RTW4ever Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kostaskiou είπε Αν δεν ειναι αυτο πες μου Επειδη δεν ειμαι σιγουρος υπαρχει πουθενα που μπορω να το δω αυτο? 100% υπάρχει πρόβλημα. Είτε εξακολουθείς να μην έχεις σωστά τοποθετημένη τη ψύκτρα (το πιθανότερο), είτε έχεις βαρβάτο malware στα Win. Πρέπει να πάρεις μέτρα. Οι θερμοκρασίες είναι εξωφρενικές. Ζήτα από κάποιον γνώστη να σου τοποθετήσει την ψύκτρα ή πήγαινε σε τεχνικό, και ρίξε και ένα φορμάτ να 'σαι σίγουρος. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από RTW4ever 1
hln3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 To 33% χρήση δείχνει κάποιο πρόβλημα σε θέμα software, πιθανότατα malware. Επίσης το κουτί φαίνεται να ασφυκτιά, αλλά δεν είναι λόγος να το αλλάξεις αν η GPU είναι οκ. Έχεις κάποιο antivirus; Να κάνεις ένα scan; Και να πας σε φορμάτ και να ξαναπεράσεις windows καλό είναι να βάλεις μετά για να μην ξαναέχεις τα ίδια. Ενα scan τώρα όμως ίσως να το έπιανε και να βεβαιωνόσουν ότι εκεί είναι το πρόβλημα
kostaskiou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, hln3 είπε To 33% χρήση δείχνει κάποιο πρόβλημα σε θέμα software, πιθανότατα malware. Επίσης το κουτί φαίνεται να ασφυκτιά, αλλά δεν είναι λόγος να το αλλάξεις αν η GPU είναι οκ. Έχεις κάποιο antivirus; Να κάνεις ένα scan; Και να πας σε φορμάτ και να ξαναπεράσεις windows καλό είναι να βάλεις μετά για να μην ξαναέχεις τα ίδια. Ενα scan τώρα όμως ίσως να το έπιανε και να βεβαιωνόσουν ότι εκεί είναι το πρόβλημα Θα κάνω ένα φορμάτ να δω antivirus έχω αυτό απτά Windows αν μπορείς να προτείνεις ένα καλό δωρεάν ευχαριστώ
triplex1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, kostaskiou είπε Θα κάνω ένα φορμάτ να δω antivirus έχω αυτό απτά Windows αν μπορείς να προτείνεις ένα καλό δωρεάν ευχαριστώ δεν χρειαζεται φορματ για να το δεις , τρεξε malwarebytes , zεmana & hitman και θα στα βρουν ολα https://www.malwarebytes.com/mwb-download https://www.zemana.com/antimalware https://www.hitmanpro.com/en-us/downloads 2
pcmasterrace123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2022 στις 9:06 ΠΜ, kostaskiou είπε Καλημερα εχω ενα θεμα με την θερμοκρασια του CPU που ειναι σταθερα 95 μετα απο λιγο που ανοιγω τον υπολογιστη και σε idle και σε gaming τον υπολογιστη τον εχω ενα-εναμιση χρονο τωρα ειναι ολοκαινουργιος απλα τωρα με προβληματιζει η θερμοκρασια κατα πολυ overclock δεν εχω κανει και δεν ξερω τι ειναι εκτος αν πειραξα καμια ρυθμιση απο καπου καταλαθος ανεμιστηρακι αλλαξα επισης εχω την be quiet pure rock slim εχω αλλαξει και παστα αλλα παλι το ιδιο δεν ξερω τι γινεται καμια βοηθεια βρε παιδια? Πραγματικα σκεφτομαι να πουλησω αυτον που εχω και να παρω παλι εναν καινουργιο αλλα να μου το χτισει το καταστημα.. Λετε να φταιει το κουτι? Αλλα αν εφταιγε το κουτι θα ανεβαινε η θερμοκρασια και στα υπολοιπα σωστα? PC SPECS: - ryzen 5 3600 - 16 gb ram g skill - rtx 2060 super - b450 tomahawk max II - case: Kolink Void Χαζή ερώτηση ,αλλά ο ανεμιστήρας δουλεύει? Το τσέκαρες ότι σπινάρει? Edit : είδα το σχόλιο σου πιο πριν ,παίζει να μην έχεις βάλει καλά την ψύκτρα όπως είπαν και οι άλλοι και να μην κάνει καλά επαφή. Έχω τον ίδιο επεξεργαστή και με stock cooler έχει 50 βαθμούς στο idle ,για να φτάνει 90+ μάλλον κάπου δεν ακουμπάει καλά. Επειδή κάποιοι σχολίασαν την χρήση της gpu ,μερικά anti virus έχουν crypto miners πλέον όπως τις norton τσέκαρε το μια. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από pcmasterrace123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα