Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kormos είπε

Ωραίος!

Και καλά κάνει και είναι (για τη σύζυγό), δε νομίζω να φτάσει κάποιος το επίπεδο τους.🙂

xaxaxax ειναι η συνηθεια... εγω βολευομαι και με stremio και τετοια αλλα αυτη δε το χει.. απαξ και μαθει κατι τελος.. 

Σε ευχαριστω για την ωραια λυση!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, christospvl είπε

xaxaxax ειναι η συνηθεια... εγω βολευομαι και με stremio και τετοια αλλα αυτη δε το χει.. απαξ και μαθει κατι τελος.. 

Σε ευχαριστω για την ωραια λυση!

Να σαι καλά 🙂

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωριζει κανεις γιατι δε με αφηνει να προσθεσω καρτα σε λογαριασμο που εχει γινει μοντα μεσω τουρκιας;

Στο δικο μου λογαριασμο εχω προσθεσει κανονικα την καρτα μου ως τροπο πληρωμης και με χρεωνει 3.70 καθε μηνα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αυξηση απο σημερα 

Πιο συγκεκριμένα, το βασικό πακέτο το οποίο ήταν στα TL 26.99 ($1.83), αυξήθηκε στα TL 37.99 ($2.58), το standard πακέτο από τα TL 40.99 στα TL 57.99, ενώ το μεγαλύτερο πακέτο από τα TL 54.99 πηγαίνει στα TL 77.99

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπήκα από κινητο  με vnp unlimited είδε κανονικά τουρκια αγόρασα 4 κάρτες τουρκικές. Δεν τις περνάει με τιποτα. Τη φταίει το εχω ξανακάνει παλιότερα.

Δημοσ.

Έχω μια gift card για 3 μήνες περίπου. Γίνεται να τη βάλω για Ιούλιο και μετά Σεπτέμβριο? Δηλ να γίνει διακοπή τον Αύγουστο 

Δημοσ.

Να ρωτησω αν εχει τύχη σε καποιον .Μου ηρθε μυνημα η συνδρομη σας ειναι σε παυση ενω έληγε σε καμια 10αρια μερες. Τι να παιζει ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teodgeor είπε

Να ρωτησω αν εχει τύχη σε καποιον .Μου ηρθε μυνημα η συνδρομη σας ειναι σε παυση ενω έληγε σε καμια 10αρια μερες. Τι να παιζει ;

ακριβυνε και ληγει νωριτερα

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/6/2022 στις 11:51 ΜΜ, marksk είπε

παιδιά τώρα που λήγει η revolut Και μου στείλανε άλλη, δεν μου την περνάει. έχουμε καμιά λύση ;

Κατάφερες κάτι; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, marksk είπε

job done

Πώς το έκανες; Με δωροκάρτα; Γιατί και εμένα μου έστειλαν άλλη κάρτα από revolut και είχα το ίδιο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...