Προς το περιεχόμενο

Το Nintendo Switch συνεχίζει να σαρώνει σε πωλήσεις, ξεπερνώντας το Wii

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, fanboy είπε

Έχω παίξει όπως είπα τα πάντα, μου αρέσουν πολύ τα ποκεμον ειδικά η νέα γενιά που μπορείς να αποφύγεις τις μάχες και δεν έχει random. Το ζελντα δεν με τρέλανε επειδή είμαι πιο μεγάλος φαν των παλιών Zelda και όχι του botw το οποίο με κούρασε αρκετά επειδή ήταν μονότονα αρκετά τα dungeon

Ανάλογα τα άτομα που κάνεις παρέα. Οπότε με την ίδια λογική και η δική μου γενικά όχι, δεν είναι προσωπική άποψη. Δεν βγάζει πουθενά λοιπόν.

Και τι έγινε, πρέπει ο κάθε καημένος να έρχεται σε κοντρα με όποιον εκφράζει διαφορετική αποψη; άλλη όρεξη δεν εχετε; προσωπική ζωη;

Pokémon sword... Άρρωστο παιχνίδι!!! Το legends arceus θα το πάρω πολύ ποιο μετά... Μετά το botw ανυπομονώ για τα xenoblade, μετά το links awakening να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά με καλύτερα γραφικά! Και κάποια στιγμή θα πάρω και τα Mario σβάρνα! Και όλα αυτά με δυνατότητα να παίξω και από τηλεόραση και φορητά!!! Οπότε πάρα τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου θα μπορώ να καίγομαι όπου θέλω!!! Τι καλύτερο;;; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, b-boy_steve είπε

Pokémon sword... Άρρωστο παιχνίδι!!! Το legends arceus θα το πάρω πολύ ποιο μετά... Μετά το botw ανυπομονώ για τα xenoblade, μετά το links awakening να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά με καλύτερα γραφικά! Και κάποια στιγμή θα πάρω και τα Mario σβάρνα! Και όλα αυτά με δυνατότητα να παίξω και από τηλεόραση και φορητά!!! Οπότε πάρα τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου θα μπορώ να καίγομαι όπου θέλω!!! Τι καλύτερο;;; 

Το καλύτερο θα ήταν να έβγαζε μια καλή σταθερή κονσόλα και ένα φορητό όπως παλιά τα οποία θα λειτουργούσα σαν το play everywhere που έχει η ms με το pc xbox & cloud και να σου μετέφερε άμεσα τα save όπου είναι να παίξεις. Δεν θέλει η δεν μπορεί να το κάνει οπότε συμβιβάζομαι με αυτό που προσφέρει απλά δεν με ικανοποιεί εμένα προσωπικά. Ελπίζω πραγματικά στο μέλλον να ξανά δούμε μια δυνατή κονσόλα από την νιντι αν και δύσκολο γτ πουλάει το φορητό πολύ και δεν θα αλλάξει στρατηγική. Το καλό είναι βέβαια ότι ικανοποιεί πολύ κόσμο και αυτό είναι σημαντικό, εγώ χαίρομαι πολύ που το απολαμβάνει τόσος κόσμος. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, fanboy είπε

Το καλύτερο θα ήταν να έβγαζε μια καλή σταθερή κονσόλα και ένα φορητό όπως παλιά τα οποία θα λειτουργούσα σαν το play everywhere που έχει η ms με το pc xbox & cloud και να σου μετέφερε άμεσα τα save όπου είναι να παίξεις. Δεν θέλει η δεν μπορεί να το κάνει οπότε συμβιβάζομαι με αυτό που προσφέρει απλά δεν με ικανοποιεί εμένα προσωπικά. Ελπίζω πραγματικά στο μέλλον να ξανά δούμε μια δυνατή κονσόλα από την νιντι αν και δύσκολο γτ πουλάει το φορητό πολύ και δεν θα αλλάξει στρατηγική. Το καλό είναι βέβαια ότι ικανοποιεί πολύ κόσμο και αυτό είναι σημαντικό, εγώ χαίρομαι πολύ που το απολαμβάνει τόσος κόσμος. 

Εντάξει. Γνώμη σου... Εμένα πάντως με βόλεψε άπειρα! Και σου είπα αν με ρώταγες ένα μήνα πριν δεν θα είχα καν άποψη για το switch. 

Εγώ επειδή έχω ρεπό σήμερα, έχω είδη αγοράσει 1 λίτρο hell και το zelda με περιμένει!!! Αρκετό χρόνο έχασα... 

Οπότε από μένα καλή συνέχεια!!! 

• Like 1

Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε

Εντάξει. Γνώμη σου... Εμένα πάντως με βόλεψε άπειρα! Και σου είπα αν με ρώταγες ένα μήνα πριν δεν θα είχα καν άποψη για το switch. 

Εγώ επειδή έχω ρεπό σήμερα, έχω είδη αγοράσει 1 λίτρο hell και το zelda με περιμένει!!! Αρκετό χρόνο έχασα... 

Οπότε από μένα καλή συνέχεια!!! 

Καλή διασκέδαση και καλή ξεκούραση!!!

• Thanks 1

26 minutes ago, fanboy said:

Ανάλογα τα άτομα που κάνεις παρέα. Οπότε με την ίδια λογική και η δική μου γενικά όχι, δεν είναι προσωπική άποψη. Δεν βγάζει πουθενά λοιπόν.

Δεν είναι απόψεις ατόμων που κάνω παρέα βέβαια αλλά αν σε βολεύει έτσι κανένα θέμα από εμένα. 

32 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Οποιος λεει οτι το breath of the wild εχει αδειο κοσμο τοτε το ειδε μονο στο youtube.

Μόνο 97 ώρες. Όποιος λέει πως έχει γεμάτο κόσμο μάλλον δεν έχει παίξει τπτ αλλο πέρα από 3ds και ns 

32 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν είναι απόψεις ατόμων που κάνω παρέα βέβαια αλλά αν σε βολεύει έτσι κανένα θέμα από εμένα. 

Εμένα δεν με βολεύει τίποτα, μόνο η gaming καρέκλα μου. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Το καλό που σου θέλω, μην ξεκινήσεις Xenoblade.Θα πετάξεις από το μπαλκόνι όλα σου τα PS4.

Επεξ/σία από orionas

2 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Κατσε βρε συ, το witcher δεν ειναι αποκλειστικο παιχνιδι του switch. Σε ολες τις κονσολες βγαινει και σε pc. Σε οσα reviews εχω δει, λενε ολοι πως ειναι παιχνιδαρα, αλλα αναφερουν πως υπαρχει αυτο που λες. Οτι εχει πολλους διαλογους και θελει υπομονη δηλαδη.

Καθε παιχνιδι εχει μια ιδιαιτεροτητα.

Μιας που το εχεις παιξει, επειδη σκεφτομαι να το παρω κι εγω, το επαιξες σε τηλεοραση ή hanheld; Ηταν οκ στο οπτικο κομματι;

μη το παρεις σε switch το witcher, κριμα ειναι.

• Thanks 1

27 λεπτά πριν, orionas είπε

Το καλό που σου θέλω, μην ξεκινήσεις Xenoblade.Θα πετάξεις από το μπαλκόνι όλα σου τα PS4.

Δεν μπορεί γιατί θέλει να παίζει και Gran Turismo 🤣 

Στις 5/2/2022 στις 9:21 ΜΜ, neoxrated είπε

Δεν ξερω κατα ποσο βγαζει νοημα να συγκρινουμε μια φορητη κονσολα με μια μη φορητη. Οπως και να εχει, διαθετει πολυ καλους κυριως παιδικους τιτλους και το οτι πας καπου και το παιδι το παιρνει μαζι και καθεται ησυχα, του δινει μια ιδιαιτεροτητα. Αντε και να προσελκυσει και καποιους ενηλικες βασισμενο στην νοσταλγια, να παιξουν pokemon, zelda, mario κτλ... το mario ειδικα ειναι πολυ καλοφτιαγμενο παιχνιδακι το παιζω με την κορη μου. Ομως για εναν hardcore gamer δεν νομιζω να ειναι η καλυτερη επιλογη. Αν ειχε και η sony φορητη συσκευη τα νουμερα θα ηταν διαγορετικα

Το επιχείρημα των "παιδικών τίτλων" το ακούω συχνά όμως δεν ισχύει. Πέρα από τα κλασικά παιχνίδια της nintendo στο switch μπορείς να αγοράσεις και να κατεβάσεις τίτλους άλλων studio. Έχει store αντίστοιχο του steam. Εννοείται ότι δεν έχει τα spec να τρέξει παιχνίδια που τρέχουν στο ps5 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει μόνο "mario" και "zelda".

Πάντως για εμένα που ταξιδεύω (ταξίδευα για να είμαι πιο ακριβής) λόγω εργασίας και ήθελα κάτι φορητο το switch ήταν μονόδρομος και δεν μετανοιώνω ούτε μία στιγμή που το αγόρασα.

48 minutes ago, fanboy said:

Εμένα δεν με βολεύει τίποτα, μόνο η gaming καρέκλα μου. 

Κάτσε λοιπόν στη βολική gaming καρέκλα και ψάξε τριγύρω. Ίσως δεις ότι τελικά δεν είναι δική μου άποψη ή των φίλων μου. 

6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Κάτσε λοιπόν στη βολική gaming καρέκλα και ψάξε τριγύρω. Ίσως δεις ότι τελικά δεν είναι δική μου άποψη ή των φίλων μου. 

Νομίζω πως έχω αρκετούς ανθρώπους γύρο μου σχετικά με την βιομηχανία μιας και είναι η δουλειά μου.

12 minutes ago, fanboy said:

Νομίζω πως έχω αρκετούς ανθρώπους γύρο μου σχετικά με την βιομηχανία μιας και είναι η δουλειά μου.

Ζήτα τότε και κανένα Review κωδικό να μην αναγκάζεσαι να κατεβάζεις πειρατικά παιχνίδια. 

• Thanks 1

15 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ζήτα τότε και κανένα Review κωδικό να μην αναγκάζεσαι να κατεβάζεις πειρατικά παιχνίδια. 

Παίρνω στις άλλες κονσόλες, το πρόβλημα σου ποιο είναι δεν έχω καταλαβει με τα δικά μου πειρατικά; ασχολήσου με την ζωή σου και όχι με τους άλλους τι κάνουν. Εκτός αν δεν έχεις τίποτα άλλο να ασχοληθεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...