Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Είχα μια "κακή" εμπειρία όχι τόσο με την υπηρεσία που μας πρόσφεραν αλλά με την τακτική τους!
Για να εξηγήσω παραπάνω, πήγαμε με την κοπέλα μου για μασάζ είπαμε μέσο messenger 1 ώρα αθλητικό μασάζ (κόστιζε 30€ το άτομο) με το που πήγαμε η κοπέλα πολύ ευγενικά μας είπα γιατί δεν δοκιμάζουμε κάτι άλλο δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέριες.. εν τέλη μας έκαναν 1.30 ώρα και πληρώσαμε 50€ το άτομο (δλδ 100€ αντι για τα 60€ που είχαμε σκοπό να δώσουμε) 
Προφανώς και άφησα κακή κριτική στο κατάστημα (google reviews) και ως εκλπλήξη μου με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει γιατί και μου είπε άμα γίνεται να την κατεβάσω(κανοντας σας δώρο απο ένα μασάζ για να εξιλεωθούν)!
Ωραία κίνηση απο το μαγαζί δεν λέω, αλλά πως με παίρνει τηλέφωνο?? Προσωπικά μου δεδομένα δεν είναι αυτά? Αφήσα τηλέφωνο για να κλέισω ραντεβού όχι για να με πάρει να απολογηθώ!

Απλά άμα κάποιος ξέρει άμα είναι κατά του νόμου προσωπικών δεδομένων (GPDR) γιατί όλη η κίνηση του με έκανε να νιώσω πολύ άβολα προφανώς

• Confused 7
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενοιωσες άβολα γιατί εκανες μια κακή κριτική για κάτι που εσύ ο ίδιος δεν φρόντισες να ρωτησεις για το έξτρα κόστος. Αν σε έπαιρναν τηλ και σου έκαναν δώρο ένα μασαζ επειδή είσαι ο χιλιοστός πελάτης δεν φαντάζομαι να αισθανόμουν καθόλου άβολα.

• Like 25
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κακή κριτική για ποιο λόγο άφησες?

Συμφώνησες να πάρεις μια άλλη υπηρεσία από αυτήν που είχε κλείσει αρχικά η οποία είχε και διαφορετική τιμή. Από την στιγμή που δεν ρώτησες αν έχει διαφορά στην τιμή το βλέπω σαν παράλειψη από μέρους σου κυρίως, και ίσως ένα 10% του μαγαζιού καθώς ίσως εκ του πονηρού δεν το ανέφερε ώστε να σε φέρει προ τετελεσμένου αλλά δεν ξέρω και όλο τον διάλογο ώστε να πω με σιγουριά

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, 4four είπε

Προφανώς και άφησα κακή κριτική στο κατάστημα

Για να καταλάβω. Άφησες κακή κριτική επειδή σας πρότεινε ένα άλλο πρόγραμμα και εσείς δεχτήκατε?

edit: όλοι μαζί το ίδιο σκεφτήκαμε και γράψαμε την ίδια στιγμή

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, 4four είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Είχα μια "κακή" εμπειρία όχι τόσο με την υπηρεσία που μας πρόσφεραν αλλά με την τακτική τους!
Για να εξηγήσω παραπάνω, πήγαμε με την κοπέλα μου για μασάζ είπαμε μέσο messenger 1 ώρα αθλητικό μασάζ (κόστιζε 30€ το άτομο) με το που πήγαμε η κοπέλα πολύ ευγενικά μας είπα γιατί δεν δοκιμάζουμε κάτι άλλο δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέριες.. εν τέλη μας έκαναν 1.30 ώρα και πληρώσαμε 50€ το άτομο (δλδ 100€ αντι για τα 60€ που είχαμε σκοπό να δώσουμε) 
Προφανώς και άφησα κακή κριτική στο κατάστημα (google reviews) και ως εκλπλήξη μου με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει γιατί και μου είπε άμα γίνεται να την κατεβάσω(κανοντας σας δώρο απο ένα μασάζ για να εξιλεωθούν)!
Ωραία κίνηση απο το μαγαζί δεν λέω, αλλά πως με παίρνει τηλέφωνο?? Προσωπικά μου δεδομένα δεν είναι αυτά? Αφήσα τηλέφωνο για να κλέισω ραντεβού όχι για να με πάρει να απολογηθώ!

Απλά άμα κάποιος ξέρει άμα είναι κατά του νόμου προσωπικών δεδομένων (GPDR) γιατί όλη η κίνηση του με έκανε να νιώσω πολύ άβολα προφανώς

Ας έδινες ψευτικο  κινητό ή καθόλου.

Βεβαια γιατί εκανες κακή κριτική ,δηλαδή τι σε πείραξε ,δεν μας το λες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, 4four είπε

με έκανε να νιώσω πολύ άβολα προφανώς

Νιώθω και γω άβολα,με την κατάφορη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

Το οτι δίνουμε το τηλέφωνο επικοινωνίας,δε σημαίνει οτι θα επικοινωνούμε κιόλας.Πόσο μάλλον για "εξιλέωση".

Νομίζω οτι πρέπει να ζητήσεις αποζημίωση για ηθική βλάβη,μέσω δικηγόρου.

Ευτυχώς που δε μου έχει τύχει σε studio κάτι τέτοιο ακόμα δλδ..

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, 4four είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Από όπου και εάν το πιάσεις, έχεις άδικο.

Τέλος, εσύ έδωσες τηλέφωνο επικοινωνίας. Πρόσεξε, τηλέφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ο άνθρωπος από το κατάστημα σε πήρε για να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ, δηλαδή χρησιμοποίησε το τηλέφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ για να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

• Like 8
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν δεν είχες παράπονο από τις υπηρεσίες, κακώς άφησες κακή κριτική στους ανθρώπους.
Είναι υπέρ τους που σε πήρα τηλέφωνο και σου έκαναν δώρο μασάζ. Για εμένα σβήσ΄τη. 

• Like 8
Δημοσ.

Είσαι ο ορισμός του κακού πελάτη.

Αντίθετα, το κατάστημα απο οτι καταλαβαίνω και το upselling του έκανε και ενδιαφέρον για την κακή σου κριτική έδειξε, προσφέροντάς σου μάλιστα δωρεάν μασάζ!!!

• Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον το προβλημα ειναι οτι η κοπελα δεν διευκρινησε οτι το "διαφορετικο μασαζ" θα ειχε και διαφορετικη τιμη. Αν ειναι ετσι, και οι 2 μεριες λαθος μιας και η μεν θα επρεπε να το αναφερει, αλλα και ο δε θα επρεπε να ρωτησει αν πληρωσει κατι παραπανω για αυτην την υπηρεσια

Edit: και μιας και φανταζομαι οτι το review αναφερει κατι του τυπου "πληρωσαμε παραπανω απο οσο μας ειπαν τηλεφωνικως" με 1/5*, θα το αλλαζα σε 3/5* με λογο "πηγαμε για αλλο μασαζ και η κοπελα ενω μας προτεινε διαφορετικο μασαζ, δεν μας ειπε οτι θα κοστισει παραπανω"

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4four είπε

η κοπέλα πολύ ευγενικά μας είπα γιατί δεν δοκιμάζουμε κάτι άλλο δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέριες..

Οταν λέμε κατι αλλο;

μασαζ με χαπι εντινγκ;;;

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μαλλον το προβλημα ειναι οτι η κοπελα δεν διευκρινησε οτι το "διαφορετικο μασαζ" θα ειχε και διαφορετικη τιμη. Αν ειναι ετσι, και οι 2 μεριες λαθος μιας και η μεν θα επρεπε να το αναφερει, αλλα και ο δε θα επρεπε να ρωτησει αν πληρωσει κατι παραπανω για αυτην την υπηρεσια

Ναι αλλά διαμαρτύρεται ακόμη περισσότερο που του τηλεφώνησαν και του πρότειναν τρόπο για να ικανοποιήσουν την πρώτη του διαμαρτυρία 😳

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Οταν λέμε κατι αλλο;

μασαζ με χαπι εντινγκ;;;

αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν ήθελα να το γράψω μη χαλάσω το θέμα και λένε ότι τρολλάρω

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...