Προς το περιεχόμενο

MSI Radeon RX 6600 Mech 2X 8GB @490 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Το σύστημα της υπογραφής μου χτίστηκε τον Ιανουάριο του 2016. Έξι χρόνια μετά (ποιος να μου το έλεγε τότε) δεν υπάρχει νέο παιχνίδι που να μην τρέχει, με τις απαραίτητες παραχωρήσεις στα settings. Καλύτερα παραχωρήσεις πάντως παρά να δώσω 4.000 για να έχω καλύτερα γραφικά.

επειδη εχεις 1080 που ναι αξιοπρεπής κάρτα ακόμα. Αν κάποιος όμως έχει μια 950 πχ και κάθεται με αυτή παρακαλώντας κάθε μέρα πτώση τιμών ενώ μπορεί να δωσει 600 ευρω χωρίς να πεινάσει, απλά σπαταλά χρόνια από την ζωή του χωρίς λόγο. Και όχι, δεν θέλουν όλοι να παίζουν blasphemous και pacman.

• Like 3
Δημοσ.

Εύχομαι αυτή η προσφορά να είναι προάγγελος και άλλων γτ 1 χρόνο δεν έχει παίξει τπτ. Αν ακολουθήσουν την ίδια πορεία με τις gpu των ιντελ παίζει να δούμε και τιμές msrp+50!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια οι τιμες που βρισκεις πλεον αρχιζουν να μοιαζουν προσιτες για καποιον φυσικα που εχει αναγκη να χτισει αμεσα ή χαλασε η καρτα γραφικων του. Απο εκει και περα για μενα δεν πρεπει να αγορασει κανεις για κανα 2 μηνες απο σημερα και θα δειτε πραγματικα που μπορουν να φτασουν οι τιμες... Οσο δλδ. αγοραζετε σε τιμες ακομα και αυτη των προσφορων οι τιμες θα παραμενουν εκει... ειναι απλο... Ας μην αγορασει κανεις καρτα γραφικων ουτε απο αγγελιες ουτε απο πουθενα... Εκει ειναι η πειθαρχια ενος λαου και πως διαμορφωνει ενας κανταλωτης τη ζητηση και την προσφορα και οχι οι εταιρειες... Ακομα αν γινει αυτο που λεω θα πεσει και το mining και θα γλιτωσουμε απο αυτη την μ@@@@ και ολα θα ερθουν στην θεση τους... Η πρωτη κριση με τις καρτες γραφικων ετσι περασε....

Υ.Γ. Πιστευω οτι η 3050 της nvidia δεν ειναι τοσο κακη οσο την παρουσιαζουν στα reviews η youtubers, ουτε και στην την τιμη 400-500... Με λιγα λογια απο οτι βλεπω ολη η κοινοτητα των gamers και το ιντερνετ παγκοσμια προσπαθει να περασει αυτο το μηνυμα... Σκεφτειτε λοιπον λογικα και μην γινεστε θυμα και πιονι του μαρκετιγνκ... εστω με λιγη υπομονη δυο μηνων... Μιλαω σαν ατομο που καιγεται πραγματικα να χτισει νεο pc και κανει υπομονη. Στην τελικη αν δεν αλλαξει κατι και τωρα που αυξηθηκε η προσφορα, τοτε βλεπουμε

Επεξ/σία από liverpoolman
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...