Dennis077 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας, γίνεται να πληρώσει κανείς με τα χρήματα που έχει από τον υπόλοιπο χρόνο ομιλίας της κάρτας με sms για υπηρεσίες μέσω internet; Ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Dennis077 είπε Γεια σας, γίνεται να πληρώσει κανείς με τα χρήματα που έχει από τον υπόλοιπο χρόνο ομιλίας της κάρτας με sms για υπηρεσίες μέσω internet; Ευχαριστώ Έχεις καταλάβει τι ρωτάς? Γιατί εγώ όχι.... 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Έχεις καταλάβει τι ρωτάς? Γιατί εγώ όχι.... Ουτε εγω κατάλαβα
gorge18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Φανταζομαι οτι εχει αρκετα χρημματα στο καρτοκινητο και θελει αν γινεται να τα καταναλωσει σε κατι αλλο εκτος απο υπηρεσίες καρτοκινητής. π.χ. να πληρώσει καποιον λογαριασμο δεη ή κατι τετοιο;
Giama Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Για CU υπάρχει το smart pocket που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο της κάρτας σου για αγορές συγκεκριμένων καταστημάτων/υπηρεσιών: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/smartpocket/
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Φανταζομαι οτι εχει αρκετα χρημματα στο καρτοκινητο και θελει αν γινεται να τα καταναλωσει σε κατι αλλο εκτος απο υπηρεσίες καρτοκινητής. π.χ. να πληρώσει καποιον λογαριασμο δεη ή κατι τετοιο; Αυτό είναι το θέμα.... Ότι δεν πρέπει να φανταζόμαστε αλλά να εκφράζουμε αναλυτικά αυτό που θέλουμε ώστε να βρίσκεται κάποια λύση. 2 ώρες πριν, Giama είπε Για CU υπάρχει το smart pocket που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο της κάρτας σου για αγορές συγκεκριμένων καταστημάτων/υπηρεσιών: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/smartpocket/ Αν λάβουμε καμμία πληροφορία θα δούμε τι υπάρχει. Χρήσιμο για κάποιον άλλο η πληροφορία σου. Εν αναμονή λοιπόν, τον TS 🙂
J_F80 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 10:30 ΜΜ, Dennis077 είπε Γεια σας, γίνεται να πληρώσει κανείς με τα χρήματα που έχει από τον υπόλοιπο χρόνο ομιλίας της κάρτας με sms για υπηρεσίες μέσω internet; Ευχαριστώ Φίλε βρήκες καμία άκρη, γιατί μ'ενδειφερει και'μενα;
Dennis077 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, J_F80 είπε Φίλε βρήκες καμία άκρη, γιατί μ'ενδειφερει και'μενα; Τα παιδιά πιο πάνω το βρήκαν έτσι είναι έχει μαζευτεί κάποιο ποσό από τις ανανεώσεις για να μην χάσω τον αριθμό και θέλω να το αξιοποιήσω αν γίνεται κάπου αλλού εκτός sms ή ομιλίας όπως πχ. παραγγελία φαγητού ή οτιδήποτε άλλο. Έχω απλό καρτοκινητο Vodafone. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει λύση στο θέμα.
J_F80 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 10/3/2022 στις 12:16 ΜΜ, taat999 είπε Καλημέρα, παρέλαβα σήμερα, όλα μια χαρά Ευχαριστώ για την συναλλαγή Γιώργος 1 ώρα πριν, Dennis077 είπε Τα παιδιά πιο πάνω το βρήκαν έτσι είναι έχει μαζευτεί κάποιο ποσό από τις ανανεώσεις για να μην χάσω τον αριθμό και θέλω να το αξιοποιήσω αν γίνεται κάπου αλλού εκτός sms ή ομιλίας όπως πχ. παραγγελία φαγητού ή οτιδήποτε άλλο. Έχω απλό καρτοκινητο Vodafone. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει λύση στο θέμα. Έχω βρει κάποιες υπηρεσίες όπως: DaoPay, Boku κ.α. αλλά το ψάχνω ακόμα. Τους έχω στείλει email. Όταν θα μου απαντήσουν θα σου πω.
mixosskaf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2022 στις 7:14 ΜΜ, J_F80 είπε Έχω βρει κάποιες υπηρεσίες όπως: DaoPay, Boku κ.α. αλλά το ψάχνω ακόμα. Τους έχω στείλει email. Όταν θα μου απαντήσουν θα σου πω. Φίλε μήπως βρήκες τίποτα διότι με ενδιαφέρει πολύ. Το μόνο έμπιστο που έχω βρει είναι στο league of legends. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να αγοράσω καμία giftcard Google ή κάποια άλλη. Έχω δοκιμάσει το mmoga και το gamecardsdirect αλλά δεν δέχονται ελληνικά νούμερα Έχω δει επίσης το site dundle αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από mixosskaf
micos000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρωτάτε εδώ και δεν ρωτάτε τον πάροχο σας αν γίνεται κάτι τέτοιο και αν ναι, πως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα