christospvl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, Έψαξα πολύ στο Google πριν ανοίξω το θέμα Θα ήθελα να ρωτήσω.. Μετά απο πολλές προσπάθειες, αγόρασα Τούρκικη Gift Card, έφτιαξα λογαριασμό και εχω Netflix για ένα μήνα.. Όταν παω να προσθέσω τη κάρτα μου βγάζει κανονικά στο κινητό ειδοποίηση πατάω αποδοχή αλλα βγάζει πρόβλημα στο Νetflix.. Ρώτησα και το support αρκετές φορές και ένας υπάλληλος μου άνοιξε μια πλατφόρμα διαφορετική να βάλω τη κάρτα μου χωρίς αποτέλεσμα.. Εντέλει με ρώτησαν απο ποια τοποθεσία στέλνω, φοβήθηκα το BAN και έκλεισα το chat και μείναμε εκει.. Τι μπορώ να κάνω για να βάλω κάρτα? Για να αγοράζω gift cards δε βολεύει γιατί πολλές φορές λείπω εξωτερικό και θα ήθελα οι δικοί μου να μπορούν να βλέπουν.. Γνωρίζω οτι δεν είναι οτι πιο έντιμο, αλλα για να έφτασα να το κάνω προφανώς δεν είχα άλλη λύση και δε μαρέσει και να κατεβάζω torrents.. Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα εκτιμηθεί.. Ευχαριστώ.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από christospvl
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Φαντάζομαι έβαλες vpn για να φαίνεται ότι είσαι Τουρκία έτσι;
christospvl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, TheoAlex50 είπε Φαντάζομαι έβαλες vpn για να φαίνεται ότι είσαι Τουρκία έτσι; Σωστά.. Όταν έβαλα VPN κατα την προσθήκη κάρτας μου έβγαζε σφάλμα και όταν το δοκίμασα χωρίς έστελνε ειδοποίηση αποδοχής κάρτας χωρίς ομως να γίνεται κάτι.
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με πάσα επιφύλαξη, μπορείς να δοκιμάσεις μια συνδρομή από ebay στα 24.99€ ή aliexpress στα 21,44€ για έναν χρόνο. Δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω τι παίζει και αν το έκανα θα επέλεγα από ebay για την εγγύηση από paypal. Το Ali δεν υποστηρίζει paypal. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από micos000
christospvl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Με πάσα επιφύλαξη, μπορείς να δοκιμάσεις μια συνδρομή από ebay ή aliexpress στα 20-25€ για έναν χρόνο. Το εχεις δοκιμάσει? Φαίνεται λίγο επικίνδυνο γιατί ουσιαστικά δε στο δίνει.. απλα στο δανείζει..
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Πρόσθεσα στο προηγούμενο μήνυμα μου ότι δεν το ξέρω και αν το έκανα θα επέλεγα ebay λόγο paypal. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Να προτείνω εναλλακτική; Βάλε το Stremio. Έχει την βιβλιοθήκη του, συνεχίζει την παρακολούθηση από εκεί που έμεινες και το σημαντικότερο: προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία περιεχομένου απ' το netflix. Πολλά δεν υπάρχουν και πρέπει να τα βρίσκεις αλλού, ενώ με το Stremio είσαι gg.
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, christospvl είπε Καλημέρα παιδιά, Έψαξα πολύ στο Google πριν ανοίξω το θέμα Θα ήθελα να ρωτήσω.. Μετά απο πολλές προσπάθειες, αγόρασα Τούρκικη Gift Card, έφτιαξα λογαριασμό και εχω Netflix για ένα μήνα.. Όταν παω να προσθέσω τη κάρτα μου βγάζει κανονικά στο κινητό ειδοποίηση πατάω αποδοχή αλλα βγάζει πρόβλημα στο Νetflix.. Ρώτησα και το support αρκετές φορές και ένας υπάλληλος μου άνοιξε μια πλατφόρμα διαφορετική να βάλω τη κάρτα μου χωρίς αποτέλεσμα.. Εντέλει με ρώτησαν απο ποια τοποθεσία στέλνω, φοβήθηκα το BAN και έκλεισα το chat και μείναμε εκει.. Τι μπορώ να κάνω για να βάλω κάρτα? Για να αγοράζω gift cards δε βολεύει γιατί πολλές φορές λείπω εξωτερικό και θα ήθελα οι δικοί μου να μπορούν να βλέπουν.. Γνωρίζω οτι δεν είναι οτι πιο έντιμο, αλλα για να έφτασα να το κάνω προφανώς δεν είχα άλλη λύση και δε μαρέσει και να κατεβάζω torrents.. Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα εκτιμηθεί.. Ευχαριστώ.. Πάρε αρκετές gift κάρτες και πέρασε τες (πίστωση), αφού λείπεις. Κάνε υπολογισμούς να είσαι εντάξει! Μην μπλέξεις με "δανεικούς" λογαριασμούς... Μφχ
klai9991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kormos είπε Πάρε αρκετές gift κάρτες και πέρασε τες (πίστωση), αφού λείπεις. Κάνε υπολογισμούς να είσαι εντάξει! Μην μπλέξεις με "δανεικούς" λογαριασμούς... Μφχ Μπορεις να το φορτώσεις με gift card πριν λήξει? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από klai9991
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, klai9991 είπε Μπορεις να το φορτώσεις με gift card πριν λήξει? Σωστά!
klai9991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, kormos είπε Σωστά! Και θα έχει την ίδια χρέωση έτσι? 50 περίπου ημέρες με 100TL
christospvl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, klai9991 είπε Μπορεις να το φορτώσεις με gift card πριν λήξει? Ωραίο δεν ήξερα ότι γίνεται! Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί δε θέλω να σκέφτομαι ποτε να γεμίσω
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, klai9991 είπε Και θα έχει την ίδια χρέωση έτσι? 50 περίπου ημέρες με 100TL Όχι ισχύει αυτή η χρέωση ναι, αν αλλάξει από πλευράς Netflix, αυτονόητα όχι 🙂 1 ώρα πριν, christospvl είπε Ωραίο δεν ήξερα ότι γίνεται! Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί δε θέλω να σκέφτομαι ποτε να γεμίσω Φυσικά, μπορείς να βάλεις όσες επιθυμείς. Πχ κάνε υπολογισμούς ανάλογα τη χρέωση του πακέτου και βάλε αντίστοιχα πχ για 2-3-6 μήνες, ότι σε εξυπηρετεί.
christospvl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Όχι ισχύει αυτή η χρέωση ναι, αν αλλάξει από πλευράς Netflix, αυτονόητα όχι 🙂 Φυσικά, μπορείς να βάλεις όσες επιθυμείς. Πχ κάνε υπολογισμούς ανάλογα τη χρέωση του πακέτου και βάλε αντίστοιχα πχ για 2-3-6 μήνες, ότι σε εξυπηρετεί. Ωραία ετσι θα το κάνω.. Εχω βρει ενα site που τις πουλαει σχετικά καλες τιμες.. Δεν εχω και αλλη λυση 6 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Να προτείνω εναλλακτική; Βάλε το Stremio. Έχει την βιβλιοθήκη του, συνεχίζει την παρακολούθηση από εκεί που έμεινες και το σημαντικότερο: προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία περιεχομένου απ' το netflix. Πολλά δεν υπάρχουν και πρέπει να τα βρίσκεις αλλού, ενώ με το Stremio είσαι gg. Ειναι η γυναικα κολλημενη με Netflix..
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, christospvl είπε Ωραία ετσι θα το κάνω.. Εχω βρει ενα site που τις πουλαει σχετικά καλες τιμες.. Δεν εχω και αλλη λυση Ειναι η γυναικα κολλημενη με Netflix.. Ωραίος! Και καλά κάνει και είναι (για τη σύζυγό), δε νομίζω να φτάσει κάποιος το επίπεδο τους.🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις