SteveWisejohn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τη συμβατότητα που θα έχω πάνω στη mobo της Gigabyte Aorus Z390 Master με τις μνήμες G.SKILL TRIDENT Z NEO 32GB στα 3200 Ίσως και 3600 . Ο επεξεργαστής είναι ο i9 9900 kf . Μητρική και επεξεργαστής είναι καινούρια εδώ και καιρό και έχω την εκκρεμότητα μόνο με τις μνήμες . Αν υπάρχει κάποια πρόταση σε άλλη επιλογή μνήμης από πλευράς σας για καλύτερο ματσάρισμα θα με βοηθούσε πολύ στο να μη κάνω κάποια λάθος επιλογή . Επίσης θα προτιμούσα μνήμες με RGB για να ολοκληρώσω και οπτικά τη σύνθεση όπως την έχω στο μυαλό μου Ευχαριστώ εκ των υστέρων !!! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από SteveWisejohn
3DJIN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 ελπιζω μητρικη και επεξεργαστη να τα πηρες μεταχειρισμενα και να μην τα πληρωσες καινουργια αμα δε δωσεις ακριβως τον κωδικο των μνημων δε μπορουμε να ξερουμε. το TRIDENT Z NEO ειναι απλα η εμπορικη ονομασια δε βγαζεις ακρη με αυτο.
Apollonian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Από θέμα συμβατότητας ταιριάζουν για την μητρική σου. Είναι σίγουρα πολύ δυνατές μνήμες αν μιλάμε για το NEO 3600mhz CAS16. Aν θέλεις να γλιτώσεις κανένα 30ρικο πας σε G.Skill Trident Z RGB στα 3200mhz (πάντα μιλάμε για 32gb). 1
SteveWisejohn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, 3DJIN είπε ελπιζω μητρικη και επεξεργαστη να τα πηρες μεταχειρισμενα και να μην τα πληρωσες καινουργια αμα δε δωσεις ακριβως τον κωδικο των μνημων δε μπορουμε να ξερουμε. το TRIDENT Z NEO ειναι απλα η εμπορικη ονομασια δε βγαζεις ακρη με αυτο. Μητρική και επεξεργαστής είναι καινούρια τα οποία τα έχω αρκετό καιρό οριακά αν δε τελείωσε και η εγγύηση .Απλά ποτέ δε μπήκα στη διαδικασία να τα στήσω, καθώς και ssd της Intel Optane H10. Κάρτα γραφικών Asus RX580 8GB Top Edition .Σχετικά με τις μνήμες σκέφτομαι σε ένα από τα δύο σετ με 4 Dim G.Skill TridentZ Neo 32GB DDR4-3600MHz F4-3600C16Q-32GTZNC G.Skill TridentZ Neo 32GB DDR4-3600MHz F4-3600C18Q-32GTZN Ευχαριστώ !! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από SteveWisejohn
SteveWisejohn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 2:28 ΜΜ, ICE-T είπε 4dimm θα έχεις προβλήματα 2Χ16GB cl16 . Πρόβληματα σχετικά με τι ; Θεώρησα όπως ξέρω και από παλιότερα setup γενικά ότι δουλεύει καλύτερα καλύπτοντας και τα 4 dim . Ευχαριστώ για το χρόνο σου
Tenshi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 T-topology είναι η Gigabyte Aorus Z390 Master.Εάν ο TS δέν έχει σκοπό να τραβήξει τις μνήμες απο τα μαλλιά, μια χαρά θα παίξει με 4 dimms.
REDMAN-X Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 12:46 ΠΜ, SteveWisejohn είπε Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τη συμβατότητα που θα έχω πάνω στη mobo της Gigabyte Aorus Z390 Master με τις μνήμες G.SKILL TRIDENT Z NEO 32GB στα 3200 Ίσως και 3600 . Ο επεξεργαστής είναι ο i9 9900 kf . Μητρική και επεξεργαστής είναι καινούρια εδώ και καιρό και έχω την εκκρεμότητα μόνο με τις μνήμες . Αν υπάρχει κάποια πρόταση σε άλλη επιλογή μνήμης από πλευράς σας για καλύτερο ματσάρισμα θα με βοηθούσε πολύ στο να μη κάνω κάποια λάθος επιλογή . Επίσης θα προτιμούσα μνήμες με RGB για να ολοκληρώσω και οπτικά τη σύνθεση όπως την έχω στο μυαλό μου Ευχαριστώ εκ των υστέρων !!! Tα εχω το μονο κακο ειναι οτι δεν πανε περα απο 3600.....δυστηχως! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα