Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Ήθελα τελευταία να αγοράσω κινητό και βρήκα ένα mls mx 2019 με πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με το samsung που έχω τώρα. 

Αυτό είναι στα 120 περίπου ευρώ και είμαι στο τσάκ να το πάρω. Ήθελα να ρωτήσω εδώ σχετικά με τις αποδόσεις που έχει το κινητό αυτό και σε γενικές γραμμές αν αντέχει η οθόνη αρκετά. Γενικά το samsung που έχω τώρα που είναι το galaxy s3 neo σα κινητό έχει φάει τρελές πτώσεις και έχει πέσει στο νερό, δηλαδή έχει δείξει να αντέχει πάρα πολύ, θέλω να το αλλάξω γιατί το έχω πάνω από 10 χρόνια και κρασάρει όταν ανοίγω συγκεκριμένες εφαρμογές όπως το viber. Γενικά έχω ακούσει και δει πως τα samsung αντέχουν στις πτώσεις, τι λένε οι κάτοχοι mls mx 2019 ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Κόκολόκο είπε

Γεια χαρά σε όλους. Ήθελα τελευταία να αγοράσω κινητό και βρήκα ένα mls mx 2019 με πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με το samsung που έχω τώρα. 

Αυτό είναι στα 120 περίπου ευρώ και είμαι στο τσάκ να το πάρω. Ήθελα να ρωτήσω εδώ σχετικά με τις αποδόσεις που έχει το κινητό αυτό και σε γενικές γραμμές αν αντέχει η οθόνη αρκετά. Γενικά το samsung που έχω τώρα που είναι το galaxy s3 neo σα κινητό έχει φάει τρελές πτώσεις και έχει πέσει στο νερό, δηλαδή έχει δείξει να αντέχει πάρα πολύ, θέλω να το αλλάξω γιατί το έχω πάνω από 10 χρόνια και κρασάρει όταν ανοίγω συγκεκριμένες εφαρμογές όπως το viber. Γενικά έχω ακούσει και δει πως τα samsung αντέχουν στις πτώσεις, τι λένε οι κάτοχοι mls mx 2019 ;

Οχιιιιιι μεεεεεεε τιποταααααααα.

16 λεπτά πριν, Κόκολόκο είπε

α μάλιστα, ευχαριστώ, άλλος; 

Ορίστε πάρε αυτό https://www.skroutz.gr/s/32705014/Realme-C11-2021-4GB-64GB-Cool-Grey.html ή και αυτό https://www.skroutz.gr/s/31985769/Realme-C21Y-4GB-64GB-Cross-Black.html

• Like 1
Δημοσ.

γενικά δε θέλω προτάσεις κινητών αλλά να συγκρίνουμε την αντοχή σε πεσίματα και καπως την απόδοση. Ευχαριστώ όμως. 

Για το realme και άλλα κινητά δε τα προτιμώ γιατί είναι πολύ μεγάλα. Ψάχνω για 5.5' οθόνη μάξ. Τέτοια μεγέθη υπάρχουν σε κινητά μόνο apple που δε παίζει να αγοράσω ποτέ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Κόκολόκο είπε

γενικά δε θέλω προτάσεις κινητών αλλά να συγκρίνουμε την αντοχή σε πεσίματα και καπως την απόδοση. Ευχαριστώ όμως. 

Για το realme και άλλα κινητά δε τα προτιμώ γιατί είναι πολύ μεγάλα. Ψάχνω για 5.5' οθόνη μάξ. Τέτοια μεγέθη υπάρχουν σε κινητά μόνο apple που δε παίζει να αγοράσω ποτέ. 

πάρε τηλεκάρτα καλύτερα.Ούτε ο Μαζοχ δεν αγόραζε το MLS

Δημοσ.

Ακολουθούν μερικές επιλογές για να δώσεις τα 120€ που είναι καλύτερες από το να αγοράσεις κινητό MLS:

-Να τα φας σε σουβλάκια όπως ειπώθηκε.

-Να τα φας στην Βριλησσού.

-Να τα τζογάρεις στα άλογα.

-Να τα επενδύσεις στην forex ή στον Νιγηριανό που θα σε κάνει κληρονόμο.

Πάντως αν δεν μας τρολάρεις έχεις μπλέξει με αγιογδύτη. 120€ είναι απίστευτα πολλά για κινητό mls. Ψάξε καλύτερα ένα μεταχειρισμένο iphone 6s από τις αγγελίες,βάλτου και μια καλή θήκη αφού φοβάσαι τις πτώσεις να κάνεις την δουλειά σου

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Ακολουθούν μερικές επιλογές για να δώσεις τα 120€ που είναι καλύτερες από το να αγοράσεις κινητό MLS:

-Να τα φας σε σουβλάκια όπως ειπώθηκε.

-Να τα φας στην Βριλησσού.

-Να τα τζογάρεις στα άλογα.

-Να τα επενδύσεις στην forex ή στον Νιγηριανό που θα σε κάνει κληρονόμο.

Πάντως αν δεν μας τρολάρεις έχεις μπλέξει με αγιογδύτη. 120€ είναι απίστευτα πολλά για κινητό mls. Ψάξε καλύτερα ένα μεταχειρισμένο iphone 6s από τις αγγελίες,βάλτου και μια καλή θήκη αφού φοβάσαι τις πτώσεις να κάνεις την δουλειά σου

Να προσθέσω και εγώ άλλη μία επιλογή????

Να τα πετάξεις στο δρόμο μπας και τα βρει κανένας χριστιανός που τα έχει και ανάγκη......

• Like 1
Δημοσ.

εγώ λέω να κάνουμε ένα διαγωνισμό στο post για τη καλύτερη ατάκα χεχεχεχεχεχε. Ευχαριστώ, απ'ό,τι κατάλαβα δε νοείται να κάνω τέτοιες συγκρίσεις 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Κόκολόκο είπε

αλλά να συγκρίνουμε την αντοχή σε πεσίματα

Εχεις σκεφτει να σταματησεις να τα πετας κατω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...