nikos121 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα. Εχω το εξης θεματακι-απορια οποιος γνωριζει ας πει μια αποψη. Εχω ενα λαπτοπ το οποιο ειναι αρκετα ησυχο dell 5502 12GB RAM i5 1135G7 11th gen, win11. Το ανεμιστηρακι σπανια το ακους. Τον τελευταιο καιρο χαζευω στη xe.gr και συγκεκριμενα στη κατηγορια property στα σπιτια δηλαδη. Και επειδη καθομαι αρκετη ωρα με το λαπτοπ μου τρωει τη μπαταρια το ανεμιστηρακι το οποιο με το που ανοιξω οχι την κεντρικη σελιδα της χρυσης ευκαιριας αλλα το property τοτε αυτο τρελαινεται. Ξεκιναει να δουλευει χωρις να κανω τιποτα στη σελιδα ουτε σκρολ. Αν αρχισω και σκρολαρω δουλευει ακομα πιο εντονα. Δηλαδη οπως θα δειτε και στις φωτο ο επεξεργαστης σε νετφλιξ, σε ινσομνια, στη xe.gr στα αυτοκινητα και στο youtube ειναι στο ρελαντι με νορμαλ θερμοκρασιες και οταν ειμαι στατικος στη xe.gr στα σπιτια καταναλωνει πορους, ανεβαζει θερμοκρασιες και μου παιρνει τα αυτια. Γενικα δεν το εχω ξανασυναντησει σε αλλη σελιδα. Ισως και να εχει γινει και να μην το καταλαβα γτ θα εμεινα λιγο. Αλλα στην xe.gr επειδη καθομαι αρκετα τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικο το θεμα με τη φασαρια απο το φανακι. Παω το βραδυ στο κρεβατι να χαζεψω κανα σπιτι εχω και την αλλη διπλα χαμηλωσε το τι φυσαει ετσι Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από nikos121
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δοκίμασε με άλλο browser εναλλακτικά κατέβασε το pricacy badger και adblock plus για τον crhome
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε εναλλακτικά κατέβασε το pricacy badger και adblock plus για τον crhome
@11h Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Κάποιο απο τα scripts που τρέχουν στη συγκεκριμένη σελίδα θα είναι. Δοκίμασα απο περιέργεια με τον πιο αδύνατο υπολογιστή που έχω σπίτι (G3220/16Gb) για να φανεί περισσότερο, όντως έχεις δίκιο.
tasvar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Το ίδιο και εγώ με opera έκανα μια δοκιμή. 20% cpu .
Aris_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 μπορεί να έχουν συνδέσει μια βάση δεδομένων με ελέγχο srcipt και επιβαρύνει την σελίδα, μπορείς να έχεις μια μόνο ανοιχτή και αν έχεις και άλλες να είναι sleep με addon
nikos121 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μα μονο μια ειναι ανοιχτη καθε φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα