ApoGal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, marksk είπε job done Μπορείς να μας πεις τα βήματα που ακολούθησες; Και εμένα λήγει η Revolut σε 2 μήνες και θέλω να την αντικαταστήσω στους τρόπους πληρωμής.
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Γιατί δε γράφεις ένα guide για να μείνει για όλους;
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Παίρνεις από δω gift card με 7-8€ https://www.eneba.com/netflix-netflix-gift-card-100-tl-key-turkey Γίνεται και με PayPal η αγορά. Μετά με hola vpn browser https://hola.org/ μπαίνεις netflix από Τουρκία και κάνεις εγγραφή με νέο email με το οποίο δεν είχες παλιά συνδρομή. Βάζεις το key που αγόρασες και τέλος. Μετά μπαίνεις κανονικά χωρίς VPN. 1 1
kormos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Στις 22/6/2022 στις 10:29 ΠΜ, micos000 είπε Γιατί δε γράφεις ένα guide για να μείνει για όλους; Έλα ντε...
marksk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 γιατί σε μένα δούλεψε σε κάποιον μπορεί να δουλέψει διαφορετικά, σε κάποιον καθόλου
micos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό κάνουμε εδώ. Γράφουμε πως δούλεψε σε εμάς και αν κάποιος βοηθηθεί το γράφει και αυτός ή αν χρειαστεί κάποια αλλαγή ή κάτι διαφορετικό το συμπληρώνει και κάπως έτσι μεταλαμπαδεύεται η γνώση. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από micos000
kormos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, marksk είπε γιατί σε μένα δούλεψε σε κάποιον μπορεί να δουλέψει διαφορετικά, σε κάποιον καθόλου Μπορείς απλά να αναφέρεις τη διαδικασία για όποιον το χρειαστεί. Αν κάτι δεν πάει σωστά όπως εσένα τότε μέσα από ερωταπαντήσεις θα βρεθεί μια άλλη μέση λύση. 4 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό κάνουμε εδώ. Γράφουμε πως δούλεψε σε εμάς και αν κάποιος βοηθηθεί το γράφει και αυτός ή αν χρειαστεί κάποια αλλαγή ή κάτι διαφορετικό το συμπληρώνει και κάπως έτσι μεταλαμπαδεύεται η γνώση. Έτσι ακριβώς, το σωστό είναι όπως κάποιοι λαμβάνουν πληροφορίες/βοήθεια έτσι και να μοιράζουν.
georgerov Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Ο πιο γνωστός τρόπος αυτή την στιγμή είναι ο εξής: Σε νέο τούρκικο λογαριασμό (είναι σημαντικό να μην υπάρχει υπάρχων τρόπος πληρωμής), βάζεις 1-2 μήνες gift card από eneba ή άλλο παρόμοιο σάιτ. Σου στέλνουν email όταν εξαντληθεί το υπόλοιπο της gift card αν θες να προσθέσεις κάρτα για να συνεχίσεις να βλέπεις. Προσπαθείς να περάσεις την κάρτα σου πατώντας στο link χωρίς VPN. Σε πολλούς την δέχεται σε αυτό το σημείο και τελειώνει εκεί. Σε κάποιους δεν την δέχεται και πρέπει να μπουν με VPN για να την δεχτεί. Σε κάποιους άλλους δεν την δέχεται καθόλου. Βάζεις gift card άλλον ένα μήνα και δοκιμάζεις ξανά τον επόμενο. 1
bebakos11 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 καλησπερα . απο τοτε που μου αλλαξε η ρεβολουτ την καρτα δεν μπορω να προσθεσω την καινουργια στον τροπο πληρωμης. υπαρχει καποιο τρικ που μπορουμε να κανουμε? ή πρεπει να κανουμε νεο account οπως λετε πιο πανω ? ευχαριστω
marksk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 δοκίμασε να μιλήσεις στο support και να εξηγήσεις το πρόβλημα σου
adi32 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ενω ειχα κανει 2 λογαριασμους με gift card Τουρκιας πηγα να κανω νεο οπως πριν με Hola vpn αλλα οταν βαζω τον κωδικο δεν τον δεχεται Εκανα clear cookies κλπ αλλα τιποτα Edit Μπήκα από το κινητό με αυτό και το πήρε κανονικά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helalik.turkey.vpn Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από adi32
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μίλησα με support μλ, μου έστειλαν λινκ για να αλλάξω τα στοιχεία της κάρτας αλλά ζητάει και επιβεβαίωση σε κινητό Τουρκίας. Οπότε τον ήπιαμε. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη φθηνή εναλλακτική;
kormos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 21/9/2022 στις 12:20 ΠΜ, Bourdoulas είπε Μίλησα με support μλ, μου έστειλαν λινκ για να αλλάξω τα στοιχεία της κάρτας αλλά ζητάει και επιβεβαίωση σε κινητό Τουρκίας. Οπότε τον ήπιαμε. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη φθηνή εναλλακτική; Κάνε νέο λογαριασμό με τις τόσες εναλλακτικές που υπάρχουν... Κακώς τα έμπλεξες έτσι...
Bourdoulas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Κάνε νέο λογαριασμό με τις τόσες εναλλακτικές που υπάρχουν... Κακώς τα έμπλεξες έτσι... Έβαλα gift card και πέρασε αλλά αν δεν έχω τρόπο να βάλω την νέα κάρτα απλά θα με χάσουν. Απ ότι κατάλαβα ζητάει πλέον πάντα επιβεβαίωση σε κινητό Τουρκίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις