Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/2/2022 στις 9:48 ΜΜ, kundi είπε

Οταν δεν εχεις αλλο αντιπαλο σαν φορητη συσκευη , φυσικο ειναι  .

Δεν έχει αντίπαλο από φορητές γιατί ο μπαμπάς του και ο παππούς του έθαψαν τα PSP. Ας πρόσεχε η Sony.

Αλλά και τα νούμερα που κάνει για φορητή παιχνιδοκονσόλα γ@μ@νε και δέρνουνε (επειδή πολλοί νομίζουν ότι δεν υπάρχει αγορά για φορητές παιχνιδοκονσόλες το λέω).

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Πηρα το switch τον Οκτωβριο. Απο τις καλυτερες κονσολες που ειχα ποτε. Μονο και μονο για το Zelda, αξιζε που την πηρα, αλλα φυσικα δεν υπαρχει μονο το Zelda.

Απο την αλλη, φυσικα δεν αρεσουν ολα σε ολους. Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα. Αν ομως το 2022, αγοραζεις μια κονσολα αξιας 300,00€ και παιχνιδια με πανω απο 50,00€ εκαστο και δεν σου αρεσουν, τοτε δεν φταιει η Νιντεντο, φταις εσυ, αλλα that's my  two cents που λενε και στο χωριο μου.

Οι πληροφοριες υπαρχουν παντου και η Νιντεντο ειναι γνωστη εταιρεια για το τι προσφερει. Αν καποιος κραζει, γιατι δεν του αρεσει το Metroid, το Super Mario το Zelda κοκ, ειναι σαν να παρω εγω σε ενα μηνα το GT7 και να λεω "Καλα racing ηταν αυτο; Τι μ@λακιες μας πουλαει η Sony."

Κοίτα. Άλλο να κάνεις λάθος το είδος του παιχνιδιού και άλλο ενώ σου αρέσουν τα rpg να να υπάρχουν rpg games που είναι άθλια... Πως γίνεται να πορωθηκα με το ζελντα και να βαρέθηκα το γουιτσερ στο πρώτο 10λεπτο;;; μήπως τελικά φταίει το παιχνίδι;;; σε κάνει να απορείς για πολλά μετά. 

Gran turismo 7 το έχω προπαραγγείλει. Το gran turismo sport είναι σκουπίδι π.χ σε σχέση με τα προηγούμενα!!! Και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό!!! Και μετά λένε γιατί το ps2 με gran turismo 4 πούλησε παραπάνω από ps4 με gran turismo sport... Όταν λέω εγώ ότι οι τίτλοι γίνονται χειρότεροι κάθε χρόνο δεν μ ακούει κανείς... Ελπίζω το gran turismo 7 να είναι όπως τα παλιά τουλάχιστον με καλύτερα γραφικά! Που απ ότι έχω δει θα σπέρνει. Αλλά πλέον κρατάω μικρό καλάθι... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Πως φταίω εγώ όταν στα reviews το αποθεωνουν;;; και προφανώς σε κανένα review δεν είδα ότι στο witcher θα με ρωτάει 1 εκατομμύριο ερωτήσεις με αποτέλεσμα να σπαμαρω το κουμπί να πατάω ότι να ναι μετά από ένα σημείο και μετά... Αν αυτό αρέσει στον κόσμο τότε κάτι πάει λάθος!!! 

Και όχι δεν θα δω ολόκληρο game play πριν το πάρω γιατί συχαίνομαι τα spoil... 

Κατσε βρε συ, το witcher δεν ειναι αποκλειστικο παιχνιδι του switch. Σε ολες τις κονσολες βγαινει και σε pc. Σε οσα reviews εχω δει, λενε ολοι πως ειναι παιχνιδαρα, αλλα αναφερουν πως υπαρχει αυτο που λες. Οτι εχει πολλους διαλογους και θελει υπομονη δηλαδη.

Καθε παιχνιδι εχει μια ιδιαιτεροτητα.

Μιας που το εχεις παιξει, επειδη σκεφτομαι να το παρω κι εγω, το επαιξες σε τηλεοραση ή hanheld; Ηταν οκ στο οπτικο κομματι;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Πως φταίω εγώ όταν στα reviews το αποθεωνουν;;; και προφανώς σε κανένα review δεν είδα ότι στο witcher θα με ρωτάει 1 εκατομμύριο ερωτήσεις με αποτέλεσμα να σπαμαρω το κουμπί να πατάω ότι να ναι μετά από ένα σημείο και μετά... Αν αυτό αρέσει στον κόσμο τότε κάτι πάει λάθος!!! 

Η sony εχει δυτικοποιηθει και μαζι με αυτην και ολα τα παιχνιδια της,πολυ κοσμος "εστριψε"¨λογο αυτου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Κοίτα. Άλλο να κάνεις λάθος το είδος του παιχνιδιού και άλλο ενώ σου αρέσουν τα rpg να να υπάρχουν rpg games που είναι άθλια... Πως γίνεται να πορωθηκα με το ζελντα και να βαρέθηκα το γουιτσερ στο πρώτο 10λεπτο;;; μήπως τελικά φταίει το παιχνίδι;;; σε κάνει να απορείς για πολλά μετά. 

Gran turismo 7 το έχω προπαραγγείλει. Το gran turismo sport είναι σκουπίδι π.χ σε σχέση με τα προηγούμενα!!! Και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό!!! Και μετά λένε γιατί το ps2 με gran turismo 4 πούλησε παραπάνω από ps4 με gran turismo sport... Όταν λέω εγώ ότι οι τίτλοι γίνονται χειρότεροι κάθε χρόνο δεν μ ακούει κανείς... Ελπίζω το gran turismo 7 να είναι όπως τα παλιά τουλάχιστον με καλύτερα γραφικά! Που απ ότι έχω δει θα σπέρνει. Αλλά πλέον κρατάω μικρό καλάθι... 

Το Gran Turismo 7 θα ειναι οπως τα παλια. Το sport ουτε εμενα μου αρεσε, αλλα ηταν γνωστο πως ηταν τελειως αλλαγμενο το στυλ του. Δεκτο να λεμε πως ηταν μαλακια, αλλα οχι πως μας ελεγαν ψεματα, διοτι ηταν γνωστο τι θα παιξεις.

Δημοσ.
12 minutes ago, b-boy_steve said:

Η αλήθεια είναι πως αν πήρες RPG που βασίζεται σε βιβλία και περίμενες λίγους διαλόγους κάποιο λάθος το έκανες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε

Η αλήθεια είναι ότι έτσι νοιώθω εγώ για το ps4. Έπρεπε να το είχα πατσαρει και να μην πέταγα τα λεφτά μου σε αηδίες που δεν έπαιξα καν!!! 

Είσαι μεγάλος gamer εσύ και ξέρεις πολλά. Άσε μας ρε μάστορα που θα μου συγκρίνεις ΑΑΑ παραγωγές με το γιοσι και το κιρμπι

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fanboy είπε

Είσαι μεγάλος gamer εσύ και ξέρεις πολλά. Άσε μας ρε μάστορα που θα μου συγκρίνεις ΑΑΑ παραγωγές με το γιοσι και το κιρμπι

Τι πρεπει να παιζει ενας μεγαλος gamer?

• Moderators
Δημοσ.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, η Νintendo απευθύνεται σε μικρά παιδιά, το πολύ μέχρι 12 χρονών. Προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν που να έχει Switch και να το προτιμάει από Xbox/Playstation, τα οποία έχουν σοβαρά games για hardcore καταστάσεις με αίματα και γυμνές, το Switch το έχουν μόνο για να παίζουν τα παιδιά τους κανένα Mario.

4 hours ago, NickTG said:

Έτσι ακριβώς. 

Τα έχεις πετύχει όλα! 

Το CoD εν τω μεταξύ δεν είναι έτοιμη σειρά? 

Σωστά τα λέει ο φίλος, πήξαμε στον Μario και στον Zelda, ας βγάλουν κανένα CoD να δούμε επιτέλους πρωτοτυπία.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 minutes ago, fanboy said:

Από πότε η ακριβή παραγωγή σημαίνει αυτόματα καλό παιχνίδι? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FromDusk_TillDawn είπε

Τι πρεπει να παιζει ενας μεγαλος gamer?

Ότι του αρέσει αλλά όχι να υποτιμά υπέρ παραγωγές που πάνε μπροστά την βιομηχανία. Κάποτε η Νιντι έδειξε το  δρόμο με τα dk στο snes και τα zelda oot & majors. Μετά άρχισε να βγάζει κασουαλ κονσόλες όπως το wii wiiu και τώρα το switch. Σαφώς και είναι μια χαρά για ένα μεγάλο μέρος αλλά δεν τις λες και κονσόλες που βγάζουν παιχνίδια με παραγωγες τα οποία θα πάνε μπροστά την βιομηχανία. Προσωπική άποψη και αν δεν με τρολαρες δεν θα διαφωνούσα μαζί σου επειδή σε αντίθεση με εσένα σέβομαι την προσωπική σου άποψη και την εκτιμώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brazhlias είπε

Κατσε βρε συ, το witcher δεν ειναι αποκλειστικο παιχνιδι του switch. Σε ολες τις κονσολες βγαινει και σε pc. Σε οσα reviews εχω δει, λενε ολοι πως ειναι παιχνιδαρα, αλλα αναφερουν πως υπαρχει αυτο που λες. Οτι εχει πολλους διαλογους και θελει υπομονη δηλαδη.

Καθε παιχνιδι εχει μια ιδιαιτεροτητα.

Μιας που το εχεις παιξει, επειδη σκεφτομαι να το παρω κι εγω, το επαιξες σε τηλεοραση ή hanheld; Ηταν οκ στο οπτικο κομματι;

Σε υπολογιστή με rx6800xt προσπάθησα να το παίξω. Όλα τέρμα τα είχα σε 4κ μόνιτορ. Από γραφικά πάρα πολύ καλό! Αλλά τι να το κάνεις αν πρέπει να σε ρωτάει τόσα;;; να ξέρεις πριν το πάρεις δεν είναι όπως το λένε στα review... Μισή ώρα σπαμαρα το enter μέχρι που βαρέθηκα... 

Μετά το αγόρασα σε ps4 να του δώσω άλλη μια ευκαιρία, γιατί είχα το ps4 pro (τονίζω το pro, στο απλό ps4 δεν έχει καλά γραφικά) στην κρεβατοκαμαρα και τελικά και πάλι δεν κατάφερα να το συμπαθήσω καν... Το προχώρησα λίγο, δεν το άφησα στο tutorial αλλά γενικά όταν άρχισε πάλι τους διαλόγους τέλος. Δηλαδή υπάρχουν άτομα που κάθονται και διαβάζουν τόσους διαλόγους; Αυτό κάθε μισή ώρα σε βάζει να διαβάζεις βιβλίο!!! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

Από πότε η ακριβή παραγωγή σημαίνει αυτόματα καλό παιχνίδι? 

Δεν σημαίνει, αλλά μια ακριβή παραγωγή η οποία είναι και καλό παιχνίδι είναι βήμα για την βιομηχανία. Για φαντάσου το breath of the wild σε series x η ps5 με φυσιξ ζωή στον κόσμο κτλ. Αυτό εννοώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fanboy είπε

Ότι του αρέσει αλλά όχι να υποτιμά υπέρ παραγωγές που πάνε μπροστά την βιομηχανία. Κάποτε η Νιντι έδειξε το  δρόμο με τα dk στο snes και τα zelda oot & majors. Μετά άρχισε να βγάζει κασουαλ κονσόλες όπως το wii wiiu και τώρα το switch. Σαφώς και είναι μια χαρά για ένα μεγάλο μέρος αλλά δεν τις λες και κονσόλες που βγάζουν παιχνίδια με παραγωγες τα οποία θα πάνε μπροστά την βιομηχανία. Προσωπική άποψη και αν δεν με τρολαρες δεν θα διαφωνούσα μαζί σου επειδή σε αντίθεση με εσένα σέβομαι την προσωπική σου άποψη και την εκτιμώ.

Θες να μου πεις οτι αυτα που βγαζει η sony,πατα τριγωνο πατα τετραγωνο,δωστου δυο γροθιες η μια σφαιρα να τον ξαπλωσεις,παρε ζωη καπακια για να μη χασεις δεν ειναι καζουαλ?Σοβαρα τωρα?

Να μου πεις για cuphead, Hollow Knight,from software games οκ.Αλλα οχι και sony games.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fanboy είπε

Χίλιες φορές pokemon, zelda, xenoblade πάρα ότι σκουπίδι έχω αναφέρει από πάνω!!! 

Μεγάλε είρωνα gamer εσύ... Τουλάχιστον εγώ προσπάθησα να τα παίξω πριν μπουν στο ράφι... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...