασφαλές περιβάλλον και την πέρασα και όλα οκ  έτσι απλά.

Σωστά. Πλέον όμως έχει ένα επιπλέον βήμα όπου πρέπει να βάλεις τηλέφωνο Τουρκίας (δεν αλλάζει το πρόθεμα) υποχρεωτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, marksk είπε

Στις χωρες του δεν εχει τουρκια.

Ενα αλλο που εχω δει σε φορουμ να αναφερουν ειναι το https://5sim.net/. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις να μας πει πως γινεται ; 

Επεξ/σία από HannibaL19
Δημοσ.
16 ώρες πριν, marksk είπε

Το έχω δει κι αυτό αλλά δυσκολεύομαι να δώσω στοιχεία κάρτας σε ένα τέτοιο site. Θα το σκεφτώ σαν τελευταία λύση ίσως με κάποια disposable κάρτα.

1 ώρα πριν, HannibaL19 είπε

Στις χωρες του δεν εχει τουρκια.

Ενα αλλο που εχω δει σε φορουμ να αναφερουν ειναι το https://5sim.net/. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις να μας πει πως γινεται ; 

Εχει Τουρκία κανονικά στο Netflix

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, michalis412 είπε

ενημερωτικα η τιμη του NETFLIX στη τουρκια πηγε στις 93,99 λιρες απο 77 που ηταν για το φουλ πακετο

Τεράστια αύξηση...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, michalis412 είπε

20% για το τουρκο δεν ειναι και λιγο αλλα παντα φθηνοτερα για μας

Ασήμαντη η αύξηση ;) 

Δημοσ.

Έχει κανείς από εσας πρόβλημα με νετφλιξ να του λέει πως είναι λάθος τοποθεσία του και χρειάζεται vpn για να βλέπει οτιδήποτε? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...