fendercastle Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω ένα huawei p30 pro από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία του και σε διάρκεια αφού με βγάζει άνετα ολόκληρη ημέρα με μετά από πολύ δουλειά αλλά και με την ταχύτητα φόρτισης αφού με 10 λεπτά στη μπριζα έχει πάρει πάνω από 10%, ειδικά αν το συγκρίνουμε με κάποια iPhone που είχα που η φόρτιση τους ήταν απίστευτα αργη και χρειαζοσουν αρκετές φόρτισεις μέσα στην ημέρα. Η απορία μου ειναι πως ενώ γενικά φορτίζει πολύ γρήγορα, όταν το βάζω για φόρτιση μολις πέφτω για ύπνο έχω παρατηρήσει πως μπορεί να το βάλω πχ στις 12 και αν τύχει και ξυπνήσω στις 3 κι ανοίξω την οθόνη να δω την ώρα παρατηρώ πως ακόμη δεν έχει φτάσει στο 100% της φόρτισης. Τι παίζει έχει κάποιο άλλο mode φόρτισης? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από fendercastle
GATE123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Σε 30 λεπτά φορτίζει το 70% Μετά λογικά πάει λίγο πιο αργά.
Tsilitheo2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, fendercastle είπε Έχω ένα huawei p30 pro από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία του και σε διάρκεια αφού με βγάζει άνετα ολόκληρη ημέρα με μετά από πολύ δουλειά αλλά και με την ταχύτητα φόρτισης αφού με 10 λεπτά στη μπριζα έχει πάρει πάνω από 10%, ειδικά αν το συγκρίνουμε με κάποια iPhone που είχα που η φόρτιση τους ήταν απίστευτα αργη και χρειαζοσουν αρκετές φόρτισεις μέσα στην ημέρα. Η απορία μου ειναι πως ενώ γενικά φορτίζει πολύ γρήγορα, όταν το βάζω για φόρτιση μολις πέφτω για ύπνο έχω παρατηρήσει πως μπορεί να το βάλω πχ στις 12 και αν τύχει και ξυπνήσω στις 3 κι ανοίξω την οθόνη να δω την ώρα παρατηρώ πως ακόμη δεν έχει φτάσει στο 100% της φόρτισης. Τι παίζει έχει κάποιο άλλο mode φόρτισης? Τσεκαρε αυτο. Ισως εχεις αυτην την ρύθμιση
fendercastle Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε Τσεκαρε αυτο. Ισως εχεις αυτην την ρύθμιση Μάλλον αυτό είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα