argirakos13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους , Είμαι συνδρομητής της Vodafone από το '12 και τώρα θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, στο site της Vodafone δίνει το πρόγραμμα που έχω για δύο κινητά και σταθερό και 50αρί ίντερνετ με 69,8 το μήνα και τώρα πληρώνω 71,2+24,2 (κινητό+σταθερό). Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν γίνεται να σου κάνουμε κάτι καλύτερο και ότι αυτό ισχύει μόνο για νέους πελάτες. Έμμεσα πλην σαφώς μου είπαν να προχωρήσω σε αίτηση φορητότητας έτσι ώστε να με καλέσουν από το τμήμα προσφορών. Σαφώς είναι στο ίδιο όνομα όλα. Να προχωρήσω σε φορητότητα ή υπάρχει πιο ανώδυνος τρόπος; Επίσης γιατί δεν προσέχουν τους υπάρχοντες πελάτες του; Τι κωλοπολιτική εταιρίας είναι αυτή;
asteroulis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Επειδη βασιζονται στο οτι πολλοι δεν θα μπουν στην διαδικασια να αλλαξουν , το κανουν και βγαζουν ο,τι μπορουν. Αν δεν εχεις ορεξη για ψαξιμο , κανε μια αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια και περιμενε να σε παρουν. Αν εχεις ορεξη για ψαξιμο ενδεχομενως να βρεις και καλυτερη προσφορα αλλου απο τα 69.8 , ή να διεκδικησεις καλυτερη προσφορα απο την ιδια την vodafone. Εγω θα σου προτεινα παντως αν θελεις να μεινει σε vodafone , να κανεις 2 προγραμματα Giga Unlimited τα οποια θα διεκδικησεις να τα παρεις στα 30€ εκαστο που τα δινουν πλεον για πλακα στις προσφορες , να παρεις και μια καρτα ή δυο Internet4sharing εαν εχεις καλο 4G/5G στην περιοχη σου , και να ακυρωσεις γραμμη σταθερου. Με την data sim και το αντιστοιχο router θα πιανεις πολυ καλυτερες ταχυτητες , πολυ φθηνοτερα και αντε γεια. Το ιδιο φυσικα μπορεις να κανεις και με cosmote αλλα θελει λιγο πιο πολυ παζαρι για να πετυχεις καλη τιμη. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δεν έχει αλλάξει αυτό με τις αντιπροσφορές;
kallonos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Είναι ρίσκο βέβαια. Αν επιλέξεις το 14ημερο σίγουρα δεν θα πάρεις αντιπροσφορα εντός προθεσμίας. Αν επιλέξεις να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες μπορείς να ακυρώσεις μέχρι να ενεργοποιηθεί αν προλάβεις. 1
Captain_Iglo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Ιδια Στις 5/2/2022 στις 11:55 ΜΜ, argirakos13 είπε Καλησπέρα σε όλους , Είμαι συνδρομητής της Vodafone από το '12 και τώρα θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, στο site της Vodafone δίνει το πρόγραμμα που έχω για δύο κινητά και σταθερό και 50αρί ίντερνετ με 69,8 το μήνα και τώρα πληρώνω 71,2+24,2 (κινητό+σταθερό). Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν γίνεται να σου κάνουμε κάτι καλύτερο και ότι αυτό ισχύει μόνο για νέους πελάτες. Έμμεσα πλην σαφώς μου είπαν να προχωρήσω σε αίτηση φορητότητας έτσι ώστε να με καλέσουν από το τμήμα προσφορών. Σαφώς είναι στο ίδιο όνομα όλα. Να προχωρήσω σε φορητότητα ή υπάρχει πιο ανώδυνος τρόπος; Επίσης γιατί δεν προσέχουν τους υπάρχοντες πελάτες του; Τι κωλοπολιτική εταιρίας είναι αυτή; Ιδια φαση και σε μενα...σε βγαζουν απο τα ρουχα σου γιατι παιρνουν να σου προτεινουν ανανεωση οταν τελειωνει το συμβολαιο. και πανε να σε τρελλαινουν γιατι σου το παρουσιαζουν οτι στην επομενη ανανεωση συμβολαιου σου δινουν φοβερες εκπτωσεις και προνομια. και ειναι περισσοτερο απο το παλιο συμβολαιο και μετα μπαινεις στο σαιτ και βλεπεις οτι παιζουν πακετα στη μιση τιμη. και τους ρωταω γιατι δεν μου δινουν αυτα. και μου λενε μονο για νεο πελατη. και τους λεω αρα στην ουσια μου λετε να φυγω να παω καπου αλλου αν θελω να παρω φτηνο συμβολαιο. και μου λενε εμμεσως πλην σαφως ναι παγκοσμια πρωτοτυπια σε θεματα μαρκετινγκ αυτο...να δινεις προνομια στον καινουργιο και να πατας τον υπαρχοντα πελατη. στην Ελλαδα μονο στα διαρκειας του Παναθηναικου στο μπασκετ εχω δει να γινεται αυτο. πιο φτηνα για νεα διαρκειας, αυξησεις στους υπαρχοντες κατοχους...και μπορειτε να δειτε την εικονα στο γηπεδο αυτες τις μερες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα