Προς το περιεχόμενο

Τι γνώμη έχετε για το προπτυχιακό τμήμα του Marketing και επικοινωνίας στο οπα?

kmaraki135

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Θα με ενδιέφερε το προπτυχιακό τμήμα του marketing και επικοινωνίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όμως κάποια ερωτήματα που έχω με προβληματίζουν αρκετά.. όπως για παράδειγμα, εάν θεωρείται ένα καλό τμήμα στην αγορά εργασίας και εάν το επίπεδο σπουδών είναι αρκετά υψηλό και ανταγωνιστικό...Θα εκτιμούσα πάρα πολύ τη γνώμη κάποιού που σπουδάζει εκεί η γνωρίζει γενικά για το συγκεκριμένο χώρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kmaraki135 είπε

Γεια σας,

Θα με ενδιέφερε το προπτυχιακό τμήμα του marketing και επικοινωνίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όμως κάποια ερωτήματα που έχω με προβληματίζουν αρκετά.. όπως για παράδειγμα, εάν θεωρείται ένα καλό τμήμα στην αγορά εργασίας και εάν το επίπεδο σπουδών είναι αρκετά υψηλό και ανταγωνιστικό...Θα εκτιμούσα πάρα πολύ τη γνώμη κάποιού που σπουδάζει εκεί η γνωρίζει γενικά για το συγκεκριμένο χώρο.

Ολες οι σχολες του ΟΠΑ εχουν "καλα τμηματα" στην αγορα εργασίας. Εξάλλου, το συγκεκριμένο τμημα συνδιοργανώνει και το κλασσικο ΜΒΑ του ΟΠΑ, που ειναι ενα απ τα καλυτερα στην Ευρώπη.

Σαν τμήμα, τώρα, το έχω ψάξει γιατι μ ενδιαφέρει και μένα και σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες εκει. Εχει ένα ωραίο κι ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, όπου μαλιστα στο 4ο ετος διαλεγεις και κατεύθυνση, στην οποια θες να αποκτήσεις μια αρχικη εξειδίκευση.

Τσέκαρε και μόνος/η σου περισσότερες λεπτομερειες εδώ https://www.dept.aueb.gr/el/mbc

(Μην ψάχνεις ενα και μόνο γενικευμένο συμπέρασμα για τους αποφοιτους του τμηματος πχ, οι σπουδές και η πορεία μετά είναι συνάρτηση πόλλων παραγόντων)

• Like 1

3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Δυστυχως ειναι μεγαλη αδικια, αλλα το μαρκετιγκ στο Εξωτερικο με το μαρκετιγκ στην Ελλαδα ειναι η μερα με τη νυχτα

Τι εννοεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...