Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρεα.

Εχω το εξης θεματακι-απορια οποιος γνωριζει ας πει μια αποψη.

Εχω ενα λαπτοπ το οποιο ειναι αρκετα ησυχο dell 5502 12GB RAM i5 1135G7 11th gen, win11. Το ανεμιστηρακι σπανια το ακους.

Τον τελευταιο καιρο χαζευω στη xe.gr και συγκεκριμενα στη κατηγορια property στα σπιτια δηλαδη. Και επειδη καθομαι αρκετη ωρα με το λαπτοπ μου τρωει τη μπαταρια το ανεμιστηρακι το οποιο με το που ανοιξω οχι την κεντρικη σελιδα της χρυσης ευκαιριας αλλα το property τοτε αυτο τρελαινεται.

Ξεκιναει να δουλευει χωρις να κανω τιποτα στη σελιδα ουτε σκρολ. Αν αρχισω και σκρολαρω δουλευει ακομα πιο εντονα.

Δηλαδη οπως θα δειτε και στις φωτο ο επεξεργαστης σε νετφλιξ, σε ινσομνια, στη xe.gr στα αυτοκινητα και στο youtube ειναι στο ρελαντι με νορμαλ θερμοκρασιες και οταν ειμαι στατικος στη xe.gr στα σπιτια καταναλωνει πορους, ανεβαζει θερμοκρασιες και μου παιρνει τα αυτια.

Γενικα δεν το εχω ξανασυναντησει σε αλλη σελιδα. Ισως και να εχει γινει και να μην το καταλαβα γτ θα εμεινα λιγο.

Αλλα στην xe.gr επειδη καθομαι αρκετα τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικο το θεμα με τη φασαρια απο το φανακι.

Παω το βραδυ στο κρεβατι να χαζεψω κανα σπιτι εχω και την αλλη διπλα χαμηλωσε το τι φυσαει ετσι

 

 

 

4.jpg

5.jpg

6.jpg

 

1α.jpg

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.

1.png

Κάποιο απο τα scripts που τρέχουν στη συγκεκριμένη σελίδα θα είναι.

Δοκίμασα απο περιέργεια με τον πιο αδύνατο υπολογιστή που έχω σπίτι (G3220/16Gb) για να φανεί περισσότερο, όντως έχεις δίκιο.

Δημοσ.

μπορεί να έχουν συνδέσει μια βάση δεδομένων με ελέγχο srcipt και επιβαρύνει την σελίδα, μπορείς να έχεις μια μόνο ανοιχτή και αν έχεις και άλλες να είναι sleep με addon 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...