Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, ήθελα να αφαιρέσω τη συσκευη από το icloud του παλιού μου apple id, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσω σε factory reset κάνωντας το φυσικά μέσα από το ίδιο το iphone. 

Καταλαθος όμως μιας και είμαι καινούριος και δεν γνώριζα, από ότι διαπίστωσα έκανα το factory reset remotely από τον υπολογιστή, ενώ ήθελα από εκεί να κάνω απλά remove τη συσκευη. Έκανα δηλαδή αυτό που δείχνει το βίντεο από κάτω.

Το έχει κάνει κανείς με αυτόν τον τρόπο; Μόλις ολοκληρώθηκε και έκανε επανεκινηση το τηλέφωνο ζηταγε μετά το 4ψηφιο κωδικό που είχα για κλείδωμα του κινητού. Άρα δεν έκανε το σωστό factory reset όπως γίνεται μέσα από τηνιδιατη συσκευή και ανησυχώ μήπως δεν έχει στηθεί σωστά και καθαρά από την αρχή το λογισμικό με τη μέθοδο αυτή... Μου εμφάνισε και αυτό το εικονίδιο που έχω κυκλωσει όταν επιβεβαίωνα για να γίνει η διαδικασία αυτή.

IMG_20220205_154339.jpg.94da5254452259c35f879483279358ec.jpg

Έκανα χοντρή βλακεία; Συγνώμη για την ασχετοσυνη μου απλά θέλω να ξέρω ότι αν όντως δεν έγινε σωστο factory reset , γιατί η μέθοδος αυτή από ότι googlara είναι για περιπτώσεις κλοπής ώστε να σβήστουν προσωπικά δεδομένα, αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να ξαναγίνει απλά η συσκευή όπως τη στιγμή που βγήκε από το κουτί της και να είναι σωστό και καθαρό λογισμικό.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.

Προχώρησε όλα τα βήματα να ξανά ανοίξει 

Μην βάζεις ID

Μόλις ανοίξει, πήγαινε ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά και κάνε επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου και τελείωσες 

Αν έχει κάποιο iCloud μέσα περασμένο θα στο ζητήσει στα αρχικά βήματα 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tasos19s είπε

Προχώρησε όλα τα βήματα να ξανά ανοίξει 

Μην βάζεις ID

Μόλις ανοίξει, πήγαινε ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά και κάνε επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου και τελείωσες 

Αν έχει κάποιο iCloud μέσα περασμένο θα στο ζητήσει στα αρχικά βήματα 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου. Απλά με ανησυχεί γιατί ο τρόπος που το έκανα προοριζεται για περιπτωσεις κλοπης μόνο να σβηστουν προσωπικά δεδομένα και δε ξέρω αν εγκατασταθηκε το firmware σωστά και έχει θέματα το κινητό όπως με κάποια services που αναφέρει αυτό που κύκλωσα πιο πανω.

Δημοσ.

Επίσης κάτι που παρατήρησα όταν έκανε επανεκινηση για να ξεκινήσει το erase, γέμισε την άσπρη μπάρα όπως κάνει αλλά μετα ξαναβγαλε αμέσως και δεύτερη φορά την άσπρη μπάρα και άρχισε να τη γεμίζει παλι, κ έπειτα μπήκε κανονικά στο μενού ζητώντας κωδικούς κλπ.

Τι μπορεί να έγινε και έβγαλε δύο φορές την άσπρη γραμμή; Υπάρχει περίπτωση να εγκατέστησε κάτι έξτρα πχ εναλλακτικό λογισμικό για brickarisma, άρα να μου τρώει και αποθηκευτικό χώρο επειδή η μέθοδος αυτή που χρησιμοποίησα είναι για άλλες περιπτώσεις οπως κλοπής; 

Συγνωμη αν φαίνονται σε κάποιους χαζές οι απορίες μου απλά είμαι καινούριος στο χώρο της apple και πρώτη φορά δίνω τόσα χρήματα και θέλω απλά να είναι ολοσωστο το τηλέφωνο σε θέμα λογισμικού χωρις περιττά πράγματα μέσα να τρώνε τσάμπα χώρο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Επίσης κάτι που παρατήρησα όταν έκανε επανεκινηση για να ξεκινήσει το erase, γέμισε την άσπρη μπάρα όπως κάνει αλλά μετα ξαναβγαλε αμέσως και δεύτερη φορά την άσπρη μπάρα και άρχισε να τη γεμίζει παλι, κ έπειτα μπήκε κανονικά στο μενού ζητώντας κωδικούς κλπ.

Τι μπορεί να έγινε και έβγαλε δύο φορές την άσπρη γραμμή; Υπάρχει περίπτωση να εγκατέστησε κάτι έξτρα πχ εναλλακτικό λογισμικό για brickarisma, άρα να μου τρώει και αποθηκευτικό χώρο επειδή η μέθοδος αυτή που χρησιμοποίησα είναι για άλλες περιπτώσεις οπως κλοπής; 

Συγνωμη αν φαίνονται σε κάποιους χαζές οι απορίες μου απλά είμαι καινούριος στο χώρο της apple και πρώτη φορά δίνω τόσα χρήματα και θέλω απλά να είναι ολοσωστο το τηλέφωνο σε θέμα λογισμικού χωρις περιττά πράγματα μέσα να τρώνε τσάμπα χώρο.

Κάνε αυτό που σου είπα 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...