Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, mikele13- είπε Μήν τρελαθουμε, δεν παθαίνει τίποτα καινούρια κονσόλα,ποοοσο σκόνη θα μαζέψει? Για να φτάσει στο σημείο να αρχίσει να δουλεύει το ανεμιστηρακι περισσότερες στροφές θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια λειτουργίας και ΑΝ και ανάλογα σε ποιο σημείο είναι τοποθετημένο. Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας που να λέει μετά από X χρονικό διάστημα θα έχει μαζέψει αρκετή σκόνη, εξαρτάται από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι και πόσο σκόνη έχει. Τα δύο χρόνια πως τα υπολόγισες; Μην παραπληροφορείς αν δεν γνωρίζεις (φιλικά πάντα). Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από Επισκέπτης
mikele13- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DiAvOl είπε Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας που να λέει μετά από X χρονικό διάστημα θα έχει μαζέψει αρκετή σκόνη, εξαρτάται από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι και πόσο σκόνη έχει. Τα δύο χρόνια πως τα υπολόγισες; Μην παραπληροφορείς αν δεν γνωρίζεις (φιλικά πάντα). Αδερφέ, λύνω δένω κονσόλες από εποχής που βγήκε το ps3 και ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και το τι έχει μαζέψει η καθεμία. Άσε να γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα που συμφωνείς με τον φίλο να βάλει χέρι σε κονσόλα έχοντας εγγύηση και μάλιστα μη έχοντας γνώση... Μπορεί εσένα να σου φαίνεται απλό, για τον άλλον που δεν κατέχει όχι. Πώς λες λοιπόν ότι αν μαζέψει σκόνη θα αρχίσει να δουλεύει περισσότερο ο ανεμιστήρας? έχεις άποψη περί αυτού? σου έχει τύχει? Αν θα γίνει μια στραβή τι θα του πεις μετά? Ενα απλό παράδειγμα... Πες ότι καταλάθος γίνει μια γρατζουνιά η ένα χτύπημα εσωτερικά εφόσον τα πλαϊνά καπάκια έχουν βγει, και η κονσόλα παρουσιάσει θέμα με το Blu-ray και πρέπει ο φίλος να την πάει στην Cometron... Ξέρεις τι θα του πούνε? Ότι έχει μπει χέρι και δεν την επισκευάζουμε... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από mikele13- 2 1
gRim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, mikele13- said: Αδερφέ, λύνω δένω κονσόλες από εποχής που βγήκε το ps3 και ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και το τι έχει μαζέψει η καθεμία. Άσε να γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα που συμφωνείς με τον φίλο να βάλει χέρι σε κονσόλα έχοντας εγγύηση και μάλιστα μη έχοντας γνώση... Μπορεί εσένα να σου φαίνεται απλό, για τον άλλον που δεν κατέχει όχι. Πώς λες λοιπόν ότι αν μαζέψει σκόνη θα αρχίσει να δουλεύει περισσότερο ο ανεμιστήρας? έχεις άποψη περί αυτού? σου έχει τύχει? Αν θα γίνει μια στραβή τι θα του πεις μετά? Ενα απλό παράδειγμα... Πες ότι καταλάθος γίνει μια γρατζουνιά η ένα χτύπημα εσωτερικά εφόσον τα πλαϊνά καπάκια έχουν βγει, και η κονσόλα παρουσιάσει θέμα με το Blu-ray και πρέπει ο φίλος να την πάει στην Cometron... Ξέρεις τι θα του πούνε? Ότι έχει μπει χέρι και δεν την επισκευάζουμε... Επίσημα η SONY σου λέει ότι μπορείς να αφαιρέσεις τα καπάκια είτε για να προσθέσεις M.2 SSD είτε για καθαρισμό βάζοντας σκούπα στις δύο παγίδες σκόνης ή απλά να αλλάξεις χρώμα. Φυσικά και θα υπάρχουν 1-2 άτομα που δεν μπορούν να βγάλουν ένα καπάκι χωρίς να κάνουν ζημιά αυτό δε σημαίνει ότι σε λίγο θα προτείνουμε σε άλλους να πάνε σε τεχνικό την κονσόλα για να προσθέσουν M.2 SSD.. Περί σκόνης και ανεμιστήρα..έχω καθαρίσει 3 PS4 φίλων χωρίς αλλαγής πάστας παρά μόνο βγάζοντας το τροφοδοτικό για να καθαρίσω τα heatsinks και η διαφορά στις στροφές του ανεμιστήρα ήταν η μέρα με τη νύχτα. Σε δική μου κονσόλα δεν είχα ποτέ πρόβλημα και όσες φορές είπα να ανοίξω για να δω τι γίνεται ήταν πεντακάθαρες. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από gRim
mikele13- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, gRim είπε Επίσημα η SONY σου λέει ότι μπορείς να αφαιρέσεις τα καπάκια είτε για να προσθέσεις M.2 SSD είτε για καθαρισμό βάζοντας σκούπα στις δύο παγίδες σκόνης ή απλά να αλλάξεις χρώμα. Φυσικά και θα υπάρχουν 1-2 άτομα που δεν μπορούν να βγάλουν ένα καπάκι χωρίς να κάνουν ζημιά αυτό δε σημαίνει ότι σε λίγο θα προτείνουμε σε άλλους να πάνε σε τεχνικό την κονσόλα για να προσθέσουν M.2 SSD.. Περί σκόνης και ανεμιστήρα..έχω καθαρίσει 3 PS4 φίλων χωρίς αλλαγής πάστας παρά μόνο βγάζοντας το τροφοδοτικό για να καθαρίσω τα heatsinks και η διαφορά στις στροφές του ανεμιστήρα ήταν η μέρα με τη νύχτα. Σε δική μου κονσόλα δεν είχα ποτέ πρόβλημα και όσες φορές είπα να ανοίξω για να δω τι γίνεται ήταν πεντακάθαρες. Καταρχήν δεν αναφέρομαι στα καπάκια και δεύτερον αναφέρθηκα για τον φίλο που θέλει να ασχοληθεί ΑΛΛΑ δεν έχει τις γνώσεις η φοβάται. Εννοείται όποιος κατέχει προχωρά. Και μην συγκρίνεις ps4 με ps5 εντελώς διαφορετική αρχιτεκτονική και λειτουργία ψύξης... Σε πολλά ps4 pro αφού έχουν καθαριστεί,οι στροφές του ανεμιστήρα ήταν ίδιες,δεν φταίει μόνο η σκόνη... Εγώ ανέφερα ένα απλό παράδειγμα πιο πάνω, όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε... 1 1
herbalife3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Οι απόψεις διίστανται. Η αλήθεια πάντως είναι ότι για κάποιον που δεν το έχει ξανακάνει και δεν γνωρίζει του φαίνεται δύσκολο. Αλλά εφόσον η ίδια η Sony συστήνει να το κάνεις και απευθύνεται στον γενικό πληθυσμό δλδ σε όλους δεν πρέπει να είναι και κάτι φοβερό!
gRim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mikele13- said: Καταρχήν δεν αναφέρομαι στα καπάκια και δεύτερον αναφέρθηκα για τον φίλο που θέλει να ασχοληθεί ΑΛΛΑ δεν έχει τις γνώσεις η φοβάται. Εννοείται όποιος κατέχει προχωρά. Και μην συγκρίνεις ps4 με ps5 εντελώς διαφορετική αρχιτεκτονική και λειτουργία ψύξης... Σε πολλά ps4 pro αφού έχουν καθαριστεί,οι στροφές του ανεμιστήρα ήταν ίδιες,δεν φταίει μόνο η σκόνη... Εγώ ανέφερα ένα απλό παράδειγμα πιο πάνω, όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε... Έγραψε κανείς να προχωρήσει και πέρα από το καπάκια; Στον ανεμιστήρα αναφέρεσαι; Συμφωνώ να μην γίνει τίποτα παραπάνω για καθαρισμό ειδικά εάν το μηχάνημα είναι εντός εγγύησης αλλά όχι και να μην κάνεις απολύτως τίποτα μέχρι να είναι αργά. Για τις στροφές ναι εννοείται δεν φταίει μόνο η σκόνη ειδικά το Pro και του κουτιού να ήταν ανέβαζε στροφές ανάλογα το παιχνίδι. Όπως και να έχει ανάλογα το περιβάλλον μπορεί να χρειάζεται συχνά ή όχι καθάρισμα μία κονσόλα. Τρεις άνοιξα και ήταν σε άθλια κατάσταση (τα ίδια και σε PS3) ενώ σε δικές μου κονσόλες και ύστερα από χρόνια έβγαλα το καπάκι και ήταν μέσα πεντακάθαρες οπότε δεν χρειάστηκε να προχωρήσω παρακάτω. Εννοείτε αν κάποιος φοβάται ή δεν έχει ξαναπιάσει κατσαβίδι τότε δεν είναι υποχρεωτικό να καθαρίσει τίποτα και εάν χρειαστεί μπορεί να απευθυνθεί σε τεχνικό ακόμα και αν θέλει να προσθέσει M.2 SSD. Όσον αφορά τη διαφορετική αρχιτεκτονική και λειτουργία ψύξης θα ήθελα αν μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιατί εγώ είχα μείνει στο ότι πάλι έχει ένα ανεμιστήρα και ένα heatsink όπου αργά η γρήγορα ανάλογα το περιβάλλον θα περνάει σιγά σιγά σκόνη μέχρι να αρχίσει να συσσωρεύεται στα heatsink. Δε γνωρίζω πολλά πράγματα και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται περισσότερες λεπτομέρειες με κάποιο link ίσως για να ξέρω τι μπορεί να χρειαστεί η κονσόλα μου στο μέλλον. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από gRim
herbalife3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η κονσόλα πρέπει να είναι σε ανοιχτό χώρο; Τί εννοώ. Εγώ την έχω τοποθετήσει σε ένα επίπλο καμπίνα στυλ που είναι κλειστό από πίσω έχει μόνο μια τρύπα για τα καλώδια και από αριστερά και δεξιά υπάρχει κάποιο κενό δεν εφάπτεται δηλαδή με το επίπεδο. Όλες τις κονσόλες εκεί τίς έβαζα και δεν είχα ποτέ θέμα... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από herbalife3
polaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gRim είπε Περί σκόνης και ανεμιστήρα..έχω καθαρίσει 3 PS4 φίλων χωρίς αλλαγής πάστας παρά μόνο βγάζοντας το τροφοδοτικό για να καθαρίσω τα heatsinks και η διαφορά στις στροφές του ανεμιστήρα ήταν η μέρα με τη νύχτα. Σε δική μου κονσόλα δεν είχα ποτέ πρόβλημα και όσες φορές είπα να ανοίξω για να δω τι γίνεται ήταν πεντακάθαρες. Ακριβώς λοιπόν επειδή και στο δικό σου ps4 είδες ότι ήταν πεντακάθαρο και άρα άσκοπα έκανες ότι ενέργεια έκανες, το ζητούμενο εδώ είναι ότι έχουμε κάποιον ο οποίος όχι μόνο δεν γνωρίζει, αλλά δεν θέλει/δεν εμπιστεύεται καν τα Youtube vids, αλλά αντ'αυτού είναι έτοιμος να εμπιστευτεί ότι του πει κάποιος από insomnia. Άρα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί στο τί του λέμε. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ αν και πιάνουν τα χέρια μου ότι μα ότι καθαρισμό έχω κάνει σε κονσόλες, ποτέ δεν έχω δει το παραμικρό που να πω ότι άξιζε ο καθαρισμός. Και μένω στον πρώτο όροφο, με άπειρη σκόνη από κάτω λόγω χώματος αλλά και γύρης απ'τα φυτά. Θεωρώ σε PS5 που μάξιμουμ να έχει κάποιος 1 χρόνο και 3 μήνες, ούτε να σκεφτεί να το ανοίξει δεν χρειάζεται, όχι να το κάνει κιόλας. Πρακτικά αυτό σου λέει και ο άλλος φίλος, ότι δε χρειάζεται μιας και είναι πάρα πολύ νωρίς να κάνει κάτι τέτοιο. 3 λεπτά πριν, herbalife3 είπε Η κονσόλα πρέπει να είναι σε ανοιχτό χώρο; Τί εννοώ. Εγώ την έχω τοποθετήσει σε ένα επίπλο καμπίνα στυλ που είναι κλειστό από πίσω έχει μόνο μια τρύπα για τα καλώδια και από αριστερά και δεξιά υπάρχει κάποιο κενό δεν εφάπτεται δηλαδή με το επίπεδο Συγνώμη, εσύ το έχεις σε κλειστό χώρο και η ανησυχία σου είναι αν έχει πάρει σκόνη, και όχι οι θερμοκρασίες που ΙΣΩΣ ανεβάζει όταν παίζεις? Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος με την τοποθέτηση που του έχεις κάνει... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από polaki
gRim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 2 minutes ago, polaki said: Ακριβώς λοιπόν επειδή και στο δικό σου ps4 είδες ότι ήταν πεντακάθαρο και άρα άσκοπα έκανες ότι ενέργεια έκανες, το ζητούμενο εδώ είναι ότι έχουμε κάποιον ο οποίος όχι μόνο δεν γνωρίζει, αλλά δεν θέλει/δεν εμπιστεύεται καν τα Youtube vids, αλλά αντ'αυτού είναι έτοιμος να εμπιστευτεί ότι του πει κάποιος από insomnia. Άρα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί στο τί του λέμε. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ αν και πιάνουν τα χέρια μου ότι μα ότι καθαρισμό έχω κάνει σε κονσόλες, ποτέ δεν έχω δει το παραμικρό που να πω ότι άξιζε ο καθαρισμός. Και μένω στον πρώτο όροφο, με άπειρη σκόνη από κάτω λόγω χώματος αλλά και γύρης απ'τα φυτά. Θεωρώ σε PS5 που μάξιμουμ να έχει κάποιος 1 χρόνο και 3 μήνες, ούτε να σκεφτεί να το ανοίξει δεν χρειάζεται, όχι να το κάνει κιόλας. Πρακτικά αυτό σου λέει και ο άλλος φίλος, ότι δε χρειάζεται μιας και είναι πάρα πολύ νωρίς να κάνει κάτι τέτοιο. Συγνώμη, εσύ το έχεις σε κλειστό χώρο και η ανησυχία σου είναι αν έχει πάρει σκόνη, και όχι οι θερμοκρασίες που ΙΣΩΣ ανεβάζει όταν παίζεις? Απορώ πραγματικά με την κοινή λογική ορισμένων.. τελικά δεν είναι τόσο "κοινή"... Μα δεν διαφωνώ σε αυτά τα θέματα αν δεις και το επόμενο μου ποστ. Μόνο καπάκια έχω αφαιρέσει σε δικές μου κονσόλες για να δω τι γίνεται και τελικά δεν χρειάστηκε να προχωρήσω. Το μόνο που κάνω είναι ξεσκονίζω 1 φορά τη βδομάδα το έπιπλο της τηλεόρασης, γενικά το σπίτι είναι καθαρό και δεν καπνίζει κανένας. Κονσόλες φίλων που άνοιξα μετά από περίπου 2-3 χρόνια ήταν σε τραγική κατάσταση αλλά και πάλι δεν εμφάνιζαν προβλήματα λόγω υπερθέρμανσης παρά μόνο θόρυβο. Αλήθεια οι παγίδες σκόνης όσοι γνωρίζουν μπορούν να κάνουν δουλειά για να παραμείνει η κονσόλα σε καλή κατάσταση ή δεν προσφέρουν κάτι σημαντικό;
herbalife3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, polaki είπε Ακριβώς λοιπόν επειδή και στο δικό σου ps4 είδες ότι ήταν πεντακάθαρο και άρα άσκοπα έκανες ότι ενέργεια έκανες, το ζητούμενο εδώ είναι ότι έχουμε κάποιον ο οποίος όχι μόνο δεν γνωρίζει, αλλά δεν θέλει/δεν εμπιστεύεται καν τα Youtube vids, αλλά αντ'αυτού είναι έτοιμος να εμπιστευτεί ότι του πει κάποιος από insomnia. Άρα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί στο τί του λέμε. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ αν και πιάνουν τα χέρια μου ότι μα ότι καθαρισμό έχω κάνει σε κονσόλες, ποτέ δεν έχω δει το παραμικρό που να πω ότι άξιζε ο καθαρισμός. Και μένω στον πρώτο όροφο, με άπειρη σκόνη από κάτω λόγω χώματος αλλά και γύρης απ'τα φυτά. Θεωρώ σε PS5 που μάξιμουμ να έχει κάποιος 1 χρόνο και 3 μήνες, ούτε να σκεφτεί να το ανοίξει δεν χρειάζεται, όχι να το κάνει κιόλας. Πρακτικά αυτό σου λέει και ο άλλος φίλος, ότι δε χρειάζεται μιας και είναι πάρα πολύ νωρίς να κάνει κάτι τέτοιο. Συγνώμη, εσύ το έχεις σε κλειστό χώρο και η ανησυχία σου είναι αν έχει πάρει σκόνη, και όχι οι θερμοκρασίες που ΙΣΩΣ ανεβάζει όταν παίζεις? Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος με την τοποθέτηση που του έχεις κάνει... Δεν το έχω και σε μπαούλο.. πως να το εξηγήσω είναι ένα παλιό επιπλο τηλεόρασης που στο κάτω μέρος του έχει ένα χώρο που μπορείς να βάλεις διάφορα. Επειδή ταιριάζει στο πλάτος και στο μήκος πάντα εκεί βάζω τίς κονσόλες γιατί βολεύει και δεν υπάρχει και άλλος χώρος. Υπάρχει κενό με το ξύλο του επίπλου αριστερά δεξιά και πάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mikele13- είπε Αδερφέ, λύνω δένω κονσόλες από εποχής που βγήκε το ps3 και ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και το τι έχει μαζέψει η καθεμία. Άσε να γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα που συμφωνείς με τον φίλο να βάλει χέρι σε κονσόλα έχοντας εγγύηση και μάλιστα μη έχοντας γνώση... Μπορεί εσένα να σου φαίνεται απλό, για τον άλλον που δεν κατέχει όχι. Πώς λες λοιπόν ότι αν μαζέψει σκόνη θα αρχίσει να δουλεύει περισσότερο ο ανεμιστήρας? έχεις άποψη περί αυτού? σου έχει τύχει? Αν θα γίνει μια στραβή τι θα του πεις μετά? Ενα απλό παράδειγμα... Πες ότι καταλάθος γίνει μια γρατζουνιά η ένα χτύπημα εσωτερικά εφόσον τα πλαϊνά καπάκια έχουν βγει, και η κονσόλα παρουσιάσει θέμα με το Blu-ray και πρέπει ο φίλος να την πάει στην Cometron... Ξέρεις τι θα του πούνε? Ότι έχει μπει χέρι και δεν την επισκευάζουμε... Οκ ζητώ συγνώμη γι αυτό που ανέφερα προηγουμένως, προφανώς γνωρίζεις καθώς βρήκα και thread του 2015 όπου ουσιαστικά σχεδόν τα ίδια άτομα που είναι και σε αυτό, συζητούσαμε για την πάστα στο PS4 ( ) οπότε γράψε λάθος. Απλά προσωπικά πιστεύω πχ. ότι αν ο άλλος έχει γατιά/σκυλιά στο σπίτι και πολύ σκόνη, ίσως είναι καλό να κάνει ένα ξεσκόνισμα περιστασιακά. Αναφέρομαι πάντα στο απλό ξεσκόνισμα που δεν χρειάζεται να λύσεις το μηχάνημα, περιμετρικά καθώς και με τα faceplate off. Έχω δει σε radiator υπολογιστή να πέφτει η θερμοκρασία του νερού 2-3 βαθμούς μετά από ξεσκόνισμα. Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και σε air cooled heatsink. Τώρα το αν ο άλλος μπορεί να κάνει ζημιά η όχι, σίγουρα αν είναι δεν το κατέχει καθόλου... αλλά δεν θα πρότεινα ποτέ να μην καθαρίσει κάποιος την κονσόλα με φόβο μήπως κάνει ζημιά, εγώ γράφω το "σωστό" και ο καθένας κρίνει μόνος του τι μπορεί και τι δεν μπορεί. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Επισκέπτης
polaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, gRim είπε Αλήθεια οι παγίδες σκόνης όσοι γνωρίζουν μπορούν να κάνουν δουλειά για να παραμείνει η κονσόλα σε καλή κατάσταση ή δεν προσφέρουν κάτι σημαντικό; Δεν έχω δει σημαντική διαφορά, αλλά και πάλι το καλύτερο που μπορεί κάποιος να κάνει για όλες τις συσκευές τύπου κονσόλα, pc κλπ, είναι μία στο τόσο πχ κάθε 7-10 μέρες να βάζει την ηλεκτρική εκεί κοντά στις γρίλιες και ότι πάρει πήρε. Το σημαντικό είναι να μην "κάθεται" η σκόνη, γιατί μετά δε βγαίνει από ηλεκτρική σκούπα! 1
mikele13- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, herbalife3 είπε Δεν το έχω και σε μπαούλο.. πως να το εξηγήσω είναι ένα παλιό επιπλο τηλεόρασης που στο κάτω μέρος του έχει ένα χώρο που μπορείς να βάλεις διάφορα. Επειδή ταιριάζει στο πλάτος και στο μήκος πάντα εκεί βάζω τίς κονσόλες γιατί βολεύει και δεν υπάρχει και άλλος χώρος. Υπάρχει κενό με το ξύλο του επίπλου αριστερά δεξιά και πάνω Αν κυκλοφορεί ο αέρας που βγάζει η κονσόλα είσαι οκ.
nick_souvlaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως και εγώ με 6 μήνες και καθημερινή χρήση τώρα που το άνοιξα για να βάλω τον SSD που πήρα, δεν είδα καθόλου σκόνη να πω την αλήθεια. Ούτε πάνω στο εσωτερικό των πλαινών ούτε στα μέταλλα. 1
StamTheMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 7/2/2022 στις 11:28 ΠΜ, herbalife3 είπε Εγώ την έχω τοποθετήσει σε ένα επίπλο καμπίνα στυλ που είναι κλειστό από πίσω έχει μόνο μια τρύπα για τα καλώδια και από αριστερά και δεξιά υπάρχει κάποιο κενό δεν εφάπτεται δηλαδή με το επίπεδο. Όλες τις κονσόλες εκεί τίς έβαζα και δεν είχα ποτέ θέμα... Εγκλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα