{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Έπαιξα λίγο, το game δεν είναι ιδιαιτερα δύσκολο, σίγουρα πιο εύκολο από Sekiro και γενικά πιο forgiving. Τελειωσα το πρώτο level στα 23, αλλα νιώθω ότι πρέπει να βγάλεις τον πρώτο map χωρίς death. Απίστευτα stylish το game αλλα η camera λίγο sucks. Χαλαρά το καλύτερο defend/parry system σε fighting game που έχω παίξει. Τέλος τρέχει απίστευτα καλά, ειδικά για laptop που έπαιξα.
Armoral Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έπαιξα λίγο, το game δεν είναι ιδιαιτερα δύσκολο, σίγουρα πιο εύκολο από Sekiro και γενικά πιο forgiving. Τελειωσα το πρώτο level στα 23, αλλα νιώθω ότι πρέπει να βγάλεις τον πρώτο map χωρίς death. Απίστευτα stylish το game αλλα η camera λίγο sucks. Χαλαρά το καλύτερο defend/parry system σε fighting game που έχω παίξει. Τέλος τρέχει απίστευτα καλά, ειδικά για laptop που έπαιξα. Πρέπει γιατί έχει 5 επίπεδα και το δεύτερο είναι το διπλάσιο από το πρώτο. Απίστευτο παιχνίδι, το παρατάς γιατί σου σπάει τα νεύρα επειδή πρέπει να πας για το τέλειο και μετά από 20 λεπτά θέλεις να ξαναπροσπαθήσεις. Φρόντισε να κάνεις συνεχόμενα runs για να ανοίξεις μόνιμα τα skills και να τελειοποιήσεις όσα χρησιμοποιούνται περισσότερο. Τέλος άνοιξε τα Focus skills οπωσδήποτε, βοηθούν πολύ στο να ζαλίζεις τους εχθρούς και να συντομεύεις τις μάχες, συμπεριλαμβανομένων και των bosses. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από Armoral
costacurta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Από τα πιο εθιστικα παιχνίδια που έπαιξα. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 10:43 ΠΜ, costacurta είπε Από τα πιο εθιστικα παιχνίδια που έπαιξα. Agreed, έχουν πονέσει τα δάχτυλα μου όμως. Βγήκε το πρώτο στα 20, το δεύτερο στα 23 και το τρίτο στα 30. Δυστυχώς όμως κάποια skills θέλουν replay προηγούμενα maps γιατί έχουν age limit. 3
Armoral Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Agreed, έχουν πονέσει τα δάχτυλα μου όμως. Βγήκε το πρώτο στα 20, το δεύτερο στα 23 και το τρίτο στα 30. Δυστυχώς όμως κάποια skills θέλουν replay προηγούμενα maps γιατί έχουν age limit. Αυτό που σκέφτομαι είναι αν μπορείς να το παίξεις σε κάποια φάση σα νέο παιχνίδι χωρίς να αγοράσεις skills μόνιμα. Νομίζω πως θα μπορεί να γίνει. Έχουμε καιρό μέχρι τότε.
Armoral Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Φοβερή δουλειά. Μπράβο τους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Τέλος στην τελευταία μου ανάσα στα 75. Το game έχει πάρει κακό press για την δυσκολία. Είναι απίστευτα πιο εύκολο από Sekiro και Dark Souls, αλλα παραμένει δύσκολο. Δεν έπαιξα κανένα boss πάνω από 6 φορες και αυτό μονο στα πρώτα δυο. Στα games της From χαλαρά έχω παίξει bosses πάνω από 20 φορες. Καλά την Μαρία στο BB παίζει και 50. Απλά αυτό το game σου επιβάλει να μάθεις το gameplay, όπως έκανε και το Sekiro, απλά η διαφορα είναι ότι στο Sekiro έπρεπε να μάθεις το gameplay ώστε να έχεις ελπίδες να βγάλεις το boss, εδώ αφού μάθεις το gameplay βγάζεις το boss. Aνετα το καλύτερο και πιο stylish third-person melee game που έχω παίξει. 3
>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για μένα το πρόβλημα ήταν τα mini bosses πριν φτάσεις στον τελικό. Συνήθως εκεί έτρωγα το ξύλο και μετά πήγαινα στο τελικό boss με +5 χρόνια μετρητή. Και αν δεν έχεις XP να το μηδενίσεις την πάτησες. Ειδικά τα 2 mini bosses Spoiler στο Club παίζει να τα έπαιξα και 10 φορές για να φτάσω στο Boss χωρίς deaths. Αλλά θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, το gameplay/ξυλίκι είναι ίσως το καλύτερο και πιο φαντασμαγορικό που έχω παίξει, με διαφορά. Και αφού προχωρήσεις λίγο, τα shortcuts αλλάζουν πολύ την εμπειρία των levels. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει Spoiler spare όλα τα bosses, για το true ending? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από >-Nosakos<-
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Παίδες ερώτηση, PC ή PS5 ; τι προτείνετε ; Το PC μπορεί σίγουρα να σηκώσει 144 Hz σε 1440p με Ultra settings, άρα το hardware δεν είναι θέμα. Στο PC έχει κάπου 30 ευρώ, σε PS 40. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι υπάρχει προς το παρών μόνο σε Epic και δεν ξέρω αν υποστηρίζει DS4 controller (έχει δοκιμάσει κανείς;). Εσείς που το τελειώσατε παίξατε με mouse+keyboard ή controller; τι βολεύει περισσότερο; Cheers
>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίζεται πολύ πιο άνετα με controller. Δεν έχω ακούσει να υπάρχει κάποιο θέμα με το ds4 controller αν και προσωπικά έχω του xbox 1. Επίσης αν το hardware δεν είναι θέμα, γιατί να μην το πάρεις όπου είναι πιο φθηνά? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από >-Nosakos<-
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλά την Μαρία στο BB παίζει και 50. WTF seriously ?! Την είχα βγάλει με την δεύτερη και αυτό γιατί ήμουν greedy af την πρώτη φορά στην last phase.😁 Μιλάμε για NG+ και πολύ χαμηλό BL ~50-60. Το πιο εύκολο Boss του DLC είναι μετά τα living failures, parriable και σχεδόν 0 poise. Από το DLC μόνο ο Λόρενς ήταν BS af ειδικά στην πρώτη phase με την autotrack 360 1 shot attack. Σε NG που δε σε πάει 1 shot με αρκετό vit, βέβαια θα ήταν πολύ πιο εύκολος. Το SIFU σαν λογική είναι πιο κοντά στο Sekiro, απαιτεί καλή απομνημόνευση στα attack string patterns.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, >-Nosakos<- είπε Παίζεται πολύ πιο άνετα με controller. Δεν έχω ακούσει να υπάρχει κάποιο θέμα με το ds4 controller αν και προσωπικά έχω του xbox 1. Επίσης αν το hardware δεν είναι θέμα, γιατί να μην το πάρεις όπου είναι πιο φθηνά? Οκ αν λες ότι παίζει κανονικά το controller, ενοείται πάει για PC. Στην χειρότερη εάν έχω θέμα με DS4 θα βάλω DS4Windows
Armoral Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλος και από εμένα, στο επίπεδο 64, φυσικά χρησιμοποιώντας τα shortcuts και όχι παίζοντας ολόκληρο το επίπεδο κάθε φορά. Το Sifu είναι ένας εκπληκτικός τίτλος, παρέχει μία πολύ δυνατή πρόκληση και είναι πολύ προσεγμένο σε όλους τους τομείς εκτός από κάποια μικρά ανεπαίσθητα σπασίματα κυρίως όταν γίνεται loading νέας περιοχής, που δε γνωρίζω που οφείλονται. Όμορφη ιστοριούλα, μία ιστορία εκδίκησης με τον παίκτη στο βασικό ρόλο του ήρωα να προσπαθεί να ανακαλύψει και να σκοτώσει όσους του έκαναν κακό. Μου άρεσε πολύ το ύφος των γραφικών με την καρτουνίστικη πινελιά, η μουσική, ο ήχος και φυσικά οι κινήσεις και το animation των χαρακτήρων, σημείο στο οποίο έχει γίνει πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια. Το δε σύστημα dodge/parry είναι κυριολεκτικά από τα καλύτερα, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. Το πληκτρολόγιο δυσκολεύει την κατάσταση, κυρίως στο dodge των χτυπημάτων, αν και συνηθίζεται όσο περισσότερο παίζεις, με το K70 mk2 να επιτείνει το πρόβλημα καθώς τα πλήκτρα αφαιρούνται πολύ εύκολα και υπήρχαν φορές που τα πλήκτρα εκεί στο w,a,s,d έβγαιναν.και έπρεπε να τα ξανακουμπώσω. Θα το ξαναδοκιμάσω με χειριστήριο για να δω διαφορές τώρα που το τελείωσα και έχω τη διάθεση να δοκιμάσω και κάποια challenges, φυσικά έπειτα από Horizon Forbidden West και Elden Ring. Παιχνίδι διαμαντάκι, πολύ διασκεδαστικό, με ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας, που απαιτεί προσπάθεια και κόπο, σε κάποια φάση στα αρχικά στάδια ίσως γίνει και λίγο κουραστικό, καθώς το διακρίνει ένα είδος grinding το οποίο πρέπει να γίνει για να αποκτηθούν μόνιμα κάποια σημαντικά skills και για να το κάνεις master και να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και ποια αντικείμενα θα σε βοηθήσουν σε κάθε ένα από τα πέντε επίπεδα, ποια στοιχεία να χρησιμοποιείς και πως να αντιμετωπίζεις κάθε αντίπαλο ή boss. Από εμένα 9/10 κυρίως επειδή είναι κατά πολύ καλύτερο από αυτό που περιμένεις να δεις και ένας τίτλος που πραγματικά ξεχωρίζει. Βέβαια για 40 ευρώ δεν ξέρω αν αξίζει, αλλά έχουν παίξει πολλοί τίτλοι σε αντίστοιχα και πολύ περισσότερα χρήματα χωρίς να το αξίζουν, οπότε ας θεωρήσουμε ότι το έσοδο θα δώσει το κίνητρο στο studio παραγωγής του να μας χαρίσει και άλλα ποιοτικά παιχνίδια στο μέλλον. Δεν έχω παίξει Sekiro, δε γνωρίζω αν έχουν το ίδιο ύφος, πάντως για εμένα είναι πραγματικά ξεχωριστός τίτλος. Η ιδέα δε με τα deaths και την αύξηση της ηλικίας όσο πεθαίνεις είναι πρωτοποριακή, δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο σε παιχνίδι. Έπειτα από μία ενημέρωση που έκανα στο ICUE της Corsair, διαπίστωσα ότι όλα τα RGB έσβηναν όταν ξεκινούσε το παιχνίδι το σύνολο των ανεμιστήρων αλλά και της H150i έπαιρναν ένα περίεργο χρωματισμό, με το λευκό να κυριαρχεί και έπειτα ανάλογα με το επίπεδο που έπαιζα το όλο σύνολο άλλαζε σε διαφορετικό εφέ/χρώμα. Νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του software, μέχρι που ανακάλυψα ότι ήταν το profile του Sifu. Spoiler Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από Armoral 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα