Gunix Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Θέλω την βοήθεια σας. Έχω από τον παππού τρία μηχανήματα: ένα SVHS Panasonic AG-5700, ένα JVC SR-DVM70 και ένα VHS Sony SLV-SE10. Που μπορώ να βρω ανταλλακτικά εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποιο κατάστημα ίσως να πουλάει;
czarjuly Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 δε πιστευω να βρεις κατι στην Ελλαδα τα vhs τα εχουν εξαφανισει εδω και χρονια
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ψάξε από Amazon η eBay αμα βρεις κατι. Έχω και εγώ τέτοια μηχανήματα από το 70, 80, δε δουλεύουν, αντε να στα φτιάξει κανένας.... Υπάρχουν κάτι ιστοσελίδες με εταιρίες που φτιάχνουν βίντεο αλλά μάλλον θα σου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ο μάστορας που πηγαίνω για να μου επισκευάσει την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, επισκευάζει και video/ DVD players. Δεν γνωρίζω (ίσως ούτε ο t.s.) τι βλάβη έχουν τα μηχανήματά του, αλλά σε video player που πήγα γνωστού μου να το δει ο μάστοράς μας, για αλλαγή κεφαλής (είναι φθαρμένη και δείχνει με χιόνια) κοστολόγησε στα 90-100ε τη κεφαλή. To ίδιο το video player δεν είναι κάτι σπουδαίο. Σε αγγελία το έχω δει 50ε λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα