Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα παλιο λαπτοπ που εχει δισκο με διαυλο ide.απο ελλαδα εχω βρει δισκο σε τετοιο διαυλο αλλα ειναι πανακριβοι..Υπαρχει ανταπτορας που να το κανει σε ide 3.5 η εστω απο ide 2.5 σε sata?? ο δισκος ειναι σαν τον Hitachi Travelstar 5K160 80GB απλα ειναι toshiba σαν μαρκα

Δημοσ.

Δισκος 3,5 δε χωραει στο λαπτοπ .... αν θες να βαλεις sata υπαρχει ανταπτορας που μπαινει στη θεση του cd-rom και βαζεις εκει τον δισκο... με καταργηση (εννοειται) του cd-rom

Σε τοσο παλιό λαπτοπ ομως ( για να εχει δίσκο IDE) δε θα εχει καμια διαφορα σε ταχυτητα καθως τα πρωτοκολλα επικοινωνιας ειναι χαμηλων ταχυτητων για τα σημερινα δεδομενα...

Αν σου χαλασε ο δισκος και θελεις απλα να τον αντικαταστήσεις στειλε μου P.M να σου χαρισω έναν να κάνεις δουλεια σου και να μου αδειασει και το συρταρι :D

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik0laus είπε

αν θες να βαλεις sata υπαρχει ανταπτορας που μπαινει στη θεση του cd-rom και βαζεις εκει τον δισκο... με καταργηση (εννοειται) του cd-rom

Αν το cdrom ειναι και αυτο sata :) Που σε τετοιο μηχανημα πολυ χλωμο ...

• Like 1
Δημοσ.

27 λεπτά πριν, mphxths είπε

Αν το cdrom ειναι και αυτο sata :) Που σε τετοιο μηχανημα πολυ χλωμο ...

Υπαρχει tray που βαζεις δισκο sata και κουμπωνει σε υποδοχη ide αλλα και παλι οι ταχυτητες θα ειναι ide/pata 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik0laus είπε

Υπαρχει tray που βαζεις δισκο sata και κουμπωνει σε υποδοχη ide αλλα και παλι οι ταχυτητες θα ειναι ide/pata 

μπορεις να στειλεις λινκ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/2/2022 στις 6:29 ΜΜ, panatha1369 είπε

μπορεις να στειλεις λινκ;;

Εγώ βάζω το απλό/ γνωστό. Όσα είναι σαν το 2ο.

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...