Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/2/2022 στις 7:04 ΜΜ, 3DJIN είπε

πιο συγκεκριμενα

με ποιο επεξεργαστη τα εχεις και chipset?

Q35 express και G33 express Οτι δειχνουν τα λινκ παραπανω. Απο το Q35 εχω κ cpuz snapshot. Επεξεργαστης c2d E6550 που θα γινουν core2quad Q8400.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Δηλαδή θες 50x2=100 800άρες μνήμες ddr2 των 2G!

Στο πρώτο link αναφέρει κάτι για Kingston και η φωτο δείχνει μια μνήμη με τσιπάκια elpida που είναι από τα καλύτερα.

Στο δεύτερο εμφανίζονται οι "γνωστές" κινεζομνήμες plexhd. Μου έχει τύχει να χρησιμοποιήσω πριν κάμποσα χρόνια. Μάλιστα, θυμάμαι ότι οι συγκεκριμένες είχαν τσιπάκια transcend. Δούλεψαν μια χαρά.

Για τη δουλειά που τις θες, απλές 800άρες μνήμες, για να δουλέψουν σε default ρυθμίσεις, πιστεύω ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία.

Άλλωστε, σε τέτοιες μαζικές παραγγελίες "αρχαιολογικού υλικού", από την άλλη άκρη του κόσμου, είναι πολύ δύσκολο να διασφαλίσεις ότι θα παραλάβεις ακριβώς αυτό που έχεις παραγγείλει...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προβλεπω total recall σε 775!!! Αντε και με XP μεχρι το Πασχα να ξαναβρουμε την υγεια μας

image_id_1955783.jpeg.d6fcda926c74a83451b8a439f0bcc3f4.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτείτε την παραπάνω περίπτωση του ts να θέλει να παραγγείλει σε 10 χρόνια 100 κομμάτια 2x8GB αρχαίες DDR4 των 3.600MHz για να μπείτε στο νόημα.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Σκεφτείτε την παραπάνω φάση του ts να θέλει να παραγγείλει σε 10 χρόνια 100 κομμάτια 2x8GB αρχαίες DDR4 των 3.600MHz για να μπείτε στο νόημα.

θα εχει πεθανει ο Κινεζος σε 10 χρονια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, hln3 είπε

Εσύ κάτι περίεργο φτιάχνεις 😛🤣

Ναι… ειμαι σε alchemy mode αυτο τον καιρο… :) παω να αναστησω τους πεθαμενους 

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
Στις 7/2/2022 στις 12:24 ΠΜ, Vault13 είπε

Αν απο το πρωτο λινκ πας στα specifications δεν λεει kingston. Λεει κατι αλλο.

αν πας στα customer reviews ισως καταλαβεις κατι παραπανω απο μενα. Αν βγαλεις ακρη μου λες αν πρεπει να παω στο πρωτο ή δευτερο λινκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...