Προς το περιεχόμενο

Το Nintendo Switch συνεχίζει να σαρώνει σε πωλήσεις, ξεπερνώντας το Wii

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Μην κάνεις όμως τον συνειρμό "δεν άρεσαν σε εμένα άρα είναι βαρετά παιχνίδια" γιατί ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από κανέναν μας, είναι όλα τους κορυφαίοι τίτλοι απλά δεν κάνουν για σένα.

Το τι έκαναν στον κόσμο τι με νοιάζει;;; Από την στιγμή που εγώ τα θεωρώ βαρετά και κλαίω τα λεφτά που έδωσα γιατί να με νοιάζει τι λέει ο κόσμος;;; Όταν πληρώνω απαιτώ να είναι όπως τα θέλω εγώ. Όχι να βλέπω πληρωμένα review μόνο με της καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, orionas είπε

Ωραίος.Έτσι υποστηρίζουμε και την εταιρεία για να μην βγάζει φθηνοπαραγωγές.

Αν με είχε σεβαστεί τόσα χρόνια δεν θα το είχα χακαρει. Νομίζω πως τα 30.40.50μυρια που πουλάνε τα παιχνίδια της έχουν την πρέπουσα "υποστηριξη" οπότε δεν χρειάζεται να το παίζουμε έξυπνοι όταν η δεν γνωρίζουμε η γνωρίζουμε αλλά λέμε κάτι για εξυπναδα.

1 ώρα πριν, NickTG είπε

Δεν αμφιβάλλω ότι τα βαρέθηκες. 

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακά παιχνίδια. Απλά δεν είναι για σένα. 

Μα για μένα είναι κακά παιχνίδια!!! Τα πλήρωσα και μείναν στο ράφι!!! Εγώ είμαι ο χαμένος, γ αυτό και άλλαξα στρατοπεδο!!! 

4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Γιατί να μπεις στον κόπο και να πληρώσεις και το hardware για να παίξεις φθηνοπαραγωγες όταν μπορείς να παίξεις ακριβοπαραγωγες στα υπόλοιπα? 

Αγοράζω πάντα όλες τις κονσόλες και θέλω να παίζω όλα τα παιχνίδια για να έχω προσωπική άποψη. Αν και δεν χρειάζεται να σου δώσω και αναφορά τι κάνω και γιατί και μπορούσα να σου απα τησω με ένα έτσι γουστάρω μιας και είσαι σαλτι

5 λεπτά πριν, fanboy είπε

Αν με είχε σεβαστεί τόσα χρόνια δεν θα το είχα χακαρει. Νομίζω πως τα 30.40.50μυρια που πουλάνε τα παιχνίδια της έχουν την πρέπουσα "υποστηριξη" οπότε δεν χρειάζεται να το παίζουμε έξυπνοι όταν η δεν γνωρίζουμε η γνωρίζουμε αλλά λέμε κάτι για εξυπναδα.

Η αλήθεια είναι ότι έτσι νοιώθω εγώ για το ps4. Έπρεπε να το είχα πατσαρει και να μην πέταγα τα λεφτά μου σε αηδίες που δεν έπαιξα καν!!! 

8 minutes ago, fanboy said:

Αγοράζω πάντα όλες τις κονσόλες και θέλω να παίζω όλα τα παιχνίδια για να έχω προσωπική άποψη. Αν και δεν χρειάζεται να σου δώσω και αναφορά τι κάνω και γιατί και μπορούσα να σου απα τησω με ένα έτσι γουστάρω μιας και είσαι σαλτι

Ναι έτσι είναι. 

Στις 5/2/2022 στις 9:21 ΜΜ, neoxrated είπε

Ομως για εναν hardcore gamer δεν νομιζω να ειναι η καλυτερη επιλογη. Αν ειχε και η sony φορητη συσκευη τα νουμερα θα ηταν διαγορετικα

Ποιοι ειναι οι hardcore gamer,αυτοι που παιζουν sony exclusive με 10 λεπτα με QTE και τους κρατανε απο το χερι μη χασουν ζωη και βλεπουν cutscenes αλλα 10 λεπτα,κανε μας τη χαρη ρε φιλε.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1

10 λεπτά πριν, fanboy είπε

Γιατί δεν σε σεβάστηκε;Σου υποσχέθηκε Γκέισα μαζί με το Μάριο και δεν στην έστειλε;Άλλος το παίζει εξυπνάκιας και αυτός δεν είμαι εγώ.

• Like 1
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Το τι έκαναν στον κόσμο τι με νοιάζει;;; Από την στιγμή που εγώ τα θεωρώ βαρετά και κλαίω τα λεφτά που έδωσα γιατί να με νοιάζει τι λέει ο κόσμος;;; Όταν πληρώνω απαιτώ να είναι όπως τα θέλω εγώ. Όχι να βλέπω πληρωμένα review μόνο με της καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού... 

Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Ξαναδιάβασε το αν θέλεις. Είπα, ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσένα ή εμένα. Ότι είναι κακό για σένα δεν είναι κακό για όλους επειδή το λες εσύ. Είναι κακό μόνο για σένα. Δεν είπα πουθενά να σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Αυτός όμως είναι που θα κρίνει τελικά τι είναι καλό ή κακό και όχι προσωπικά εσύ ή εγώ.

• Like 1

2 λεπτά πριν, orionas είπε

Γιατί δεν σε σεβάστηκε;Σου υποσχέθηκε Γκέισα μαζί με το Μάριο και δεν στην έστειλε;Άλλος το παίζει εξυπνάκιας και αυτός δεν είμαι εγώ.

Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ και μην ασχολείσαι μαζί μου όπως εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Αν θες εσυ αγοραζε τα, εγώ δεν θέλω να πληρώνω 60αρια σε ιντι

• Thanks 1

Παιχνίδια που σε μια ώρα το πολύ σβήστηκαν... Και είχα αλλά τόσα, τα οποία τα χάρισα στο 10χρονο ανιψακι μου να παίζει, και το witcher 3 μέσα σ αυτά... Πλέον απλά κατάλαβα ότι γράφει ea είναι κάδος... Στο need for speed ξέρω γω μου άρεσε, απλά δεν μπορώ να παίξω γιατι οι σερβερς της ea είναι σκουπίδια!!! Έδωσα τόσα λεφτά για κάδους!!! 

IMG_20220207_144108.jpg

5 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Ξαναδιάβασε το αν θέλεις. Είπα, ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσένα ή εμένα. Ότι είναι κακό για σένα δεν είναι κακό για όλους επειδή το λες εσύ. Είναι κακό μόνο για σένα. Δεν είπα πουθενά να σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Αυτός όμως είναι που θα κρίνει τελικά τι είναι καλό ή κακό και όχι προσωπικά εσύ ή εγώ.

Ε φαίνεται στις πωλήσεις αυτό. Μέσα σε 5 χρονάκια είδες πόσα switch έφυγαν... Σχεδόν όσα ps4 σε 9 χρόνια!!! Και νοιώθω ακόμα ποιο χαζός γιατί έχω ps4 fat, ps4 slim ps4 pro. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/2/2022 στις 8:35 ΠΜ, vargas είπε

Okay πουλάει αλλά σε ποιον χρησιμεύει μία φορητή κονσόλα;; Μόνο για παιδάκια είναι για κανέναν άλλο . Σοβαρή κονσόλα δεν θεωρείται και δεν μπορεί να συγκριθεί με xbox /ps

Ενα παιδακι και να θελει δεν μπορει να ανταπεξελθει στις οικoνομικες απαιτησεις του switch σε αντιθεση με τα περισσοτερα παιδακια που με 9.99 ευρω αγοραζουν exclusive sony,επισης ενας ωριμος αντρας χωρις ανασφαλειες δεν θα εχει προβλημα να παιξει Μαριο σε αντιθεση με κατι ανασφαλη παιδακια που σκορπανε παντου μυαλα και αιματα και μπουνιδια για να το παιξουν γαμαοταο (οπως καναμε καποτε και εμεις παιζοντας απο 8 χρονων resident evil στο ps1).

Στην Ελλαδα ολοι πηραν playstation και μονο αυτο ξερουν επειδη η πειρατια ηταν τοτε στα ντουζενιας της και πριν καν το βγαλουν απο τη ζελατινα το τσιπαραν,καποιοι το δουλευαν με demo και οδοντογλυφιδα (και εγω).Δεν ειναι τυχαιο οτι ερευνα για το ps2 εδειξε οτι σε καθε κονσολα αντιστοιχουσε μονο ενα παιχνιδι γνησιο,ενω με το "αποτυχημενο" gamecube 3 παιχνιδια ανα κονσολα.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
  • Like 3

Πηρα το switch τον Οκτωβριο. Απο τις καλυτερες κονσολες που ειχα ποτε. Μονο και μονο για το Zelda, αξιζε που την πηρα, αλλα φυσικα δεν υπαρχει μονο το Zelda.

Απο την αλλη, φυσικα δεν αρεσουν ολα σε ολους. Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα. Αν ομως το 2022, αγοραζεις μια κονσολα αξιας 300,00€ και παιχνιδια με πανω απο 50,00€ εκαστο και δεν σου αρεσουν, τοτε δεν φταιει η Νιντεντο, φταις εσυ, αλλα that's my  two cents που λενε και στο χωριο μου.

Οι πληροφοριες υπαρχουν παντου και η Νιντεντο ειναι γνωστη εταιρεια για το τι προσφερει. Αν καποιος κραζει, γιατι δεν του αρεσει το Metroid, το Super Mario το Zelda κοκ, ειναι σαν να παρω εγω σε ενα μηνα το GT7 και να λεω "Καλα racing ηταν αυτο; Τι μ@λακιες μας πουλαει η Sony."

• Like 2

4 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Πηρα το switch τον Οκτωβριο. Απο τις καλυτερες κονσολες που ειχα ποτε. Μονο και μονο για το Zelda, αξιζε που την πηρα, αλλα φυσικα δεν υπαρχει μονο το Zelda.

Απο την αλλη, φυσικα δεν αρεσουν ολα σε ολους. Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα. Αν ομως το 2022, αγοραζεις μια κονσολα αξιας 300,00€ και παιχνιδια με πανω απο 50,00€ εκαστο και δεν σου αρεσουν, τοτε δεν φταιει η Νιντεντο, φταις εσυ, αλλα that's my  two cents που λενε και στο χωριο μου.

Οι πληροφοριες υπαρχουν παντου και η Νιντεντο ειναι γνωστη εταιρεια για το τι προσφερει. Αν καποιος κραζει, γιατι δεν του αρεσει το Metroid, το Super Mario το Zelda κοκ, ειναι σαν να παρω εγω σε ενα μηνα το GT7 και να λεω "Καλα racing ηταν αυτο; Τι μ@λακιες μας πουλαει η Sony."

Πως φταίω εγώ όταν στα reviews το αποθεωνουν;;; και προφανώς σε κανένα review δεν είδα ότι στο witcher θα με ρωτάει 1 εκατομμύριο ερωτήσεις με αποτέλεσμα να σπαμαρω το κουμπί να πατάω ότι να ναι μετά από ένα σημείο και μετά... Αν αυτό αρέσει στον κόσμο τότε κάτι πάει λάθος!!! 

Και όχι δεν θα δω ολόκληρο game play πριν το πάρω γιατί συχαίνομαι τα spoil... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...