Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερααα,

Ως καινούργιος χρήστης mac θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου με το macbook και ότι δείχνει στο monitor που έχω να φαίνεται και στην οθόνη του macbook, κάτι σαν dual monitor αν θα μπορούσα να το πω έτσι.

Χρειάζεται κάποιο καλώδιο ή δε παίζει κάτι τέτοιο με τα mac;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nightguy είπε

Καλησπερααα,

Ως καινούργιος χρήστης mac θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου με το macbook και ότι δείχνει στο monitor που έχω να φαίνεται και στην οθόνη του macbook, κάτι σαν dual monitor αν θα μπορούσα να το πω έτσι.

Καταρχάς μπορείς να μου απαντήσεις πως γίνεται αυτό που ζητάς στους υπόλοιπους υπολογιστές πέρα από Mac?

Με τους ίδιους τρόπους που το έκανες με windows PC , με τους ίδιους τρόπους γίνεται και σε Mac....

Δημοσ.

Στους υπόλοιπους υπολογιστές, πολύ απλά συνδέεις ένα καλώδιο από hdmi σε hdmi ή από hdmi σε display port στη κάρτα γραφικών σου και είσαι έτοιμος.

Για το mac δεν έχω ιδέα αν γίνεται με τον ίδιο τρόπο και λίγο που το έψαξα και βρήκα καλώδιο από hdmi σε type c δε γνωρίζω αν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, διότι κάποιες κριτικές μίλαγαν για αποσυνδέσεις κλπ κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nightguy είπε

Στους υπόλοιπους υπολογιστές, πολύ απλά συνδέεις ένα καλώδιο από hdmi σε hdmi ή από hdmi σε display port στη κάρτα γραφικών σου και είσαι έτοιμος.

Για το mac δεν έχω ιδέα αν γίνεται με τον ίδιο τρόπο και λίγο που το έψαξα και βρήκα καλώδιο από hdmi σε type c δε γνωρίζω αν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, διότι κάποιες κριτικές μίλαγαν για αποσυνδέσεις κλπ κλπ.

Δηλαδή συνδέεις καλώδιο στις εξόδους των γραφικών και κάνεις mirrοring..... μάλιστα. Ενδιαφέρον. Δηλαδή οι έξοδοι στις κάρτες γραφικών όλων των άλλων υπολογιστών εκτός Mac είναι ταυτόχρονα και είσοδοι?

Όλα αυτά φαντάζομαι μόνο για mirroring και όχι σαν extended monitorκτλ.

Σε ορισμένα iMac που λες παλαιότερα είχαν αυτή την δυνατότητα να γίνουν οθόνες και μάλιστα extended monitor αλλά τώρα πια όχι. 

Δεν νομίζω προς το παρόν να γίνεται κάτι τέτοιο στα Mac, παρά μόνο mirroring με ειδικές εφαρμογές μέσο δικτύου που όμως δεν είναι τσάμπα όλες. Κάποιες στιχοιζουν όσο ένα καλό καλώδιο HDMI ,   άλλες ακριβότερα.

Τέλος πάντων αν ψάξεις mirroring to Mac θα τις βρεις στο internet.

Τα windows 10 την έχουν ενσωματωμένη την εφαρμογή στο menu ρυθμίσεων του λειτουργικού και είναι αυτά μέσο δικτύου Miracast.

Πάντως είναι ενδιαφέρον τι μπορεί να μάθει κάποιος από τους χρήστες άλλων υπολογιστών πλην Mac , ειδικά όταν αυτοί έρχονται επαφή με τα Mac.....

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fouros είπε

2008614105_Screenshot2022-02-06at5_51_42PM.png.b569b063217c12b378145205fc2928e6.png

Mάλλον αυτό θες (αν και δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα).

Εναν adaptor απο typec σε hdmi & usba χρησιμοποιώ εγω.

Σίγουρα αυτό θέλει; Εσύ απλά έχεις κουμπώσει μια εξωτερική οθόνη στο Macbook Air σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Σίγουρα αυτό θέλει; Εσύ απλά έχεις κουμπώσει μια εξωτερική οθόνη στο Macbook Air σου.

Εχεις δικαιο, τωρα που το ξαναδιαβασα ειδα πως αναφερει συνδεση υπολογιστή (desktop?) με macbook, my bad.

Δημοσ.
Στις 6/2/2022 στις 12:27 ΜΜ, nightguy είπε

Καλησπερααα,

Luna display

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...