Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !
Θέλω να πουλήσω στο eBay ένα αντικείμενο μικρού μεγέθους. Αυτό που με δυσκολεύει είναι η διαδικασία αποστολής του. Θέλω να το στείλω με ελτά αλλα δεν καταλαβαίνω τι παίζει με το print label του eΒay κα ποιές είναι οι επιλογές μου γενικά για την αποστολή. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία θα ήθελα την βοήθειά του!

Δημοσ.

Καλημερα. Στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων, ο πιο φτηνος τροπος να στειλεις ειναι με ΕΛΤΑ. Αν ειναι πολυ μικρο κ ελαφρυ το αντικειμενο μπορεις και ως επιστολικο ακανονιστο που ειναι οικονομικοτερο απο δεμα. Στο site των ΕΛΤΑ  υπαρχει εργαλειο υπολογισμου κοστους, που ισχυει. Θα πρεπει να ξερεις διαστασεις κ βαρος του αντικειμενου ΜΕ τη συσκευασια. Για ΕU δεματα εχω χρησιμοποιησει και το EU economy της ACS. Οπως κ να στειλεις κανονισε να εχει tracking γιατι αλλιως μπορει να μπλεξεις. Επισης δηλωσε χρονο αφιξης λιγο μεγαλυτερο, γιατι αν κολλησει καπου κ καθυστερησει ο αγοραστης μπορει να σου κανει θεμα. Το print label δεν το χρησιμοποιουσα, τυπωνα ενα απλο δικο μου. Καλη πωληση!

Δημοσ.
Στις 7/2/2022 στις 10:54 ΠΜ, stcp είπε

Για ΕU δεματα εχω χρησιμοποιησει και το EU economy της ACS. 

Μηπως μπορεις να με βοηθησεις γιατι ψαχνω ωρα στο Site και δεν το βρισκω. Υπαρχει τιμοκαταλογος για αυτο? 

Δημοσ.

Στον τιμοκαταλογο που εχει το site της acs γραφει και για το ΕU economy. Εχω καιρο βεβαια να στειλω, δεν ξερω τι ισχυει το 2022.

Δημοσ.
Στις 12/2/2022 στις 2:07 ΜΜ, flo1 είπε

Μηπως μπορεις να με βοηθησεις γιατι ψαχνω ωρα στο Site και δεν το βρισκω. Υπαρχει τιμοκαταλογος για αυτο? 

https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-metaforwn-ekswterikou/timokatalogos/

Οι τιμές είναι υπερβολικά ανταγωνιστικές σε σχέση με τις τιμές που παίζουν αυτή την στιγμή απλά είναι αργή η μεταφορά τους. Ειδικά αν τύχει κακοκαιρία δυστυχώς μπορεί να αργήσει και 10-12 μέρες από αυτό που γράφει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ thanks. Ξέρεις αν έχει άλλη εταιρία πιο φθηνή αποστολή ? 

Επεξ/σία από flo1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...