paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ναι αλλά εσύ πιστεύεις ότι ο φίλος γνωρίζει πολλά πράγματα για την οικοδομή; Και ο ηλεκτρολόγος του δεν γίνεται σε νορμάλ συνθήκες να του λέει δεν γνωρίζω...;;; Οπότε κάποιο κόλλημα ίσως υπάρχει... ετσι ακριβως, κατι δεν ειναι ξεκαθαρο, ή δε ξερει ή δε μας λεει (αυθαιρετο; ) 2 λεπτά πριν, bilis1234 είπε Δεν είναι σε παραδοσιακό οικισμό η άδεια είναι πριν το 80 σε χωριό στην Κέρκυρα. τοτε που κολλαει η σκεπη; βρες αλλον ηλεκτρολογο... ειναι καθολα νομιμο; βγαινει βεβαιωση μηχανικου για ηλεκτροδοτηση; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από paylidis
andreas1gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, bilis1234 είπε Δεν είναι σε παραδοσιακό οικισμό η άδεια είναι πριν το 80 σε χωριό στην Κέρκυρα. Μίλησε με άλλον ηλεκτρολόγο ή ΔΕΔΗΕ για να σου πουν τι έγγραφα θέλουν και αν δεν τα έχεις τότε να πας σε έναν πολιτικό μηχανικό. 1
bilis1234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Μίλησε με άλλον ηλεκτρολόγο ή ΔΕΔΗΕ για να σου πουν τι έγγραφα θέλουν και αν δεν τα έχεις τότε να πας σε έναν πολιτικό μηχανικό. Ναι όντως δεν γνωριζω πολλά από οικοδομή το σπίτι το τελείωσα πριν 15 Χρόνια σοβαντισματα κ τώρα το τελείωσα οριστικά πρίζες πίνακα προτού ξεκηνησω να το ψάχνω ήθελα να ρωτήσω εδώ πως μπορώ να κινηθώ για να πάρω ρεύμα γιατί μου είπαν κάποιοι ότι χρειάζεται σκεπή. 6 λεπτά πριν, paylidis είπε ετσι ακριβως, κατι δεν ειναι ξεκαθαρο, ή δε ξερει ή δε μας λεει (αυθαιρετο; ) τοτε που κολλαει η σκεπη; βρες αλλον ηλεκτρολογο... ειναι καθολα νομιμο; βγαινει βεβαιωση μηχανικου για ηλεκτροδοτηση; Φυσικά και είναι νόμιμο απλά μου είπαν ότι χρειαζετε σκεπή για ρεύμα κ μου φενετε περίεργο
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, bilis1234 είπε Φυσικά και είναι νόμιμο απλά μου είπαν ότι χρειαζετε σκεπή για ρεύμα κ μου φενετε περίεργο Βρες αλλο ηλεκτρολογο όπως σου ειπα ηδη. Θα χρειαστεις 1) βεβαιωση μηχανικου για ηλεκτροδοτηση 2) ΥΔΕ απο τον ηλεκτρολόγο 3) βεβαιωση ταπ απο το δημο Κανεις αιτηση στο ΔΕΔΔΗΕ, ερχονται αυτοψια, βλεπουν αν χρειαζεται να φτιαξεις καποια υποδομη (πχ για το ρολοι), σου βγαζουν το κοστουμι (εφοσον δε χρειαζεται επιπλεον κολωνες κλπ ειναι 293€ για μονοφασικό) και επειτα καταθετεις τα παραπανω για συνδεση
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, bilis1234 είπε Δηλαδή δεν υσχιει αυτό που μου έχουν πει διάφορη ότι χρειαζετε σκεπή με κεραμίδια για να πάρει ρεύμα? Όχι, ξέρω άπειρα σπίτια που έχουν πάρει ρεύμα χωρίς να διαθέτουν σκεπή με κεραμίδια αλλά πλάκα, όπως ακριβώς και το δικό σου.
bilis1234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Βρες αλλο ηλεκτρολογο όπως σου ειπα ηδη. Θα χρειαστεις 1) βεβαιωση μηχανικου για ηλεκτροδοτηση 2) ΥΔΕ απο τον ηλεκτρολόγο 3) βεβαιωση ταπ απο το δημο Κανεις αιτηση στο ΔΕΔΔΗΕ, ερχονται αυτοψια, βλεπουν αν χρειαζεται να φτιαξεις καποια υποδομη (πχ για το ρολοι), σου βγαζουν το κοστουμι (εφοσον δε χρειαζεται επιπλεον κολωνες κλπ ειναι 293€ για μονοφασικό) και επειτα καταθετεις τα παραπανω για συνδεση Επειδει είναι 2 σπίτια στην ουσία που θα γίνει γονική παροχή σε μένα κ στον αδερφό μου πρέπει να γίνουν 2 αίτησης για 2 ρολόγια?? Ένα για το όροφο κ ένα για τον ημιόροφο?
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, bilis1234 είπε Επειδει είναι 2 σπίτια στην ουσία που θα γίνει γονική παροχή σε μένα κ στον αδερφό μου πρέπει να γίνουν 2 αίτησης για 2 ρολόγια?? Ένα για το όροφο κ ένα για τον ημιόροφο? Εφοσον ειναι 2 ξεχωριστες κατοικιες-περιουσιες ναι θα κανετε 2 ξεχωριστες αιτησεις. Με δεδομενο οτι θα γινει γονικη παροχη σημαινει ότι η δουλεια της βεβαιωσης μηχανικου εχει ήδη γινει, οποτε απλα πρεπει να μπει να την ξανατυπωσει ανα κατοικία με αιτιολογια ηλεκτροδότηση. Επειτα προχωρατε με το ΤΑΠ απο το δήμο και την ΥΔΕ. Ξεκινα ομως με αιτηση στο ΔΕΔΔΗΕ για να γινει αυτοψια
bilis1234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Εφοσον ειναι 2 ξεχωριστες κατοικιες-περιουσιες ναι θα κανετε 2 ξεχωριστες αιτησεις. Με δεδομενο οτι θα γινει γονικη παροχη σημαινει ότι η δουλεια της βεβαιωσης μηχανικου εχει ήδη γινει, οποτε απλα πρεπει να μπει να την ξανατυπωσει ανα κατοικία με αιτιολογια ηλεκτροδότηση. Επειτα προχωρατε με το ΤΑΠ απο το δήμο και την ΥΔΕ. Ξεκινα ομως με αιτηση στο ΔΕΔΔΗΕ για να γινει αυτοψια Όχι δεν έχει γίνει κάτι με μηχανικό γιατί πρώτα πρέπει να γίνει αποδοχή κληρονομιάς από τον πατέρα μου για το οικόπεδο που είναι τα σπίτια και μετά να μας κάνει γονική παροχή τα σπίτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα