thelos257 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα δυστοιχως οι εικονες οι περισσοτερες στο facebook δεν εμφανιζονται ολοκληρες 'η και καθολου μπορει να μην εμφανιστουν. Οταν σβησω τα ιστορικα εκκαθαριση ιστορικου κλπ τοτε ολα μια χαρα για λιγα δευτερολεπτα μονο μετα παλι το ιδιο. Απο κινητο ειμαι μια χαρα με την εφαρμογη του facebook. Γνωριζετε καμια λυση ;
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα δυστοιχως οι εικονες οι περισσοτερες στο facebook δεν εμφανιζονται ολοκληρες 'η και καθολου μπορει να μην εμφανιστουν. Οταν σβησω τα ιστορικα εκκαθαριση ιστορικου κλπ τοτε ολα μια χαρα για λιγα δευτερολεπτα μονο μετα παλι το ιδιο. Απο κινητο ειμαι μια χαρα με την εφαρμογη του facebook. Γνωριζετε καμια λυση ; Δες ότι έχεις εγκατεστημένη τελευταία έκδοση του φυλλομετρητή σου και αν υπάρχει κάποιο VPN ενεργό ή πρόσθετα, απενεργοποιήσε τα.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Αυτο συμβαίνει και οταν δεν εχεις καλή σύνδεση στο ίντερνετ
thelos257 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, kormos είπε Δες ότι έχεις εγκατεστημένη τελευταία έκδοση του φυλλομετρητή σου και αν υπάρχει κάποιο VPN ενεργό ή πρόσθετα, απενεργοποιήσε τα. Καλημερα δεν εχω vpn ενεργοποιημενο μονο το internet download manager.
l337 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καταρχήν δοκίμασε με τους default dns. Από κει και πέρα, Browser; Έκδοση; Χρησιμοποιείς proxy; Χρειάζονται επιπλέον πληροφορίες. 1
thelos257 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Στις 10/2/2022 στις 8:40 ΜΜ, l337 είπε Καταρχήν δοκίμασε με τους default dns. Από κει και πέρα, Browser; Έκδοση; Χρησιμοποιείς proxy; Χρειάζονται επιπλέον πληροφορίες. Mozilla firefox 97.0 64 bit Proxy δεν χρεισιμοποιηω φιλε μου. Ειμαι με τους default dns.
thelos257 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καμια απαντηση επειδη το προβλημα παραμενει δυστοιχως. Μονο οταν κανω εκκαθαριση ιστορικου κλπ στρωνει για λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα