Προς το περιεχόμενο

Το Nintendo Switch συνεχίζει να σαρώνει σε πωλήσεις, ξεπερνώντας το Wii

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Χίλιες φορές pokemon, zelda, xenoblade πάρα ότι σκουπίδι έχω αναφέρει από πάνω!!! 

Μεγάλε είρωνα gamer εσύ... Τουλάχιστον εγώ προσπάθησα να τα παίξω πριν μπουν στο ράφι... 

Έχω παίξει τα πάντα. Δεν είμαι είρωνας, εσύ είσαι τοξικος άνθρωπος. Καλή συνέχεια και κοίτα να σέβεσαι την άποψη του άλλου. 

5 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Θες να μου πεις οτι αυτα που βγαζει η sony,πατα τριγωνο πατα τετραγωνο,δωστου δυο γροθιες η μια σφαιρα να τον ξαπλωσεις,παρε ζωη καπακια για να μη χασεις δεν ειναι καζουαλ?Σοβαρα τωρα?

Να μου πεις για cuphead, Hollow Knight,from software games οκ.Αλλα οχι και sony games.

Δεν μιλάω για σονυ μόνο τα οποία και αυτά είναι καλά παιχνίδια. Μιλάω για γενικά μεγάλες ΚΑΛΕΣ παραγωγές. Πολλές εταιρίες βγάζουν πολύ καλά παιχνίδια με μεγάλο μπάτζετ. Άσχετα αν μας αρέσουν προσωπικά σε εμάς η οχι, πχ εγώ δεν τρελαίνομαι για το RdR2 ενώ αγαπώ το 1, αλλά αυτό δεν το κάνει ούτε καν μέτριο παιχνίδι, παιχνιδαρα είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, fanboy είπε

Έχω παίξει τα πάντα. Δεν είμαι είρωνας, εσύ είσαι τοξικος άνθρωπος. Καλή συνέχεια και κοίτα να σέβεσαι την άποψη του άλλου. 

Δεν μιλάω για σονυ μόνο τα οποία και αυτά είναι καλά παιχνίδια. Μιλάω για γενικά μεγάλες ΚΑΛΕΣ παραγωγές. Πολλές εταιρίες βγάζουν πολύ καλά παιχνίδια με μεγάλο μπάτζετ. Άσχετα αν μας αρέσουν προσωπικά σε εμάς η οχι, πχ εγώ δεν τρελαίνομαι για το RdR2 ενώ αγαπώ το 1, αλλά αυτό δεν το κάνει ούτε καν μέτριο παιχνίδι, παιχνιδαρα είναι.

Πρεπει να μαθεις ομως να διακρινεις την ποιοτητα απο το μπατζετ,δεν κανουν τα λεφτα τις μεγαλες ομαδες.

Το να μη σου αρεσουν τα παιχνιδια της Nintendo το δεχομαι αλλα το να μου λες οτι δεν ειναι ποιοτικα και με μερακι φτιαγμενα (και οχι ξεπετες) ακομα και ο γιοσι τοτε δεν ξερω τι να σου πω.

Το αν φαινετε το αιμα στις φλεβες του πρωταγωνιστη η αν ειναι αληθοφανες η τρυπα που θα του κανω απο τι σφαιρα δε μου λεει κατι.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, FromDusk_TillDawn είπε

Πρεπει να μαθεις ομως να διακρινεις την ποιοτητα απο το μπατζετ,δεν κανουν τα λεφτα τις μεγαλες ομαδες.

Το να μη σου αρεσουν τα παιχνιδια της Nintendo το δεχομαι αλλα το να μου λες οτι δεν ειναι ποιοτικα και με μερακι φτιαγμενα (και οχι ξεπετες) ακομα και ο γιοσι τοτε δεν ξερω τι να σου πω.

Δεν ανέφερα πουθενά πως δεν μου αρέσουν, μερικα τα λατρεύω και τα θεωρώ και επη όπως το μαριο64 το οοτ το ματζορας μασκ το ζενομπλειντ το πρώτο τα ποκεμον κτλ κτλ, αλλά από εποχή wii και μετά οι παραγωγές είναι μικρές και φθηνές ΛΟΓΟ HARDWARE και δεν έπρεπε να κοστίζουν πάνω από 39ε. Ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό.  Σέβομαι ξανά λέω απόλυτα την άποψη σου απλά δεν συμφωνώ. Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές γνώμες. Εύχομαι να ξανά βγει τούμπανο κονσόλα από νιντι.

3 λεπτά πριν, fanboy είπε

Όχι λάθος κατάλαβες δεν σε ειρωνεύομαι!!! Εδώ εγώ απορούσα με τον εαυτό μου νομίζοντας πως έχω γεράσει για rpg πλέον. Προφανώς έχω πολλά παιχνίδια που έχω κάψει στο ps4!!! Gta5, mafia, devil may cry 5, god of War, nfs heat, gran turismo sport με πάνω από 150ωρες παιχνιδιού, παρόλο που δεν μ αρέσει όπως τα παλιότερα. Και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι. 

Αλλά το κάψιμο που έριξα στα pokemon sword, στο metroid dread και τώρα στο zelda με έκανε να καταλάβω πως δεν έχω γεράσει για RPGs... Απλά το witcher πάρα τα τέλεια γραφικά του μου φάνηκε βαρετό!!! Άλλο offline rpg στο ps4 δεν έχω βρει... 

Δεν είμαι φαν του witcher ούτε εγώ, λατρεύω τα παιχνίδια της from, το ζελντα ήταν καλό παιχνιδάκι αλλά δεν το θεωρώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επος όπως το παρουσιάζουν. Το μετροιντ δεν μου άρεσε λόγο των ρομποτ χαντερ. Το sport είναι αηδία, δεν υπάρχει ραλακι πέρα από τα forza εδώ και 5 χρόνια. Όλα αυτά ξανά λέω είναι προσωπικές απόψεις.

36 λεπτά πριν, sv398 είπε

Δεν έχει αντίπαλο από φορητές γιατί ο μπαμπάς του και ο παππούς του έθαψαν τα PSP. Ας πρόσεχε η Sony.

Αλλά και τα νούμερα που κάνει για φορητή παιχνιδοκονσόλα γ@μ@νε και δέρνουνε (επειδή πολλοί νομίζουν ότι δεν υπάρχει αγορά για φορητές παιχνιδοκονσόλες το λέω).

Μα στα psp, ps vita δεν είχε καν τίτλους της προκοπής!!! Μόνο το tekken γούσταρα άπειρα, τα God of war, το burnout paradise Και το flat out. Απλά τα έχω για φορητές emulator μηχανές και έπαιζα παιχνίδια της Nintendo... 😂 

26 minutes ago, fanboy said:

Δεν σημαίνει, αλλά μια ακριβή παραγωγή η οποία είναι και καλό παιχνίδι είναι βήμα για την βιομηχανία. Για φαντάσου το breath of the wild σε series x η ps5 με φυσιξ ζωή στον κόσμο κτλ. Αυτό εννοώ.

Το Breath of the Wild ήταν βήμα για τη βιομηχανία. 

Δεν χρειάζεται δύναμη. Να ξέρεις τη δουλειά πρέπει. 

• Like 1

Μόλις τώρα, NickTG είπε

Το Breath of the Wild ήταν βήμα για τη βιομηχανία. 

Δεν χρειάζεται δύναμη. Να ξέρεις τη δουλειά πρέπει. 

Προσωπική σου άποψη αυτή, σεβαστή αλλά όχι δεν ήταν τόσο μεγάλο βήμα. Εκτός από το εκνευριστικά άδειο περιβαλον, εκτός από το εκνευριστικό spown, εκτός από τα αδιάφορα μονότονα και παιδικα dungeon, ήταν εκνευριστικά επαναλαμβανομενο έξω από τις βασικές αποστολές και το ότι έσπαγαν όλα τα όπλα κτλ πανεύκολα.

Δεν είμαι φαν του witcher ούτε εγώ, λατρεύω τα παιχνίδια της from, το ζελντα ήταν καλό παιχνιδάκι αλλά δεν το θεωρώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επος όπως το παρουσιάζουν. Το μετροιντ δεν μου άρεσε λόγο των ρομποτ χαντερ. Το sport είναι αηδία, δεν υπάρχει ραλακι πέρα από τα forza εδώ και 5 χρόνια. Όλα αυτά ξανά λέω είναι προσωπικές απόψεις.

Ε τις ίδιες απόψεις έχουμε τότε πάνω κάτω... Δοκίμασες και Pokémon και δεν σου άρεσαν;;; το zelda breath of wild για μένα είναι ότι καλύτερο προς το παρόν. Έχω είδη και zelda links awakening για switch, xenoblade 2, xenoblade chronicles τα οποία θα πάρουν την σειρά τους σε λίγο καιρό!!! Αυτά από rpg. Γιατί εμένα μου άρεσε άπειρα και το metroid! Και ακόμα δεν έχω παίξει τα Mario... Έχω μέλλον ακόμα... 😂 

Προσωπική σου άποψη αυτή, σεβαστή αλλά όχι δεν ήταν τόσο μεγάλο βήμα. Εκτός από το εκνευριστικά άδειο περιβαλον, εκτός από το εκνευριστικό spown, εκτός από τα αδιάφορα μονότονα και παιδικα dungeon, ήταν εκνευριστικά επαναλαμβανομενο έξω από τις βασικές αποστολές και το ότι έσπαγαν όλα τα όπλα κτλ πανεύκολα.

Παρακαλώ πολύ να μην γίνονται σποιλ για αυτό το παιχνίδι... Ακόμα είμαι στην αρχή... 😂 

1 ώρα πριν, fanboy είπε

Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ και μην ασχολείσαι μαζί μου όπως εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Αν θες εσυ αγοραζε τα, εγώ δεν θέλω να πληρώνω 60αρια σε ιντι

Δημοσιεύεις σε φόρουμ, αν δεν το έχεις καταλάβει.

4 minutes ago, fanboy said:

Γενικά όχι. Δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη. 

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε

Ε τις ίδιες απόψεις έχουμε τότε πάνω κάτω... Δοκίμασες και Pokémon και δεν σου άρεσαν;;; το zelda breath of wild για μένα είναι ότι καλύτερο προς το παρόν. Έχω είδη και zelda links awakening για switch, xenoblade 2, xenoblade chronicles τα οποία θα πάρουν την σειρά τους σε λίγο καιρό!!! Αυτά από rpg. Γιατί εμένα μου άρεσε άπειρα και το metroid! Και ακόμα δεν έχω παίξει τα Mario... Έχω μέλλον ακόμα... 😂 

Έχω παίξει όπως είπα τα πάντα, μου αρέσουν πολύ τα ποκεμον ειδικά η νέα γενιά που μπορείς να αποφύγεις τις μάχες και δεν έχει random. Το ζελντα δεν με τρέλανε επειδή είμαι πιο μεγάλος φαν των παλιών Zelda και όχι του botw το οποίο με κούρασε αρκετά επειδή ήταν μονότονα αρκετά τα dungeon

Μόλις τώρα, NickTG είπε

Γενικά όχι. Δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη. 

Ανάλογα τα άτομα που κάνεις παρέα. Οπότε με την ίδια λογική και η δική μου γενικά όχι, δεν είναι προσωπική άποψη. Δεν βγάζει πουθενά λοιπόν.

2 λεπτά πριν, orionas είπε

Δημοσιεύεις σε φόρουμ, αν δεν το έχεις καταλάβει.

Και τι έγινε, πρέπει ο κάθε καημένος να έρχεται σε κοντρα με όποιον εκφράζει διαφορετική αποψη; άλλη όρεξη δεν εχετε; προσωπική ζωη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fanboy είπε

Έχω παίξει όπως είπα τα πάντα, μου αρέσουν πολύ τα ποκεμον ειδικά η νέα γενιά που μπορείς να αποφύγεις τις μάχες και δεν έχει random. Το ζελντα δεν με τρέλανε επειδή είμαι πιο μεγάλος φαν των παλιών Zelda και όχι του botw το οποίο με κούρασε αρκετά επειδή ήταν μονότονα αρκετά τα dungeon

Ανάλογα τα άτομα που κάνεις παρέα. Οπότε με την ίδια λογική και η δική μου γενικά όχι, δεν είναι προσωπική άποψη. Δεν βγάζει πουθενά λοιπόν.

Και τι έγινε, πρέπει ο κάθε καημένος να έρχεται σε κοντρα με όποιον εκφράζει διαφορετική αποψη; άλλη όρεξη δεν εχετε; προσωπική ζωη;

Είμαι μέλος του Ινσόμνια από το 2000.Μπορεί να μην είχες γεννηθεί .Με ούτε 200 δημοσιεύσεις σε 22 χρόνια.Δεν εξέφρασες διαφορετική άποψη.Πειρατής δήλωσες ότι είσαι.

Επεξ/σία από orionas
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, orionas είπε

Είμαι μέλος του Ινσόμνια από το 2000.Μπορεί να μην είχες ούτε γεννηθεί.Με ούτε 200 δημοσιεύσεις σε 22 χρόνια.Δεν εξέφρασες διαφορετική άποψη.Πειρατής δήλωσες ότι είσαι.

Είμαι 37 οπότε μάλλον εσύ δεν υπηρχες το 84. Τωρα τι κάνω εγώ είναι δικαίωμα μου και ούτε αναφορά θα σου δώσω ούτε συζήτηση θα κάνω μαζί σου γιατί δεν έχεις τρόπους. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και υγεία.

Μόλις τώρα, fanboy είπε

Είμαι 37 οπότε μάλλον εσύ δεν υπηρχες το 84. Τωρα τι κάνω εγώ είναι δικαίωμα μου και ούτε αναφορά θα σου δώσω ούτε συζήτηση θα κάνω μαζί σου γιατί δεν έχεις τρόπους. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και υγεία.

Συγγνώμη αλλά ούτε σε έβρισα ούτε σε κορόιδεψα.Τα ίδια εύχομαι και σε 'σένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...