Xoreutis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μια βοήθεια παρακαλώ... Αγόρασα ένα router xiaomi mi 4Α και δεν το "διαβάζει" κανένα wifi. Ούτε από το scan του κουτιού μπορώ,ούτε από add a device. Όταν προσπαθώ να το προσθέσω με την φωτογραφία του χειροκίνητα μου γράφει ότι έχω λάθος region. Δηλαδή ότι δεν αναγνωρίζει την χώρα και πρέπει να προσθέσω στις ρυθμίσεις την σωστή χώρα προέλευσης,κάτι που δεν γνωρίζω γιατί είναι αγορασμενο από scrootz και δεν έχω καμία πληροφορία. Προσπάθησα μέσω ip που την βρήκα αλλά ούτε εκεί με βάζει. Αν κάποιος κατάλαβε το πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, Xoreutis είπε Μια βοήθεια παρακαλώ... Αγόρασα ένα router xiaomi mi 4Α και δεν το "διαβάζει" κανένα wifi. Ούτε από το scan του κουτιού μπορώ,ούτε από add a device. Όταν προσπαθώ να το προσθέσω με την φωτογραφία του χειροκίνητα μου γράφει ότι έχω λάθος region. Δηλαδή ότι δεν αναγνωρίζει την χώρα και πρέπει να προσθέσω στις ρυθμίσεις την σωστή χώρα προέλευσης,κάτι που δεν γνωρίζω γιατί είναι αγορασμενο από scrootz και δεν έχω καμία πληροφορία. Προσπάθησα μέσω ip που την βρήκα αλλά ούτε εκεί με βάζει. Αν κάποιος κατάλαβε το πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων. με μια ματια βρηκα αυτο... Είναι Αρχικά ρούτερ ... Πρέπει να συνδεθεί πάνω σε ήδη υπάρχων modem router του παρόχου για να λειτουργήσει... Στην ουσία το ρούτερ του παρόχου φέρνει το internet σπίτι μας ... και απο κει και πέρα τα διαχειρίζεται όλα το το xiaomi ρούτερ . Η σύνδεση είναι πολύ απλή , απλά συνδέετε με καλώδιο εθετνετ το ρούτερ της εταιρίας σας με.το xiaomi . Στο ρούτερ της εταιρίας σας βάζετε το εθετνετ στην LAN1 και στο xiaomi στην θύρα που γράφει ινΤέρνετ. Μετά κατεβάζετε την εφαρμογή. mi wifi από Google play store και κάνετε τα βήματα . Όταν τα κάνετε όλα και το ρυθμισετε , να κλείσετε το wifi από το παλιό σας ρούτερ είτε από το κουμπί αν έχει , είτε μέσα από την σελίδα διαχείρισης του ρούτερ σας . Αν δεν μπορείτε να το κάνετε , θα σας βοηθήσουν από την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σας βήμα βήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xoreutis είπε Μια βοήθεια παρακαλώ... Αγόρασα ένα router xiaomi mi 4Α και δεν το "διαβάζει" κανένα wifi. Ούτε από το scan του κουτιού μπορώ,ούτε από add a device. Όταν προσπαθώ να το προσθέσω με την φωτογραφία του χειροκίνητα μου γράφει ότι έχω λάθος region. Δηλαδή ότι δεν αναγνωρίζει την χώρα και πρέπει να προσθέσω στις ρυθμίσεις την σωστή χώρα προέλευσης,κάτι που δεν γνωρίζω γιατί είναι αγορασμενο από scrootz και δεν έχω καμία πληροφορία. Προσπάθησα μέσω ip που την βρήκα αλλά ούτε εκεί με βάζει. Αν κάποιος κατάλαβε το πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα ήθελα να προσπαθήσω να βοηθήσω αλλά δεν έχω τις απαραίτητες πληροφορίες. Τι συσκευές έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις; Υπάρχει συσκευή με ethernet; Υπάρχει συσκευή με windows 7/10; Βλέπεις στη λίστα των wifi του κινητού σου το δίκτυο του router; Τι συμβαίνει όταν προσπαθείς να συνδεθείς με τον κλασσικό τρόπο (επιλέγοντας το δίκτυο και περνώντας τον default κωδικό); Έχεις καταφέρει να συνδεθείς και ας σου λέει η συσκευή ότι δεν υπάρχει internet και μετά να πας στο 192.168. 31.1 ή στο miwifi.com; Για να υπάρχουν beta apk για να συνδεθείς από κινητό με τα κινέζικα router της Xiaomi σίγουρα υπάρχει κάποιο θέμα, λογικά αν το περάσεις θα λυθεί το πρόβλημα σου. Υποθέτω ότι ακόμα καλύτερη λύση θα είναι να περάσεις στο router το Αμερικάνικο firmware αν καταφέρεις να το βρεις. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Αρχικα συνδεεις το χιαομι με το υπολογιστη μεσω λαν βαζεις το λαν στη θυρα του υπολογιστη και την αλλη μερια στο ρουτερ αλλα οχι στη θεση ιντερνετ στην αλλη ανοιγεις τον κρομε σε βαζει αυτοματα στις ρυθμισεις του ρουτερ το ρυθμιζεις φουλ ονομα πως δεχετε το ιντερνετ κλπ οταν τελειωσεις συνεδεεις το χιαομι με το ρουτερ με τον εξης τροπο καλωδιο απο ρουτερ φευγει και κουμπωνει στην θυρα ιντερνετ του χιαομι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα