Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδια διεύθυνση, αγορά απο ίδιο μαγαζί. 

ΑΝΤΕ, να περάσει από Λάρισα αντί για να έρθει Ιωάννινα απευθείας από Καρδίτσα το καταλαβαίνω, αλλά όχι και από Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχ, γύρος της Ελλάδας κανονικότατα😂

Υ.Γ. Ειναι περιττο να περιγραψω την τρομάρα μου που νομιζα οτι εβαλα διεύθυνση του πατρικου μου (Θεσσαλονίκη) καταλάθος, και θα ερχόταν στους γονείς μου ωραιοτατο λαδι καναβης με το ονοματεπώνυμο μου στο πακέτο

Screenshot_20220206_230314_com.huawei.browser.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
50 minutes ago, chrysa_anagnostou said:

Ιδια διεύθυνση, αγορά απο ίδιο μαγαζί. 

ΑΝΤΕ, να περάσει από Λάρισα αντί για να έρθει Ιωάννινα απευθείας από Καρδίτσα το καταλαβαίνω, αλλά όχι και από Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχ, γύρος της Ελλάδας κανονικότατα😂

Υ.Γ. Ειναι περιττο να περιγραψω την τρομάρα μου που νομιζα οτι εβαλα διεύθυνση του πατρικου μου (Θεσσαλονίκη) καταλάθος, και θα ερχόταν στους γονείς μου ωραιοτατο λαδι καναβης με το ονοματεπώνυμο μου στο πακέτο

Screenshot_20220206_230314_com.huawei.browser.jpg

κατι μαλλον εγινε λαθος.εχει ξανα αναφερθει τετοιο θεμα.θα βρει τον δρομο του εφοσον εχει tracking.no worries.

εκτος αν παει θεσσαλονικη πρωτα επειδη ειναι το κεντρο διανομης

• Thanks 1
Δημοσ.

Καμια φορα,αναλογα την πληροτητα,θα πανε και απο αλλα ΚΔ.
Εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες απο Αθηνα να παει Πατρα αντι για Τριπολη  και μετα Καλαματα.

Ετσι γινεται,δεν ειναι καποιο λαθος.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως οτι εχω στείλει με ΕΛΤΑ τους τελευταίους 10 μήνες από Βόλο .... όλα πήγαν μέσω Θεσσαλονίκης

Επεξ/σία από teot
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ισως να παιζει ρολο αν ειχαν πολλα ή οχι δεματα για Ιωαννινα, οποτε το εστειλαν πρωτα Θεσσαλονικη που απο εκει θα εχει σιγουρα δεματα για να στειλουν προς Κοζανη και μετα Ιωαννινα.

Αυριο θα ειναι στο καταστημα πυο σε εξυπηρετει

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ισως να παιζει ρολο αν ειχαν πολλα ή οχι δεματα για Ιωαννινα, οποτε το εστειλαν πρωτα Θεσσαλονικη που απο εκει θα εχει σιγουρα δεματα για να στειλουν προς Κοζανη και μετα Ιωαννινα.

Αυριο θα ειναι στο καταστημα πυο σε εξυπηρετει

5 ώρες πριν, teot είπε

Πάντως οτι εχω στείλει με ΕΛΤΑ τους τελευταίους 10 μήνες από Βόλο .... όλα πήγαν μέσω Θεσσαλονίκης

6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Καμια φορα,αναλογα την πληροτητα,θα πανε και απο αλλα ΚΔ.
Εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες απο Αθηνα να παει Πατρα αντι για Τριπολη  και μετα Καλαματα.

Ετσι γινεται,δεν ειναι καποιο λαθος.

6 ώρες πριν, teot είπε

Και όμως ετσι γίνεται....

Δείτε δικό μου δέμα.....

2110967860_.jpg.ae1802f18bc5e88867bb9b03845ccf81.jpg

7 ώρες πριν, poulinos είπε

κατι μαλλον εγινε λαθος.εχει ξανα αναφερθει τετοιο θεμα.θα βρει τον δρομο του εφοσον εχει tracking.no worries.

εκτος αν παει θεσσαλονικη πρωτα επειδη ειναι το κεντρο διανομης

Ααα τελεια ευχαριστώ πολυ παιδια

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...