SabotazNic Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Ναι αλλά διαμαρτύρεται ακόμη περισσότερο που του τηλεφώνησαν και του πρότειναν τρόπο για να ικανοποιήσουν την πρώτη του διαμαρτυρία 😳 Εκανα και ενα edit παραπανω. Να πω την αληθεια, ναι, και εμενα μαλλον θα μου κακοφαινοταν. Το τηλεφωνο το δινεις αποκλειστικα για το ραντεβου. Ετυχε πολυ παλια να αφησω αρνητικη κριτικη σε ξενοδοχειο, και με πηραν να μου ζητησουν τα ρεστα (ειχε γινει και καλα μπερδεμα με το booking)
kanesaxo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν ήθελα να το γράψω μη χαλάσω το θέμα και λένε ότι τρολλάρω δεν ηθελα να απαντησω σοβαρα, διότι το μονο λαθος που ειδα ειναι πως το ζευγαρι πηγε για 1+1 ωρα με 30+30ε, κι εν τελει εκανε 1.5+1.5 ώρα και πληρωσε 50+50, ενώ αναλογικα θα επρεπε να πληρωσει 45+45. Αυτό, διότι μου φαινεται περιεργο να τους εκαναν περισσοτερη ωρα με το ζορι!
lector Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Ετσι οπως τα περιγραφεις, δε φαινεται να χρησιμοποιηθηκε το τηλεφωνο σου για κακοβουλο σκοπο (πχ. να σε παρει ο αλλος να σε βρισει ή να σε απειλησει για την κακη κριτικη), ουτε καν για διαφημιση. Ισα ισα φαινεται ο μαγαζατορας να θελει να δειξει καλο προσωπο. Οποτε κατα τη γνωμη μου λαθος τσαντιζεσαι. Πηγαινε λοιπον κανε ενα δωρεαν μασαζακι να χαλαρωσεις και ολα καλα 🙂 1
papp0us Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Με όσα έχω διαβάσει εδω μέσα, αν είχα μαγαζί θα το είχα κλείσει από μόνος μου , μόνο και μόνο για την πιθανότητα που ένας τέτοιος "πελάτης" ερχόταν να ζητήσει τα ρέστα που συμφώνησε σε έξτρα υπηρεσίες, αλλα μετά στεναχωρήθηκε που τις πλήρωσε και έβαλε αρνητική βαθμολογία στο Google. Το μόνο που με σοκάρει είναι οτι πήρε και τηλέφωνο για να διαπραγματευτεί την τρέλα του καθενός. Ήρωες. Τώρα για το τηλέφωνο, η βαθμολογία στο Google, ήταν λίγο πολύ σαν να τους έπαιρνες τηλέφωνο και να τους έλεγες οτι δεν έμεινες καθόλου ευχαριστημένος που ηταν καλο το μασάζ, αλλα συμφώνησες (με απειλή όπλου;) για άλλο πρόγραμμα, οπότε πήραν τηλέφωνο για να δουν που στράβωσες. Αν το έδωσες εσύ το τηλέφωνο δε βλέπω το περίεργο, τα δεδομένα που σου ζήτησαν τα χρησιμοποίησαν για να επικοινωνήσουν με εσένα, και η επικοινωνία ήταν σχετική με την υπηρεσία για την οποία άφησες το τηλέφωνο. 6 3
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Helionar είπε GPDR Τι είναι αυτό;
VonLoutsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 5 minutes ago, Ukforthemoment said: Τι είναι αυτό; Λιγο πιο προχώ από το BDSM. Αυστηρά για Μύστες.... 2
alfaeffe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Helionar είπε GPDR 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι είναι αυτό; Είναι σαν τον GDPR αλλά αλλιώς. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε Λιγο πιο προχώ από το BDSM. Αυστηρά για Μύστες.... Μόλις τώρα, alfaeffe είπε Είναι σαν τον GDPR αλλά αλλιώς. Μπορεί να είναι κάτι άλλο.Ας μας πει ο φίλος.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά παιδιά ασχολείστε με το αν υπάρχει θέμα GDPR; Εδώ μιλάμε ο τύπος άφησε κακή κριτική για υπηρεσία που συμφώνησε να του παρέχουν λες και του έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό. Δηλαδή πάω εγώ κάπου που έχω συμφωνήσει να δώσω για μια υπηρεσία ένα Χ ποσό για μια ώρα, μου κάνουν επιτόπου αντιπρόταση να δώσω Χ+Υ ποσό αλλά για παραπάνω ώρα, συμφωνώ σ΄ αυτό και μετά πάω σαν κοτούλα στο σπίτι και τους κάνω κακή κριτική επειδή δεν μπορούσα να τους πω απλά ότι δεν το θέλω. Και όλο αυτό τώρα είναι φυσιολογικό; Για να μην σχολιάσω το γεγονός που τον πήραν οι άνθρωποι τηλέφωνο να του παρέχουν και επιπλέον υπηρεσία για να σβήσει μια ούτως ή άλλως άδικη κριτική. Δηλαδή θα βγει ΚΑΙ κερδισμένος απ΄ πάνω ΚΑΙ κάνει και παράπονα που τον πήραν στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει για GDPR! Ρε τι ακούμε, πάμε καλά; Θα μου πέσουν τα μαλλιά νυχτιάτικα! TS: Φίλε δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, γιατί αν είσαι πάνω από 24-25.... δεεεεεν να ξέρεις, δεν! Ο τερματικός σταθμός υπολειτουργεί. Αν είσαι κάτω από 24 το συζητάμε, η κατάστασή μπορεί να είναι και ανατρέψιμη. Τον GPDR μου μέσα! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από Th3Beh0ldeR 2
StamTheMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Τηλεφωνο επικοινωνιας ειναι παιδια,μη λεμε οτι μας κατεβει. GTSABSESP ειναι οταν το βρισκουν μονοι τους,οχι οταν τους το δινεις εσυ.
Helionar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι είναι αυτό; Σαρκασμός για το πως το έγραψε ο θιγμένος μας τοπικ στάρτερ 1
xrhstosiak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) υπάρχει και μια άλλη τεχνική που μπορεί να σου δώσει και μια απάντηση στο ερώτημα σου αν και τελευταία για τον περισσότερο κόσμο είναι από εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη να σκεφτείς βάζοντας τον εαυτό σου στην θέση του άλλου ... στην προκειμένη περίπτωση να ήσουν εσύ ο επαγγελματιας που προσπαθεί να κρατήσει όρθια σε αυτές τις συνθήκες μια επιχείρηση ... επίσης τις αρνητικές κριτικές που βλέπω για πλάκα ποτέ δεν τις κατάλαβα αν από κάπου δεν έμεινα ευχαριστημενος, απλά δεν ξαναπάω και δεν το προτείνω σε κάποιον τρίτον αν τύχει και με ρωτήσει για να μπω στην διαδικασία να βάλω αρνητική κριτική πρέπει να έχει κάνει εγκλήματα ο άλλος και θα το κάνω μήπως προστατέψω κάποιον επόμενο. ... και τελος τα περι gdpr είναι αστεία... είναι τελείως άλλο πράγμα απο αυτό που νομίζεις Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από xrhstosiak 1 1
Vault13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσεξτε τι γραφεται παλικαρια για την κοπελα του ανθρωπου, μην σας πατησει καμια μηνυση εγω δεν καταλαβα ειλικρινα τι δεν σου αρεσε. Σαν πολυ τσαντιλα δεν εχεις για το καταστημα; Σβυσε την αρνητικη κρητικη θα ελεγα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Vault13
Προτεινόμενες αναρτήσεις