chrysa_anagnostou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Ιδια διεύθυνση, αγορά απο ίδιο μαγαζί. ΑΝΤΕ, να περάσει από Λάρισα αντί για να έρθει Ιωάννινα απευθείας από Καρδίτσα το καταλαβαίνω, αλλά όχι και από Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχ, γύρος της Ελλάδας κανονικότατα😂 Υ.Γ. Ειναι περιττο να περιγραψω την τρομάρα μου που νομιζα οτι εβαλα διεύθυνση του πατρικου μου (Θεσσαλονίκη) καταλάθος, και θα ερχόταν στους γονείς μου ωραιοτατο λαδι καναβης με το ονοματεπώνυμο μου στο πακέτο 1
ifaist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Προσεξε μην το βαλει σε καμια σαλατα η μανα σου και κελαηδανε
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 50 minutes ago, chrysa_anagnostou said: Ιδια διεύθυνση, αγορά απο ίδιο μαγαζί. ΑΝΤΕ, να περάσει από Λάρισα αντί για να έρθει Ιωάννινα απευθείας από Καρδίτσα το καταλαβαίνω, αλλά όχι και από Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχ, γύρος της Ελλάδας κανονικότατα😂 Υ.Γ. Ειναι περιττο να περιγραψω την τρομάρα μου που νομιζα οτι εβαλα διεύθυνση του πατρικου μου (Θεσσαλονίκη) καταλάθος, και θα ερχόταν στους γονείς μου ωραιοτατο λαδι καναβης με το ονοματεπώνυμο μου στο πακέτο κατι μαλλον εγινε λαθος.εχει ξανα αναφερθει τετοιο θεμα.θα βρει τον δρομο του εφοσον εχει tracking.no worries. εκτος αν παει θεσσαλονικη πρωτα επειδη ειναι το κεντρο διανομης 1
teot Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και όμως ετσι γίνεται.... Δείτε δικό μου δέμα..... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από teot 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καμια φορα,αναλογα την πληροτητα,θα πανε και απο αλλα ΚΔ. Εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες απο Αθηνα να παει Πατρα αντι για Τριπολη και μετα Καλαματα. Ετσι γινεται,δεν ειναι καποιο λαθος. 1
teot Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως οτι εχω στείλει με ΕΛΤΑ τους τελευταίους 10 μήνες από Βόλο .... όλα πήγαν μέσω Θεσσαλονίκης Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από teot 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ισως να παιζει ρολο αν ειχαν πολλα ή οχι δεματα για Ιωαννινα, οποτε το εστειλαν πρωτα Θεσσαλονικη που απο εκει θα εχει σιγουρα δεματα για να στειλουν προς Κοζανη και μετα Ιωαννινα. Αυριο θα ειναι στο καταστημα πυο σε εξυπηρετει 1
chrysa_anagnostou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ισως να παιζει ρολο αν ειχαν πολλα ή οχι δεματα για Ιωαννινα, οποτε το εστειλαν πρωτα Θεσσαλονικη που απο εκει θα εχει σιγουρα δεματα για να στειλουν προς Κοζανη και μετα Ιωαννινα. Αυριο θα ειναι στο καταστημα πυο σε εξυπηρετει 5 ώρες πριν, teot είπε Πάντως οτι εχω στείλει με ΕΛΤΑ τους τελευταίους 10 μήνες από Βόλο .... όλα πήγαν μέσω Θεσσαλονίκης 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Καμια φορα,αναλογα την πληροτητα,θα πανε και απο αλλα ΚΔ. Εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες απο Αθηνα να παει Πατρα αντι για Τριπολη και μετα Καλαματα. Ετσι γινεται,δεν ειναι καποιο λαθος. 6 ώρες πριν, teot είπε Και όμως ετσι γίνεται.... Δείτε δικό μου δέμα..... 7 ώρες πριν, poulinos είπε κατι μαλλον εγινε λαθος.εχει ξανα αναφερθει τετοιο θεμα.θα βρει τον δρομο του εφοσον εχει tracking.no worries. εκτος αν παει θεσσαλονικη πρωτα επειδη ειναι το κεντρο διανομης Ααα τελεια ευχαριστώ πολυ παιδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις