greek_pilot Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 ο Ήρωνας άλλαξε το περιβάλλον του στη αρχή του έτους από το (κατά τη γνώμη μου άριστο "παλιό" στο έκτρωμα .. που έχει τώρα . (όχι πείτε μου είμαι ο μονός που το πιστεύω αυτό ; ) RANT 1: Δε έρχονται ποτέ οι ειδοποιήσεις έκδοσης λογαριασμού . Με το παλιό σύστημα λάμβανα SMS/mail τη ιδιά ή τη επόμενη της έκδοσης του λογαριασμού με το καινούριο έκτρωμα για UI κι δε ξέρω τι αλλάξαν στο backend ... σε κανένα από τα 2 ρολόγια μου δε μου ήρθε λογαριασμός στη ωρα του . Στο ένα ρολόι πήρα απλά ένα SMS σήμερα ειδοποίησης έκδοσης λογαριασμού και κανένα mail (με τον λογαριασμό να λήγει σε 3 ημέρες ) για το 2ο ρολόι δε φαίνεται καν μέσα στις καταναλώσεις (στο παλιό φαινόταν κανονικά!) και ούτε καν μου ήρθε λογαριασμός (και τώρα θα πείτε μα καλά αυτός χαίρετε που πληρώνει .. όχι φυσικά .. απλά θέλω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις .. μη σκάσει ξαφνικά λογαριασμός με λήξη 1-2 μέρες μετα RANT 2: Κατά τη εισαγωγή του «μετρά μονός σου» το UI δε κάνει αποδεκτό τον αριθμό αν δε τους γράψω και τον αριθμό μέσα στο κόκκινο πλαίσιο …και το backend το αποκρύπτει γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ τους έγραψα τον αριθμό μέσα στο κόκκινο (το τελευταίο ψηφίο δηλ.) τη τελευταία καταχώριση τη έκανα τηλεφωνικά … και αυτό μετα βίας καθώς η τηλεφωνήτρια έλεγε «καταχωρίστε το και θα το πάρει…» μάλλον το δοκίμασε και είδε πως δε το δεχόταν και το κατέγραψε με το χέρι … RANT 3: Στο ιστορικό καταναλώσεων . όταν επιλεγώ να δω καταναλώσεις από τη μια ή τη άλλη παροχή τις ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ! ΝΑ: εχω ξεκάθαρα επιλεγμένη τη παροχή "σπιτι" ...και βαζει μεσα μετρήσεις και απο τη αλλη παροχη κριμα heron ..
marioshrist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ναι το νέο Ήρων έχει πολλά θέματα. Εμένα μου ήρθε η ειδοποίηση σε email, αλλά το ιστορικό καταναλώσεων είναι λάθος, καθώς και μετά που κάνεις πληρωμή δεν μπορείς να αποθηκεύσεις την απόδειξη, βγάζει σφάλμα. Επίσης είδα ότι αφαίρεσαν την δυνατότητα να έχεις διαφορετικό εμαιλ που θα πηγαίνει ο λογαριασμός σε κάθε παροχή, που ήταν πολύ χρήσιμο. Πολύ κρίμα, έχουν χαλάσει πολλά πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις