AlexDon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Ήμουν κάτοχος xbox Elite controller μέχρι που σύντομα άρχισε να τα παιζει με το περιβόητο analog Drift.. να παίζει ο αριστερός μοχλός δηλαδή μονος του. Επίσης έχω και sony dualshock 3/4 καθώς και απλο Xbox one και 360 αλλά κανένα δεν με έχει γεμίσει ή εντυπωσιάσει. Ειμαι σε σκέψη να αγοράσω το Nintendo switch pro controller σε συνδυασμό με 8bitdo adapter για ασύρματη σύνδεση αλλα θα εκτιμούσα αν κάποιος είχε κάποια συμβουλή/πρόταση! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από AlexDon
imr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Τι ακριβώς σε ενδιαφέρει από το χειριστήριο? Μια επιλογή είναι και το sn30 pro+. Από elite Controler βέβαια ισως δυσκολευτείς να αλλαξεις 1
AlexDon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, imr είπε Τι ακριβώς σε ενδιαφέρει από το χειριστήριο? Μια επιλογή είναι και το sn30 pro+. Από elite Controler βέβαια ισως δυσκολευτείς να αλλαξεις Να είναι βολικό στιβαρό όχι ελαφρύ και να μην έχει θεμα Drift εύκολα.
filip123go Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Ο controller του Xbox 360 είναι ο πιο βολικός για εμένα... Βέβαια , γούστα είναι αυτά... 1
AlexDon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, filip123go είπε Ο controller του Xbox 360 είναι ο πιο βολικός για εμένα... Βέβαια , γούστα είναι αυτά... Είναι πραγματικά καλό απλά θα ήθελα κάτι πιο σύγχρονο καί αναρωτιέμαι αν αυτά του switch είναι πρακτικα για pc
Apollonian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Xbox Elite Series 2 ακριβό αλλά στιβαρό και με πολλά customization επιλογές, ειδάλλως η αμέσως επόμενη επιλογή μου θα ήταν το νέο Sony DualSense.
AlexDon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστως να τα έδινα αν ήξερα οτι δεν θα έχει drift.. ίσως με την εγγύηση να το καλυπτε βέβαια..
filip123go Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Apollonian είπε Xbox Elite Series 2 ακριβό αλλά στιβαρό και με πολλά customization επιλογές, ειδάλλως η αμέσως επόμενη επιλογή μου θα ήταν το νέο Sony DualSense. Όχι όχι, ήμουν έτοιμος να το πάρω μέχρι πριν από 2 εβδομάδες. Αν ψάξεις σε όλο το Ίντερνετ (ακόμα και στις κριτικές του Σκρουτζ) βγάζει πάρα πολλά προβλήματα. Απαράδεκτο για controller με τέτοια τιμή. Και σε συνδιασμό με το 1 έτος εγγύηση που δίνει η MS , είναι πάρα πολύ δύσκολο να το προτείνεις σε οποιαδήποτε... 2
Apollonian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, filip123go είπε Όχι όχι, ήμουν έτοιμος να το πάρω μέχρι πριν από 2 εβδομάδες. Αν ψάξεις σε όλο το Ίντερνετ (ακόμα και στις κριτικές του Σκρουτζ) βγάζει πάρα πολλά προβλήματα. Απαράδεκτο για controller με τέτοια τιμή. Και σε συνδιασμό με το 1 έτος εγγύηση που δίνει η MS , είναι πάρα πολύ δύσκολο να το προτείνεις σε οποιαδήποτε... Το ότι υπάρχει ελαττωματική παρτίδα αυτό δεν το καθιστά κακό προϊόν, για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και η εγγύηση. Να βλέπουμε και τα θετικά όμως, διότι όλοι όσοι το έχουν κάνουν λόγο για το καλύτερο controller της αγοράς και προτείνεται στα περισσότερα site τεχνολογίας.
AlexDon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Σαν αίσθηση, σαν κράτημα τα elite ειναι εξαιρετικά, και σαν ποιότητα κατασκευής. Αλλά δεν γίνεται να σκας πόσα χρήματα, και να παίζω crash bandicoot π.χ και να πηγαίνει μόνος του ο χαρακτήρας συνεχώς είναι unplayable δυστυχώς.. κατα τα αλλα μαζι σου είναι φοβερό το λάτρεψα και για αυτό το πάλεψα μήνες μέχρι που πήγαινε εντελώς μόνο του.
filip123go Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Apollonian είπε Το ότι υπάρχει ελαττωματική παρτίδα αυτό δεν το καθιστά κακό προϊόν, για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και η εγγύηση. Να βλέπουμε και τα θετικά όμως, διότι όλοι όσοι το έχουν κάνουν λόγο για το καλύτερο controller της αγοράς και προτείνεται στα περισσότερα site τεχνολογίας. Συμφωνώ το ότι είναι τέλειο controller. Το έχω πιάσει στα χέρια μου. Δεν ξέρεις όμως αν θα πέσεις στην ελαττωματική παρτίδα, οποως δεν ξέρεις και αν είναι μόνο μια η παρτίδα. Anyway, για να μην παρεξηγηθω, TS, αν δεν πάθει κάτι ο elite, είναι η καλύτερη επιλογή που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αν πάθει κάτι μετά τον 1ο χρόνο, καλό κουράγιο... 160€ είναι αυτά... 2
Deu164 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα πάρει ένα elite 2 δώρο στον βαφτιστήρα του το άλλαξαν στην εγγύηση και τώρα πάλι θέμα έχει από ότι μου είπε.... Ψηνόμουν και εγώ να αλλάξω του 360 που μετά από κάμποσα χρόνια άρχισε να τα παίζει με elite 2 αλλά τελικά πήρα ένα series το ποιο φθηνό original που βρήκα προσφορά 54eu Pulse Red από κωτσο , δεν τα λιώνω και στη χρήση οπότε το πιο πιθανό είναι να τα τίναζε μετά την εγγύηση... Πάντως τα περισσότερα controllers έκτος από κάποια φθηνά χρησιμοποιούν ποτενσιόμετρα της ALPS στα joysticks συνήθως 10Kohms (PS3, PS4 DualShock 4, Xbox One, Elite Series 1/ 2, Xbox Series S/X, Switch Pro) και κάποια λίγα όπως το PS5 DualSense 2.1K ohm Οπότε είτε elite τον 160 -180eu η series 50-60eu το ίδιο lifespan έχουν Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Deu164 1
AlexDon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως αυτό που τόσο ακριβό χειριστήριο δεν έχει 2 ετη εγγύηση μου κάνει εντύπωση.. δηλαδή δεν καλύπτεσαι και δίνεις τα λεφτά μια μεταχειρισμένης κονσολας ps4 .. αλλιώς πολύ ευχαρίστως να γίνει η επένδυση σε κάτι ποιοτικό. Ειδάλλως νομίζω ενα switch pro ή ps5 controller και ανταπτορακι σύνδεσης με σύνολο κόστους τα 70+ κατι ψιλα είναι μια αρκετά νορμάλ λύση. Έχει κάποιος κάποια γνώμη άλλη; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από AlexDon 1
mp44christos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, AlexDon said: Πάντως αυτό που τόσο ακριβό χειριστήριο δεν έχει 2 ετη εγγύηση μου κάνει εντύπωση.. δηλαδή δεν καλύπτεσαι και δίνεις τα λεφτά μια μεταχειρισμένης κονσολας ps4 .. αλλιώς πολύ ευχαρίστως να γίνει η επένδυση σε κάτι ποιοτικό. Ειδάλλως νομίζω ενα switch pro ή ps5 controller και ανταπτορακι σύνδεσης με σύνολο κόστους τα 70+ κατι ψιλα είναι μια αρκετά νορμάλ λύση. Έχει κάποιος κάποια γνώμη άλλη; Ναι. Ανταπτορας σε BT ξεχνας τα comp παιχνιδια. Το καλυτερο ειναι το elite series 2 χωρις καμια αμφισβήτησή. To ποσο ανθεκτικα ειναι δεν ειοναι ουτε αυτο εινα θεμα. Ολλα χαλανε. Ολλα εχουν τα ιδια μηχανικά μερη. Απο θεμα συμβατότητάς εγω θα επαιρνα κατι του xbox. Ουτε επιπλέον πρόγραμμά ουτε σκεψη ουτε ρύθμισή απλος δουλεύουν. Καλα τα του switch και του πσ5 αλλα μια στο τοσο θα παιδευτεις. Το θεμα ειναι με σενα οτι και να παρεις εκτος το elite series 2 θα ειναι υποβάθμισή και δε θα σου αρεσει. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από mp44christos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα